- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Şimdi işlerim var bir ara dökerimMerak ettim diğer taraftan dök içini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi işlerim var bir ara dökerimMerak ettim diğer taraftan dök içini
Eminim kıyıda köşede henüz fırsat gelmediği için yapmadığım şeyler vardırDaha napacan acaba
Size napiyorum diyosun ya birkac yapmadigin varmış isteEminim kıyıda köşede henüz fırsat gelmediği için yapmadığım şeyler vardır
Ohh iyi yapıyorumSize napiyorum diyosun ya birkac yapmadigin varmış iste
Alma mazlumun ahini çıkar aheste ahesteOhh iyi yapıyorum
Çıksın napim baş edebilecek varsa buyursun gelsin başım gözüm üstüneAlma mazlumun ahini çıkar aheste aheste
Baş edecek olan senden çıkacak kızıaaammmÇıksın napim baş edebilecek varsa buyursun gelsin başım gözüm üstüne
YawrummmmmOhh iyi yapıyorum
Canımmm nerelerdesin senYawrummmmm
Burdayım bebeğimm özledimm kiiCanımmm nerelerdesin sen
Bende seni özledimBurdayım bebeğimm özledimm kii
Oğluş iyi ödevlerle boğuşuyoruzzzBende seni özledim
Nasıl gidiyor canım? Nasılsın Oğluşun nasıl?
Ee olcak o kadar, akıllıdır benim kuzum yormaz seniOğluş iyi ödevlerle boğuşuyoruzzz
Sen nasılsın
Yok canım daha var ayın 18 inde çıkacak, 19unda da doktora gösteririm, iyi hatırlattın arayıp randevu alayımnasilsin canim sonucun cikti mi ?
Kuzucum tekrar eden baş ağrılarım vardı da doktor mr istedi onun sonucu, iyiyim merak etmeNe sonucu pinkstrap
Ayy deme ya aman iyi ol iyi kıyamam..Kuzucum tekrar eden baş ağrılarım vardı da doktor mr istedi onun sonucu, iyiyim merak etme
Ee olcak o kadar, akıllıdır benim kuzum yormaz seni
Yok canım daha var ayın 18 inde çıkacak, 19unda da doktora gösteririm, iyi hatırlattın arayıp randevu alayım
Ayy deme ya aman iyi ol iyi kıyamam..
Keşke benim oğlanın derslerini sen yaptırsan, sende o sabır warr