- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yaptıramıyormuşum. Benim neyim eksik? Üzerinde o kadar emeğim var olmaya da devam edecek
Onun için uykusuz kaldım, endişendim, bekledim, korktum, ağladım, Mutlu oldumNe emegin var Allah askina cok merak ettim bak
Bi tanesi sensin Bi tanesi kkrizantem
Niye onlarBi tanesi sensin Bi tanesi kkrizantem
O seni sevmez amakkrizantem gel canim ,nedense seni cok sevdim birden ,bundan sonra "ölümüne kankayiz "
Ben anasiyim yaptirmayi düşünmüyorum pardon da sen altı üstü teyzesin demek karşılık icin emek verdin,parası neyse öderiz uzak dur yavrumdanNiye yaptıramıyormuşum. Benim neyim eksik? Üzerinde o kadar emeğim var olmaya da devam edecek
Niye onlar
Hanım hanım ağzını topla ne demek altı üstü teyzeBen anasiyim yaptirmayi düşünmüyorum pardon da sen altı üstü teyzesin demek karşılık icin emek verdin,parası neyse öderiz uzak dur yavrumdan
Onun için uykusuz kaldım, endişendim, bekledim, korktum, ağladım, Mutlu oldum
Hangi diğerleriİyi neyse sadece ikisi gözüne çarpmış diğerlerini farketmemişsin
Kimsenin hayatını tehlikeye sokmak istemiyorumHangi diğerleri
Yolalim ablammm sen tut ben saçını çekeyimYolalım harbim:)
Ayy canim neler yaşamışsın... güzel düşünmeye çalışıyorum arada aklima gelip bi göz dolmasi,dudak titremesi yasiyorum geçiyor sonra Rabbime emanet melegim. Zaten ondan gelmedi mi Allah razı olsun canımHer hamilelikte bazi problemler oluyor canim ,benimkileri bi anlatsam sasirip kalirsin. neler gelmedi ki basima , dusuk tehlikeleri mi dersin, erken dogum riski mi dersin, bebegin az gelisim problemleri mi dersin , bi ayagi kisa skintisi mi dersin , iç kanama gecirmelerim mi dersin.....Allah "ol" desin yeter ki,diger hic bi engel onune gecemez , duam seninle canim . Hic biseyi kafaya takma ,guzel dusun.guzel olsun insh
Beni kendinle karıştırma ben senin gibi menfaatci değilimÖyle tabi harbi de öyle yapacak. Emzirdiği sütün bile lafını edip birşeyler bekleyecek
Uydurma beee ne Zaman yaptın?onu bizde yaptik simdi nolcak :)
hem sen bu bebisi temizlik hizmet yapsin diye beklemis endiselenmisin boyle endise olmaz olsun , sen cocugu dogumhanede calip kacarsinda kiz ,senden beklenir bak
Niye onlar
Ee teyzesin ışte amca mısınHanım hanım ağzını topla ne demek altı üstü teyze
Ah canım sen olayı çok yanlış anlamışsın sizin neyinizi kıskancamNedeni acik nevosum ,bizi kiskaniyor da ondan dimi kiz pinko ??? sana pinko diyebilirmiyim ? yoksa sadece is arkadaslarin mi sana memoli pardon pinko diyebilir
Evet Nur'cum sebebi bu Benden uzak dur ,pinko seni sevsinNedeni acik nevosum ,bizi kiskaniyor da ondan dimi kiz pinko ??? sana pinko diyebilirmiyim ? yoksa sadece is arkadaslarin mi sana memoli pardon pinko diyebilir
Zaten öyle planlari var nurum o yüzden yavas yavas iletişimi kesip izimi kaybettirmeyi düşünüyorumonu bizde yaptik simdi nolcak :)
hem sen bu bebisi temizlik hizmet yapsin diye beklemis endiselenmisin boyle endise olmaz olsun , sen cocugu dogumhanede calip kacarsinda kiz ,senden beklenir bak