- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Yolmuşken ihtiyacım dahilindekileri yapsan ne olacak ki. Hem senin işin görülür hem benimAnlamadim şimdi jeton düştü,saçını yolcam ben biyiklarini degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolmuşken ihtiyacım dahilindekileri yapsan ne olacak ki. Hem senin işin görülür hem benimAnlamadim şimdi jeton düştü,saçını yolcam ben biyiklarini degil
Benm derdim senin işini görmek değil amaYolmuşken ihtiyacım dahilindekileri yapsan ne olacak ki. Hem senin işin görülür hem benim
Buna hayatta izin vermeyeceğizNevos hain planlarini duydun dimii bebegimle ilgili pis düşünceleri varmis
Niye yaptıramıyormuşum. Benim neyim eksik? Üzerinde o kadar emeğim var olmaya da devam edecekHarbi hamile olunca herkes etkileniyor
Ama yeğenime iş yaptıramazsın
Teyzesi yer onun sarı Kaşını sarı kafasını yaptırcam be ağlama boşunaNevos hain planlarini duydun dimii bebegimle ilgili pis düşünceleri varmis
Yolalım harbim:)Yuhhhhkız seni yolarimmmm
Bende iyi olmaya çalışıyorum canm. Ufak tefek bazı sorunlar var ama biliyorum herşey güzel olacak Allahin izniyle
Sen o zaman karşılığını almak için emek sarfediyorsun Hem yeğenim erkek olacak kalk süt ısıt paşamaNiye yaptıramıyormuşum. Benim neyim eksik? Üzerinde o kadar emeğim var olmaya da devam edecek
Bende iyi olmaya çalışıyorum canm. Ufak tefek bazı sorunlar var ama biliyorum herşey güzel olacak Allahin izniyle
Elif abla huuu benim ben pinkYolalım harbim:)
Öyle tabi harbi de öyle yapacak. Emzirdiği sütün bile lafını edip birşeyler bekleyecekSen o zaman karşılığını almak için emek sarfediyorsun Hem yeğenim erkek olacak kalk süt ısıt paşama
KeyfimeBilmem ,baska kime sorcan
Benim Pinkoma ne yaptın sen kimsinÖyle tabi harbi de öyle yapacak. Emzirdiği sütün bile lafını edip birşeyler bekleyecek
Ben yapmıycam harbininki ikimize de yeterPink seninkini alalım buraya bi görelim harbiye hizmete ver sonra vazgeçeriz yolmakdan::)
Beni bu hale sokanlar utansınBenim Pinkoma ne yaptın sen kimsin
Kimler getirdi anlat bakalımBeni bu hale sokanlar utansın
İsmi lazım değillerden bazılarıKimler getirdi anlat bakalım
İsmi lazım değillerden bazıları