• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekten korkuyorum.

Kafami doldurmak icin hic yapmadigim yapmam dedigim ugraslari bile yapmaya çalışıyorum. Kitap okumayi cok severdim zihnim dolu oldugu icin okuyamiyorum. Yuruyus yapmayi severdim onunla anilarimiz oldugu icin bu sehirden kacip gitmek istiyorum. Bir market adi bile onunla ilgili bir sey cagristiriyor. Gerçekten unutmak bir nimetmis bunu daha iyi anladim. Unutmayi yaşadığım kotu anlari unutmayi cok istiyorum

Kafami doldurmak icin hic yapmadigim yapmam dedigim ugraslari bile yapmaya çalışıyorum. Kitap okumayi cok severdim zihnim dolu oldugu icin okuyamiyorum. Yuruyus yapmayi severdim onunla anilarimiz oldugu icin bu sehirden kacip gitmek istiyorum. Bir market adi bile onunla ilgili bir sey cagristiriyor. Gerçekten unutmak bir nimetmis bunu daha iyi anladim. Unutmayi yaşadığım kotu anlari unutmayi cok istiyorum
Tedavi ol o zaman git gide daha kötü olursunuz bi yerden basla

Onu da denedim doktor selectra diye bir hap vermisti bir tane daha vardi. Ceyrekle basla dedi. Sonra yarim sonra butun. Ama Ne zmn kullansam ceyrekte bile daha kötü oluyor sabah aksam kusuyorum. O yuzden bir daha gitmeye cesarette edemedim. Bunyem cok hassas sanirim ya da doktor yanlis ilac verdi.

Onu da denedim doktor selectra diye bir hap vermisti bir tane daha vardi. Ceyrekle basla dedi. Sonra yarim sonra butun. Ama Ne zmn kullansam ceyrekte bile daha kötü oluyor sabah aksam kusuyorum. O yuzden bir daha gitmeye cesarette edemedim. Bunyem cok hassas sanirim ya da doktor yanlis ilac verdi.
Başka doktora git o zaman böyle yaşanmaz

Ben de yasayamiyorum zaten. Ailemi de cok uzuyorum, bu halimi görünce mahvoluyorlar ama ben kendimi kaldiramiyorum. O kadar kotu ki Allahimdan tek duam yardim etsin. Hergun bunu diliyorum. Kalbim agriyor inanin :KK43:
Çok fena ya aşık olmuşsun yada saplantı Allah yardımcın olsun inş unutursun

Inşallah bunu basarmak istiyorum. Cok tesekkur ederim yorumlarinizda bir nebze de olsa icim rahatladi. Kendimi yalniz hissetmedim.

Inşallah bunu basarmak istiyorum. Cok tesekkur ederim yorumlarinizda bir nebze de olsa icim rahatladi. Kendimi yalniz hissetmedim.
Yalnız değilsin zaten ailen eşin değerlerini bil sen ne kadar mutsuz olursan onlarda o kadar parçalanır senin içi
ama değmez unut gitsin hiç birşey eşinden ailenden önemli değil olmasında

Ben onu da ailem bilmistim o yüzden belki de bu kadar aci çekiyorum. Hayirlisi bu demek ki. Allah buyuk. Bir bildigi vardir mutlaka.

Back