Tamam sadece sana ve Hanım ablaya var
Cümlenin sonununda iyiTamam sadece sana ve Hanım ablaya varPinko patatesli seviyor zaten
Gelmeye başladıBugün neler var burada?
Listeler gelmeye başladı mı?
çok yoğun ama çok güzel..Cümlenin sonununda iyitoparlamışsın
Gelmeye başladıNasılsın? Okul koşturmacası nasıl gidiyor?
İyi toparlarımCümlenin sonununda iyitoparlamışsın
Gelmeye başladıNasılsın? Okul koşturmacası nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun..çok yoğun ama çok güzel..
bir düşük yaptım pink yine..
Ama hamile olduğumu bilmiyordum, beklemiyordum aslında. Yani mucize denir ya aynen öyle bir şey. Ben de 2 hafta önce baya üşütmüştüm antibiyotik, aferin, arveles falan aldım. Hala regl olmayınca sabah evde bir idrar yapıp çıktım. ama bekleyecek vakit yoktu. pek bir şey görünmeyince attım çöpe, akşam aklıma takıldı baktım. inanılır gibi değildi,2 çizgi vardı. kaset bozuk galiba dedim. yeniden yaptım ve yine çizgi. Çok korktum bebek sorunlu olacak diye. Doktoru aradım hemen. Dedi " henüz embiryoya geçmez ama düşük yapabilirsin, ya hep ya hiç kuralından" 1 gün sonra feci bir ağrıyla kanamam geldi. Allah'tan kürtaja gerek kalmadı. HAyırlısı böyleymiş diyorum, yine de üzüldüm. Bilsem kullanır mıydım ilaç. Öyle yani canım. Bittikten sonra doktora gideceğim bakalım nasıl olacaksa bu ay.
SAğol canım. Allah doğru zamanı biliyor, bekliyoruz hayırlısını..Çok geçmiş olsun..
Hayırlısı olsunAllah gönlüne göre versin canım..
Çok üzüldüm ipekçok yoğun ama çok güzel..
Ama hamile olduğumu bilmiyordum, beklemiyordum aslında. Yani mucize denir ya aynen öyle bir şey. Ben de 2 hafta önce baya üşütmüştüm antibiyotik, aferin, arveles falan aldım. Hala regl olmayınca sabah evde bir idrar yapıp çıktım. ama bekleyecek vakit yoktu. pek bir şey görünmeyince attım çöpe, akşam aklıma takıldı baktım. inanılır gibi değildi,2 çizgi vardı. kaset bozuk galiba dedim. yeniden yaptım ve yine çizgi. Çok korktum bebek sorunlu olacak diye. Doktoru aradım hemen. Dedi " henüz embiryoya geçmez ama düşük yapabilirsin, ya hep ya hiç kuralından" 1 gün sonra feci bir ağrıyla kanamam geldi. Allah'tan kürtaja gerek kalmadı. HAyırlısı böyleymiş diyorum, yine de üzüldüm. Bilsem kullanır mıydım ilaç. Öyle yani canım. Bittikten sonra doktora gideceğim bakalım nasıl olacaksa bu ay.
Tamam sadece sana ve Hanım ablaya varPinko patatesli seviyor zaten
SAğol harbi. Doğmuş bir çocukla imtihan daha zor. Doğunca sen de anlayacaksın.Allah yaşatmasın kimseye.Çok üzüldüm ipekbasın sağolsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim... Rabbim hakkında hayirlisini versin.
Of canım ya çok üzüldümçok yoğun ama çok güzel..
Geçen hafta oldu zaten. Şu an kanamam var da ağrım yok. Temizlenmiştir zaten kese oluşmamıştı. Kimyasal gebelik işte.Of canım ya çok üzüldüm
Geçmiş olsun, Bilerek yapmazsın tabi böyle birşeyi. İnşallah kendi kendine temizlenir sorun yaşamazsın. Şimdi nasılsın? Ağrın falan oluyor mu?
Aminn aminnnn. Tabii ki doğmuşla doğmamış bir olmaz. Rabbim öyle acılar yasatmasin kimseye...SAğol harbi. Doğmuş bir çocukla imtihan daha zor. Doğunca sen de anlayacaksın.Allah yaşatmasın kimseye.
Allah çocuklarımızla imtihan etmesin bizi. Bu şekilde olması daha kolay kabul ediliyor.
Çok çok geçmiş olsun..Geçen hafta oldu zaten. Şu an kanamam var da ağrım yok. Temizlenmiştir zaten kese oluşmamıştı. Kimyasal gebelik işte.
Sen neler yapıyorsun?
Nurummm bibiğimmm
Naberrrrefenim cinim
nasilsin yegenlerimin anasi