Kızım git işine yaaaao degıl hanım abla alıntıları karıstırmıs ona dedım ben kazene soyleyelımde siteyi telden ninelerın kolay kullanabılecegı hale getırsın
evet kazen bunları okursa toplu katlıam yapar o yuzden bunları gormesınTolin yeter akıllı ol
O zaman ozurdilerim
Boşuna En tatlısı ,şekeri,yaramazı demiyoruzKızım git işine yaaaaAnaaağ çenem ağrıdı gülmekten kırışıciim
evet kazen bunları okursa toplu katlıam yapar o yuzden bunları gormesınkazen başkan kk şampıyonnnn
bişi olmaz ömrümüz uzarrKızım git işine yaaaaAnaaağ çenem ağrıdı gülmekten kırışıciim
eyvahhhhh mapıslarda çürürüm o zaman kesınTolin seni Ankgillen Munegile havale ediyorum
o degıl hanım abla alıntıları karıstırmıs ona dedım ben kazene soyleyelımde siteyi telden ninelerın kolay kullanabılecegı hale getırsın
sana yarın neneli bi şiir yazıyımda görrrrCepten zor oluyr yazzmaak ondan yani
Sen bu neneyle baş edemezsin kaç kurtar kendini şimdiden
Cepten zor oluyr yazzmaak ondan yani
sana yarın neneli bi şiir yazıyımda görrrr
Bende cepten yazıyorum evet çokzor oluyor oözellikle alıntılar ve bende bide karışıyor herşey anlıyorum yazmisiniz görmedim özür diledim yinede dilerim .
Çeyizinden mi çıkardınEki Görüntüle 1302719 Eki Görüntüle 1302720 Eki Görüntüle 1302721 Eki Görüntüle 1302722 Eki Görüntüle 1302723
Mapısa gireceklere don servisimiz başladı..Yalnız özenle kullanın litfen çeyizimden çıkardım
Uyarsan tolinin aklına kalırsın benim paçalı donlara
Eki Görüntüle 1302719 Eki Görüntüle 1302720 Eki Görüntüle 1302721 Eki Görüntüle 1302722 Eki Görüntüle 1302723
Mapısa gireceklere don servisimiz başladı..Yalnız özenle kullanın litfen çeyizimden çıkardım
Uyarsan tolinin aklına kalırsın benim paçalı donlara
Ben de bazılarını boş bıraktım.Bir şey soracağım
Ben bazı kategorileri dolduramadım çünkü yılın anneleri ya da en iyi örgü yapan kişiler hakkında bilgim yok açıkçası takibinde değilim
Onları boş bıraksak hepsini doldurmasak olur mu :)
Kimsenin hakkına girmeyelim, kimi aday göstersem o konularda yalan olur
Bu haftasonu oturup yazıcam ama
İşte o BEN!Yılın en prensesi kategorisi öneriyorumEki Görüntüle 1302539
Ben de bazılarını boş bıraktım.
İşte o BEN!