- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
- Konu Sahibi acembuselik
merhaba kızlar, bir aydır kafamı kurcalayıp duruyor. düzenli bi işim olsun istiyorum fakat ben lise mezunuyum aöf den edebiyat okuyorum. memurluk aslında bana göre değil, eşim memur doğu görevindeyiz şu anda. maddi sıkıntılarımız var hem düzenli bi hayat hem daha iyi bi gelecek için benim de düzenli bi işe ihtiyacım var.
anadolu iletişim meslek radyo / tv mezunuyum. bu sene kpss ye giricem liseden.
lise mezunu kpss de atanma kadroları neler ben tek katiplik sınavını biliyorum su anda evden metin yazarlığı yaptığım için klavyem hızlı bu bana sıcak geliyo. ne yapmam lazım nasıl hazırlanırsam kazanırım, katiplik olması şart değil düz memurluk şansım var mı kurumlarda, gerçekten bu işsizlik benim için maddi manevi büyük dert oldu. şu an lise mezunu olarak atansam diyelim aöf bittiğinde kurumlar arası geçişten falan faydalanabiliyo muyum
anadolu iletişim meslek radyo / tv mezunuyum. bu sene kpss ye giricem liseden.
lise mezunu kpss de atanma kadroları neler ben tek katiplik sınavını biliyorum su anda evden metin yazarlığı yaptığım için klavyem hızlı bu bana sıcak geliyo. ne yapmam lazım nasıl hazırlanırsam kazanırım, katiplik olması şart değil düz memurluk şansım var mı kurumlarda, gerçekten bu işsizlik benim için maddi manevi büyük dert oldu. şu an lise mezunu olarak atansam diyelim aöf bittiğinde kurumlar arası geçişten falan faydalanabiliyo muyum