inslqlah sonicin bu sefer pozitif olir cnmllk tedVimi beylikduzu medicana da yaptirdim
Doktorlardan ve hemsirelerden hiç memnun kalmadım
2.tedavimi mecidiyekoy çevre hastanesinde yaptirdim kuçuk fazla gelişmemiş bi hastaneydi ordanda
Memnun kalmadim
3.tedavimi suleymaniye kadin doğumda yaptırmak istedim
Bide devlet hastanesini deniyim dedim
Simdilik hersey güzel gidiyor doktorlar hemsireler çok ilgili gerçekten özellerden daha ilgi ve alakalılar
Hayırlısı bakalım sonu nasıl olucak
Tedavin hayırlı olsun canm inşallah bu sefer hayırlısıyla evlat sahibi olursun.benim merak ettiğim diğer tedavilerinde gebelik oluştu mu nasıl ilerledi.Sorunlarımız aynı sayılır benimde eşimde morfoloji sorunu var bende hafif pko görüntüsü. Bizimde 2 denememiz var ilkinde ikiz oldu biri 6.hafta düştü diğeri 10.haftada kalbi durdu kürtaj.ikinci dondurulmuşlar transfer oldu bu seferde değer az az yükseldi sonra düşmeye başladı kimyasal oldullk tedVimi beylikduzu medicana da yaptirdim
Doktorlardan ve hemsirelerden hiç memnun kalmadım
2.tedavimi mecidiyekoy çevre hastanesinde yaptirdim kuçuk fazla gelişmemiş bi hastaneydi ordanda
Memnun kalmadim
3.tedavimi suleymaniye kadin doğumda yaptırmak istedim
Bide devlet hastanesini deniyim dedim
Simdilik hersey güzel gidiyor doktorlar hemsireler çok ilgili gerçekten özellerden daha ilgi ve alakalılar
Hayırlısı bakalım sonu nasıl olucak
öncelikle geçmiş olsun canım. bende 2 tüp bebek yaptırdım 1.negatif 2.düşük oldu. 3.için biraz zaman geçsin farklı bir hastanede olucam diğerlerini istnblda yaptrmıştım . farklı bir yer denemeni öneririm her doktorun yöntemi farklı bunu bu doktorumla daha iyi anladımMERHABA HANIMLAR,ÇOK RİCA EDİYOEUM BANA BİR YOL GÖSTERİN CÜNKİ AŞIRI YORGUNUM VE KENDİMCE DOGRU KARAR VEREMİYORUM.BEN 30 YASİNDAYİM,İLK TUP BEBEK DENEMEMİ NİSAN AYİNDA YAPTİM NEGATİF.BU ARA SORUN ESİMDE AZOSPERM.YUMURTA TOPLAMADAN BİR GUN SONRA BENİ ARADİLAR VE YUMURTALARİN COK HASSAS HEN KİRİLDİLAR BİR TANE KALDİ DEİDLER ODA MALESEF TUTMADİ.SİMDİ İKİMCİ DENEMYİ YAPİCAM,BU ARADA TEDAVİ GORDUGUM HASTANE ANTALYA GELECEK TUL BEBEK.AKLİM İSTANBUL UMİT TUP BEBEKDE KALDİ.AMA BE ANTALYADA OTURUYORUM,BİZE COK UZAK VE MASRAFLİ OLUR ORASİ.MECBUR GELECEKDE YAPİCAM YİNE DENEMEMİ.AMA HİC LABORATUARİNDAN MEMNUN DİYİLİM.NAPAM LAZİM SİZCE MALİYETE BAKMADAN İSTANBULAMİ GİTMME LAZİM YOKSA DENEDİGİM YEREMİ GUVENMEM LAZİM.HER İKİ HASTANEDE DENEYİMİ OLANLAR LUTFEN BANA YAZSİN.GELECE TUP BEBEKDE OLUMLU SONUC ALANLAR BANA BELKİ UMUT OLURSUNUZ
tsk ederim cnm insallah bu sefer pozitifi gorur saglikla devam ettirirsin.hangi hastanede tedavi gordun?öncelikle geçmiş olsun canım. bende 2 tüp bebek yaptırdım 1.negatif 2.düşük oldu. 3.için biraz zaman geçsin farklı bir hastanede olucam diğerlerini istnblda yaptrmıştım . farklı bir yer denemeni öneririm her doktorun yöntemi farklı bunu bu doktorumla daha iyi anladım. pes etmiyoruz olucak inşallah sabırla devammmm
MERHABA HANIMLAR,ÇOK RİCA EDİYOEUM BANA BİR YOL GÖSTERİN CÜNKİ AŞIRI YORGUNUM VE KENDİMCE DOGRU KARAR VEREMİYORUM.BEN 30 YASİNDAYİM,İLK TUP BEBEK DENEMEMİ NİSAN AYİNDA YAPTİM NEGATİF.BU ARA SORUN ESİMDE AZOSPERM.YUMURTA TOPLAMADAN BİR GUN SONRA BENİ ARADİLAR VE YUMURTALARİN COK HASSAS HEN KİRİLDİLAR BİR TANE KALDİ DEİDLER ODA MALESEF TUTMADİ.SİMDİ İKİMCİ DENEMYİ YAPİCAM,BU ARADA TEDAVİ GORDUGUM HASTANE ANTALYA GELECEK TUL BEBEK.AKLİM İSTANBUL UMİT TUP BEBEKDE KALDİ.AMA BE ANTALYADA OTURUYORUM,BİZE COK UZAK VE MASRAFLİ OLUR ORASİ.MECBUR GELECEKDE YAPİCAM YİNE DENEMEMİ.AMA HİC LABORATUARİNDAN MEMNUN DİYİLİM.NAPAM LAZİM SİZCE MALİYETE BAKMADAN İSTANBULAMİ GİTMME LAZİM YOKSA DENEDİGİM YEREMİ GUVENMEM LAZİM.HER İKİ HASTANEDE DENEYİMİ OLANLAR LUTFEN BANA YAZSİN.GELECE TUP BEBEKDE OLUMLU SONUC ALANLAR BANA BELKİ UMUT OLURSUNUZ
