Tamam siz oyları Mune'ye verin o taçları dağıtacakOyum zaten muneye çeteyi toplamam lazım ki tacı bana versin
Tabi tabigercektenmı?o zaman oyum kesın muneye
kazen bi gun benı aradı dedımkı kazen ben onur uyesı tacı ıstıyorum dedım optuuummm dedı suratıma kapattı telefonu hain adam
Bebişim nenemle ödül alrım tacıda almam lazım benim olmalıSenin nene ödülü götürür bebemKorkma sen
Tolin arkana bakmadan kaç benceabla senın için en nine kategorisi olsaydı ıyı olurdu aslında muneyle beraber yarışırdınız
yooooo oylemı dedımTolin arkana bakmadan kaç bence
Sen Hanım Abla ile Mune'ye nene mi diyorsun
O zaman ben yanlış anladımyooooo oylemı dedım
demiş olabılırim
Nevrest: 377hu79461 .!.:Tamam siz oyları Mune'ye verin o taçları dağıtacak
Tabi tabi
Kazen'e vermeyin Mune en eli maşalı
Bu mesajları Kazen görmez umarım
sen bittin varya tolin kaçacak yer ara şimddenabla senın için en nine kategorisi olsaydı ıyı olurdu aslında muneyle beraber yarışırdınız
müdürüme sesleniyorum bradanTamam siz oyları Mune'ye verin o taçları dağıtacak
Tabi tabi
Kazen'e vermeyin Mune en eli maşalı
Bu mesajları Kazen görmez umarım
yoooo dogru anladın kk nın en nenesi muneO zaman ben yanlış anladım
sen bittin varya tolin kaçacak yer ara şimdden
müdürüme sesleniyorum bradan
Seni allah ne etmesin iyi miyooooo oylemı dedım
demiş olabılırim
ost: 37779545 .!.:yoooo dogru anladın kk nın en nenesi mune
Bittabikidene:)Burda prenses olmayan üye varmıküİste o benim
Listemin hepsine tolin yazdim diye atacaklsr siteden beni haberin var mi
Hanım ablaya ne oldu şimdi kıvırıyor musunyoooo dogru anladın kk nın en nenesi mune
Ama abla bu çok güzel biz bu kadar güzel olamayızBittabikidene:)Burda prenses olmayan üye varmıküEki Görüntüle 1302712
Sen listeni ne zaman yollayacaksınListemin hepsine tolin yazdim diye atacaklsr siteden beni haberin var mi
duysunnnnBence duymasin
bişey olmazzzzz pampaaaaaListemin hepsine tolin yazdim diye atacaklsr siteden beni haberin var mi
o da ikinci nene sitede baska nene yok zatenHanım ablaya ne oldu şimdi kıvırıyor musun