- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Hiçte bilee pamuk ablamizsin sen bizimm her yerin pamukk kalbin gibiNeresi pamuk benim ellerim çalıdır çalı:)
Neden para vereyim hazır beleşi varken
Benim ki doğunca da sana yapar. Biz yaptık bebeler de yapacak
İnanma harbi.O çocuğu olunca kaçırır sendenBenm çocuğum senin özel hizmetcin mi az ye de hizmetçi tut
Aynen öyle oldu. Girdi çıkmıyorAllaalaabende buradayim nolcak
bogrune picak mi saplandi yine yoqsam
Bende iyi olmaya çalışıyorum canm. Ufak tefek bazı sorunlar var ama biliyorum herşey güzel olacak Allahin izniyleiyiyim canimseni sormali ,sen.nasilsin ? nasil gidiyor hamilelik
Ablam kurtar beni bu hain kadının elindenİnanma harbi.O çocuğu olunca kaçırır senden
E herhalde yani.. Yoksa biblo alır seyreder severim yaniÇocuğumu kullandirtmamdemek bu yüzden almak istiyosun yavrumu benden,beleş hizmetçi yapacaksin pissssss
Nur'um sen ne kadar tatlısınHoşgeldin nasılsın
Elif abla... Sende mi brütüsİnanma harbi.O çocuğu olunca kaçırır senden
YuhhhhE herhalde yani.. Yoksa biblo alır seyreder severim yani
İyiyim canım çok şükürHosbuldum nevosumseni gordum daha iyi oldum , sen.nasilsin canim
Elif abla bile nasıl düşünüyorElif abla... Sende mi brütüs
Ben dün hallettim o işi önümüzdeki ay için randevulaşalımYuhhhhkız seni yolarimmmm
Aynen öyle oldu. Girdi çıkmıyor
He ya, inanamadımElif abla bile nasıl düşünüyor
AnlamadimBen dün hallettim o işi önümüzdeki ay işin randevulaşalım
Sana mı sorcam pardon?oyle kalsin o zaman ,biz ellemeyek ... git yat sen hatta
Hadi sana musade canim
Aynaya dönüp bakma zamanin gelmiş demek bir de böyle düşünHe ya, inanamadımHarbinin algı operasyonu işe yarıyor demek ki
Harbi hamile olunca herkes etkileniyorHe ya, inanamadımHarbinin algı operasyonu işe yarıyor demek ki
Hahahaoyle kalsin o zaman ,biz ellemeyek ... git yat sen hatta
Hadi sana musade canim
Nevos hain planlarini duydun dimii bebegimle ilgili pis düşünceleri varmisHarbi hamile olunca herkes etkileniyor
Ama yeğenime iş yaptıramazsın