yinede cok dusuk degil a 3 le 4 arasi oarasi olmasi lazimCanm suan 22 yaşındayım ahh 2.07 1 aya kadar da çıkar belki
yinede cok dusuk degil a 3 le 4 arasi oarasi olmasi lazim
olur cnm daha yasin kac senin ohooo cok aanslisin maslalahAynen yinede çok çukur canm ben ek takviye vitamin olarak B12 devit folik asit ve omega3 te alacam 1.5 ay belki kaliteli olur ya
Ayyy canm.gerçekten mi inşallah yaaaolur cnm daha yasin kac senin ohooo cok aanslisin maslalah
tabiki,icini ferah tutAyyy canm.gerçekten mi inşallah yaaa
İnsAllah canm valla tedavi Aralkta ama ben çok stres yapıyorumtabiki,icini ferah tut
sters bu isin baş düşmanı.ne kadar stres o kadar negatif.o yüzden kendini baska seyelere ver.İnsAllah canm valla tedavi Aralkta ama ben çok stres yapıyorum
Valla temizliğe bağlamış durumdayım sürekli ne iyi gelir muzlu süt Arisutu-bal-polen mi desen hahahsters bu isin baş düşmanı.ne kadar stres o kadar negatif.o yüzden kendini baska seyelere ver.
kuri incirde ye bol bol ,biyerlere git aralik ayina kadar kac bi bi yerlere ki o gunu dusue.Valla temizliğe bağlamış durumdayım sürekli ne iyi gelir muzlu süt Arisutu-bal-polen mi desen hahah
kuri incirde ye bol bol ,biyerlere git aralik ayina kadar kac bi bi yerlere ki o gunu dusue.
inslalah kuzum sen hangi hastanede basliyosun?Valla ne yaptığımı bi bisen sabah akşam. Aç karna Arisutu-bal-polen zeytinyağında bekletimis incir akşam yatmadan önce havuç suyu şimdi devit keten tohumu yagi ve B12 folik asit basliycam belki artar
Ankara baskent hastanesi göğsen onalan da tedaviye basliycam canminslalah kuzum sen hangi hastanede basliyosun?
başka yerde denemenizi tavsiye ederimMERHABA HANIMLAR,ÇOK RİCA EDİYOEUM BANA BİR YOL GÖSTERİN CÜNKİ AŞIRI YORGUNUM VE KENDİMCE DOGRU KARAR VEREMİYORUM.BEN 30 YASİNDAYİM,İLK TUP BEBEK DENEMEMİ NİSAN AYİNDA YAPTİM NEGATİF.BU ARA SORUN ESİMDE AZOSPERM.YUMURTA TOPLAMADAN BİR GUN SONRA BENİ ARADİLAR VE YUMURTALARİN COK HASSAS HEN KİRİLDİLAR BİR TANE KALDİ DEİDLER ODA MALESEF TUTMADİ.SİMDİ İKİMCİ DENEMYİ YAPİCAM,BU ARADA TEDAVİ GORDUGUM HASTANE ANTALYA GELECEK TUL BEBEK.AKLİM İSTANBUL UMİT TUP BEBEKDE KALDİ.AMA BE ANTALYADA OTURUYORUM,BİZE COK UZAK VE MASRAFLİ OLUR ORASİ.MECBUR GELECEKDE YAPİCAM YİNE DENEMEMİ.AMA HİC LABORATUARİNDAN MEMNUN DİYİLİM.NAPAM LAZİM SİZCE MALİYETE BAKMADAN İSTANBULAMİ GİTMME LAZİM YOKSA DENEDİGİM YEREMİ GUVENMEM LAZİM.HER İKİ HASTANEDE DENEYİMİ OLANLAR LUTFEN BANA YAZSİN.GELECE TUP BEBEKDE OLUMLU SONUC ALANLAR BANA BELKİ UMUT OLURSUNUZ
ben bişey sormAK istiyorum? benim de bugün 8. gnüm 24 kasımda öğrencemve benim 4-5 gündr bel ağrım cok var sizde de böyle olmusmuydu?Bende Bahçecide tedavi gördüm Türkiye'nin En iyi lab. Sahip merkez kesinlikle tavsiye ederim bebeğim önce Allah sonra onların sayesinde oldu
Canım benim bel ağrım olmuştu ama herkeste farklı belirtiler oluyorben bişey sormAK istiyorum? benim de bugün 8. gnüm 24 kasımda öğrencemve benim 4-5 gündr bel ağrım cok var sizde de böyle olmusmuydu?
evet haklıısn cünki dün hastalandımCanım benim bel ağrım olmuştu ama herkeste farklı belirtiler oluyor
Canm ilaçlar hala elinde miBu arada elimde 2 kutu biesteron dhea ilaç mevcut. Maddi anlamda ihtiyacı olan arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler. Bedelsiz olarak göndereceğim