Diğer doktor hasta almıyormuş artık yenı doktor başlamış melek hanım dı.,bende kendisi ile geçen hafta ön görüşme yaptım vallahi bilemiyorum tabii ama ben yaklaşımını iyi buldum..ben yeniyim birtane de hasta geldi hemen başlamak istiyor hoppp tedaviye başlayalım gibi bir tutum sergilemedi 2 ay kadar vitamin antioksidan desteği kullan dedi birtakım önerilerde bulundu özenle dinledi....sonra istediğiniz zaman başlarsınız dedi...tutumu ve yaklaşımını beğendim.evet var burdada ama doktor gidicekmis,yabi tedavimin ortasinda doktorun gitmesi baska bi dokotrun tekrardan sil bastan bbeni tanimasi sorsorun olucak
peki sgk anlasmasi varmi oranin bbemd esimdi randevu aldim dokotru pek basarili bulamadim.ama taninmiyo ttabi tup bebek dalind ahic duyulmadiDiğer doktor hasta almıyormuş artık yenı doktor başlamış melek hanım dı.,bende kendisi ile geçen hafta ön görüşme yaptım vallahi bilemiyorum tabii ama ben yaklaşımını iyi buldum..ben yeniyim birtane de hasta geldi hemen başlamak istiyor hoppp tedaviye başlayalım gibi bir tutum sergilemedi 2 ay kadar vitamin antioksidan desteği kullan dedi birtakım önerilerde bulundu özenle dinledi....sonra istediğiniz zaman başlarsınız dedi...tutumu ve yaklaşımını beğendim.
inslalah guzeguzel aonuc alirsin cnm kendine simdi cook dikkatdikkate et hazirla kendiniSende aralıkta basliycan yani ay ne güzel beraber tedaviye basliycaz hayrlisi olsun cnm ya sen arastr ama bak evin antalyada doye kötü yerde tedavi olacağına iyi bir yerde tedaviye başla az daha masrafına katlan ama değsin mesela ben siirtte oturuyorum ankaraya tedaviye gidecem ev tutacam yemeğidr yoludur muayene masrafidir belki baya tutacak ama doktorum okadr iyi ve ilgili kı emin ol değdi diyeceğim bidaha hakkım olacaksa yöne onda kullanırım hakkımı hakkımızda hayrlisi tedaviye kadar takviyelere devam canm
inslalah guzeguzel aonuc alirsin cnm kendine simdi cook dikkatdikkate et hazirla kendini
Ben var diye biliyorum ama emin değilim..bu arada sen tanınmışlığa çok takılma ben yurt dışında pek tanınmış profesörlerle 5 kez tüp bebek denedim..laboratuvar koşullarına bak ..Tedavi protokolleri pek değişmez canım..biraz bizimlede ilgili birçok şey stres faktörü o ayki yumurtalık cevabımız vs..genç bir bayan benim görüştüğüm doktor git bir ön görüşme yap sana nasıl bir protoköl uygulayacağından vs bahseder ..şunları şunları yap der..birşey kaybetmezdin ücretsiz sonuçta bu görüşme..aklındaki tüm soruları da sor.. bunlar zincir hastane özel merkez değil ve reklam olayı çok olmaz..bir fikrin oluşur başlarsın yada başlamazsın.....ama dediğim gibi sanı şöhreti bosver gençlerde isim yapmaya kendilerini geliştirmeye yenilikleri araştırmaya daha açık olurlar emin ol..peki sgk anlasmasi varmi oranin bbemd esimdi randevu aldim dokotru pek basarili bulamadim.ama taninmiyo ttabi tup bebek dalind ahic duyulmadi
oylemi dersin mantikli aslinda.aldim randevu zaten gidip gorusucem.sen baslicammi orda?Ben var diye biliyorum ama emin değilim..bu arada sen tanınmışlığa çok takılma ben yurt dışında pek tanınmış profesörlerle 5 kez tüp bebek denedim..laboratuvar koşullarına bak ..Tedavi protokolleri pek değişmez canım..biraz bizimlede ilgili birçok şey stres faktörü o ayki yumurtalık cevabımız vs..genç bir bayan benim görüştüğüm doktor git bir ön görüşme yap sana nasıl bir protoköl uygulayacağından vs bahseder ..şunları şunları yap der..birşey kaybetmezdin ücretsiz sonuçta bu görüşme..aklındaki tüm soruları da sor.. bunlar zincir hastane özel merkez değil ve reklam olayı çok olmaz..bir fikrin oluşur başlarsın yada başlamazsın.....ama dediğim gibi sanı şöhreti bosver gençlerde isim yapmaya kendilerini geliştirmeye yenilikleri araştırmaya daha açık olurlar emin ol..
