Altı üstü kısmına dedim. Beni kızdırma halası olurum, görümcelikte yaparım sanaEe teyzesin ışte amca mısın
O seni sevmez ama
Anında cirkeflesirim bende hiç sevmem gorumceAltı üstü kısmına dedim. Beni kızdırma halası olurum, görümcelikte yaparım sana
Mütevaziliğe bakGelsin de kendi soylesin bakalim benim gibi fevkaledeninde fevkinde bi insani nasil sevilmezmisherkes sen mi
Favoriye bence Yeğenimiz karar verecekSen favori teyzemizsin nevos
Sana karşı doldurcam öğ kaka diycemFavoriye bence Yeğenimiz karar verecek
Uydurma beee ne Zaman yaptın?
Çalar kaçarım tabi, sana ne benim yeğenim değil mi istediğimi yaptırım
Hadi ordan beni seçti harbiFavoriye bence Yeğenimiz karar verecek
Önemli olan harbinin seçmesi değil çocuğun kimi seçeceğiHadi ordan beni seçti harbiGerçi beni seçecek zaten
Kaçırıp ben sana karşı öyle doldurayım da görSana karşı doldurcam öğ kaka diycem
Önemli olan harbinin seçmesi değil çocuğun kimi seçeceği
Sen onlan maça gider misin? Kız tavlar mısın? Vs vs
Bende öyle tip olmayacak kiBelki maç sevmeyecek Aman yaşlı teyzelerle kız mı tavlanır Kaynana diye kızlar yanına yanaşmaz
nevos aşkıyla büyüyeceği icin seni seçecek nevosHadi ordan beni seçti harbiGerçi beni seçecek zaten
Maç mı? Anası izlemez babası izlemez çocuk hiç izleyemez efendim. Yavrumu zehirleyemezsin. Kız tavlama ne yaaÖnemli olan harbinin seçmesi değil çocuğun kimi seçeceği
Sen onlan maça gider misin? Kız tavlar mısın? Vs vs
HahahaBiz duamizi gece gibi tutariz ,sessiz ,karanlik ,gorunmez... sen teyzesiysen bende dayisim o zaman
Nerdeyse 60 yaşında olacaksın nasıl olmazBende öyle tip olmayacak ki
Hayır sevecek ben seviyorum o da sevecek
Evet Nur'cum sebebi buBenden uzak dur ,pinko seni sevsin
Hayatta izin vermem çocuğa öyle şeyler yapmananevos aşkıyla büyüyeceği icin seni seçecek nevos
Maç mı? Anası izlemez babası izlemez çocuk hiç izleyemez efendim. Yavrumu zehirleyemezsin. Kız tavlama ne yaabenm yavrum görücü usulü ben kimi secersem onla evlencek