- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
cimcime, seni hiç tanımıyorum.
cimcime, seni hiç tanımıyorum.
Bir - iki görmüşlüğüm var sadece...
Şayet sen yapmadıysan niye çekiliyorsun? Boş ver. Nasılsa açığa çıkar... Abdestinden şüphen yoksa -ki gördüğüm kadarıyla yok- bence çekilme !!!
zaten kişilerin yönetim özelleerine bakar. bir şikayete bakar. silinsede görülüyor sanırım.Yok oyle bisey ben yanlis anlamisim sorry
sen bilirsim cimcime, ben yemek yarışmasının bile isimler belli olmadan yapılması gerektiğini yazdım geçen nevresteye, illaki herkes kendi tanıdığına oy veriyor, siyasette çata çat tartıştığım biri gelip bana oy vermez herhalde, bende vermem ne yalan söylim, onun için bu tarz yarışma sonuçları çok objektif olamıyor, bu tarz isimli yarışmalar doğru değil bence. tabiki kimsenin emeğine laf söylediğim yok, ama durum bu.
ben veriyorum ama sare objektif bakıyorum ve veriyorumm.. arkadaşlık başka yapılan emeği görüp oy vermek başka..
Bosa yazma oky ozel mesajlar okunmuyorben yönetime yazacağım şimdi. bir özellere bakılsın bakalım. kimler oy istemiş.
silinsede görülüyor diye hatırlıyorum
bilemeyiz. kiblenince görüyorlar sanırımBosa yazma oky ozel mesajlar okunmuyor
hiçbişi anlamadım. tolın ortaya bı laf atmıs
cimcime, sen neden alındın üzerine onu hiç anlamadım?
tolin mi sana dedı?Ozelden bana da aynısını dediği için . Ve hiç bir şekilde alakam olmadığı için . Yönetim bütün msjlarima bakabilir . Bakamiyorlarsa tüm msjlarimi kiblerim bakarlar .
tolin mi sana dedı?
Evet ozelden msj istiyormusum . Sonra telefonda konuştuğumuzda kk en leri yani bu sayfa açıldığında en başlarda hepimiz beni suna yazın beni buna yazın bu kategori benim dememizle alakaliymis.
ılk bas ıstemeyın demıs, sonra yanlıslık olmus demıs.
hiçbişi anlamadım :)
yani sen emınsen kendınden bu kadar da alınmaman lazım.
vayyy koynumda yilan beslemisim
Bencede isimler görünmeden olmalı en son oy verdiğimde kim yapmış diye bakmadım ister istemez insan arakadaşına vermekmistiyor bundan sonra sadece fotoya göre vericem oy verirsem en güzelive evet o arkadaş konusunda haklısın çokk şahit oluyoruz elbett..bir kere kurabiyeler oylamasında isimler gözükmemişti vede çok güzel geçmişti ama şu anda oy için herkese mesaj gittiğinden beri oylamalar adaletli oluyor kazananlara bak hakkıyla kazanıyorlarr.. bu oylama için herkese gidilen mesaj çokkkkk güzel olduu..
Ben oy bile vermedim okybuda sabahki oylamayı gördüğümdeki düşüncelerimin özeti olmuş.