Vallahi kaçıcı denemen canım bilemiyorum tabii ama iyice araştır birçok yerle görüş ve sonra kararını ver. Bak mesela bahçeci tüp bebeği ben çok düşündüm illa orası olacak dedim ama sonra ne farkettim biliyormusun,fazla reklam kokuyor..en çok beni rahatsız eden şey YouTube kanalında gebelik haberlerini paylaşması...benim 2 tane devam edemeyen 3. Ayı doldurmayan gebeliğim oldu..etik olan haber canlı Doğum dur...başarı canlı Doğumla belirlenir..gebelik testi ile değil...her merkezde birsürü gebelik oluşuyor..basının gücü yoktur arkalarında yada zincir hastanedir gerek duymaz..iyi düşün maddi manevi herşeyi planla...
baslamayı düşünüyorum zaten Antalya memorial olmazsa direk İstanbul’da zincir bir hastanenin merkezinde düşünüyordum oda Şişli memorial olur o mantıklı geldi başka birkaç merkez daha var ama bahçeci düşünmüyorum..oylemi dersin mantikli aslinda.aldim randevu zaten gidip gorusucem.sen baslicammi orda?
ben ne aglamalar yasadim inan.bir gun gulerken 2 ci gun yatagimda gizli gizli yastigimi isirarrak agladimAynen valla dikkat ediyorum ama bilmiyorum şimdiden içim. Kıpır kıpır bi yanim. Aglamakli
baslamayı düşünüyorum zaten Antalya memorial olmazsa direk İstanbul’da zincir bir hastanenin merkezinde düşünüyordum oda Şişli memorial olur o mantıklı geldi başka birkaç merkez daha var ama bahçeci düşünmüyorum..
Valla bir git değerlendir bu işler kısmet şanş işi ...yok o Prof.yok bu Ben artık etikete inanmıyorum ...özel işletmelerede su an reklam mevzusundan pek sıcak bakmıyorum git görüş.sempatik bir bayan,yaklaşımına bak için ısınıyor mu ,ben kasım sonu %90 ihtimalle orada başlayacağım canım ben Ağustos’ta opu olmuştum şimdi uygun değil dedi ama tabii hekim iyi mi kötü mü bilemem ben dediğim gibi şans
Tabii hakkımızda hayırlısı canım dilerim en kısa zamanda anne oluruz..valla bence doktorsa binuere kadar,laboratuar cok onemli,birde allah tabi.hakkimizda hayorlisi inslalah
aminnnnn dualarim.hepimize dua ederken jerkese esiyorum.cunki cok zor biseuTabii hakkımızda hayırlısı canım dilerim en kısa zamanda anne oluruz..
ben ne aglamalar yasadim inan.bir gun gulerken 2 ci gun yatagimda gizli gizli yastigimi isirarrak agladim
yok cmm kim.anlayabilir ya.inslalah burda bir birimize ard arda hamis haberlerimizi vveririzSorma canım çok zor süreçler ve bizi ancak biz anlarız kimse anlayamaz
yok cmm kim.anlayabilir ya.inslalah burda bir birimize ard arda hamis haberlerimizi vveririz
Canım benim yaşımdan dolayı ve denemem var diye iki embriyo transfer edildi doktorum Mustafa Bahçeciydiayyyy ne guzel doktorunuz kimdi?ve acaba 2 embrio transfer ediliyomu?
hayirli olsun cnm.imsallah bebislerin sana sım sıkı tutunur.nerde tedavi goruyosun?Kizlar benimde yarın transferim olucak 2 emriyo transferim olucak
3.tedavim bu
hayirli olsun cnm.imsallah bebislerin sana sım sıkı tutunur.nerde tedavi goruyosun?