Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Nevreste ve pinkstrap çok ugrastiniz tesekkurler emeklerinizden dolayı .ama insanlara yaranilmiyor iste . Çamur atıp duruyorlar . Seneye kendileri yapsınlar oonları görelim. Neyse ya daha fazla yorumları okumuycam . Baya cekemeyenimiz varmis

Çekememek değil aslında cimcime. Evet nevreste linki çok paylastı hatta katılım cok olsun diye süreyi de uzun tuttu ama sanıyorum en cok sizin grup ciddiye almış ve aday yollamış. Ve tabi bu sayede de adaylar hep sizin aranızdan cıkmış. Öyle olunca da sanki tüm kk yı kapsamamış da sizin yarısmanız gibi olmuş. Olayın iç yüzünü bilmeden bakınca böyle gorunuyor dısarıdan.

Dışardan gorunen le yargilanmasin . Bak ben en yaramaz kategorisine girmek çok istemiştim . Girdim ve sok oldum da çünkü tolinde baya yaramaz .
diğer gosterildim 5 kategoride bende sok yaşadım bu kadar beklemiyordum çünkü . Yaramazda bilene olup olmayacağım belli degilkene.

Dediğin gbi herkez ciddiye alip onlarda msjla adaylarını gosterselerdi . Gostermedilerse geçip çamur atmamalilar bu kadar emege

boş ver cimcimem çıkacaktır bu tarz söylemler bende kendi adıma şaşırdım bir çok yere aday olmuşum ve bu çokkk hoşuma gitti .. ısınan var ısınamayan var seven var sevmeyen var sonuçta ne kadar tanıyoruzki birbirimizi.. bu harika bir etkinlik oldu ve emeklerede teşekkür ettik..

Aynen oyle . Yani ama keşke boyle şeylerde olmasaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…