MERHABA HANIMLAR,ÇOK RİCA EDİYOEUM BANA BİR YOL GÖSTERİN CÜNKİ AŞIRI YORGUNUM VE KENDİMCE DOGRU KARAR VEREMİYORUM.BEN 30 YASİNDAYİM,İLK TUP BEBEK DENEMEMİ NİSAN AYİNDA YAPTİM NEGATİF.BU ARA SORUN ESİMDE AZOSPERM.YUMURTA TOPLAMADAN BİR GUN SONRA BENİ ARADİLAR VE YUMURTALARİN COK HASSAS HEN KİRİLDİLAR BİR TANE KALDİ DEİDLER ODA MALESEF TUTMADİ.SİMDİ İKİMCİ DENEMYİ YAPİCAM,BU ARADA TEDAVİ GORDUGUM HASTANE ANTALYA GELECEK TUL BEBEK.AKLİM İSTANBUL UMİT TUP BEBEKDE KALDİ.AMA BE ANTALYADA OTURUYORUM,BİZE COK UZAK VE MASRAFLİ OLUR ORASİ.MECBUR GELECEKDE YAPİCAM YİNE DENEMEMİ.AMA HİC LABORATUARİNDAN MEMNUN DİYİLİM.NAPAM LAZİM SİZCE MALİYETE BAKMADAN İSTANBULAMİ GİTMME LAZİM YOKSA DENEDİGİM YEREMİ GUVENMEM LAZİM.HER İKİ HASTANEDE DENEYİMİ OLANLAR LUTFEN BANA YAZSİN.GELECE TUP BEBEKDE OLUMLU SONUC ALANLAR BANA BELKİ UMUT OLURSUNUZ
bendede amh sorunu var cnm yasim 30 amh 1.34 yani dusuk biraz.ama cok sukur iinsallah baska sorun olmaz hepsinin bir caresi var.insallah seninde yuzin guler cnmMerhabalar ben Ankara’da tedavime başladım. Benim sorunum amh değerimin yaşıma göre çok düşük olması idi. Daha sonra kanda pıhtılaşma ve rahimde polip ve perde ile devam etti. Biz bu sorunların tamamını transferden önce öğrendik ve çözdük. Amh için çeşitli ilaçlar ve iğneler kullandım. Rahimdeki sorunlar ile ilgili histeroskopi (operatif) oldum. 6 tane embriyomu da dondurduk. Kasımda transfer olmasını bekliyoruz. Yani anlayacağınız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Doktor ismini buradan paylaşmayı uygun görmüyorum , özelden yardımcı olabilirim. Allah isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin.
bendede amh sorunu var cnm yasim 30 amh 1.34 yani dusuk biraz.ama cok sukur iinsallah baska sorun olmaz hepsinin bir caresi var.insallah seninde yuzin guler cnm
Canım tedavin hayırlı olsun bende bahçecide tedavi oldum senin gibi benimde bir çok nedenim vardı mesela bana da memorialda farklı farklı doktora görünme olayı çok tuhaf geldi her seferinde mahremimi başka birinin görmesi beni rahatsız eder diye bende Bahçeci yi tercih ettim iyiki De etmişim diyorumBende bahceciye gidiyorum arkadaşlar. Biraz yakınlık biraz ücret ve doktorun başarısı ilgimi çekti.
Önceleri bülent tıraş, semra kahraman, engin oral düşündüm araştırdım. Bülent beyin ücret bayağı yüksekmiş vazgectim. Engin beyin muayenehanesi var laboratuvarı bahçecinin kullanıyormuş kliniği uzaktı bana arayıp fiyat bile almadimı. Şişli de de her muayeneyi farklı doktor yapabilirmiş semra hanım olmazsa dediler. O da içime sinmedi. Hatta bir arkadaşım gitti semra hanım toplantı da olunca başka doktor muayene etmiş, geldiğinizde olmazsa başka doktor muayene edebilir demişler.
Şu an iğne asamasindayim, yolun çok başında. Ama ben merkezden memnunum. Hiç işleme başlamadan benden genetik testler istedi doktorum. Muayene etmiycekmisiniz dedim, hayir testler çıksın ondan sonra dedi. Testler 2 ayda cıktı nerdeyse. Ve bu testleri hiçbir kadın doğumcu istemedi benden ben kimyasal gebelik geçiriyorum neden olduğunu öğrenmek istiyorum dediğim halde. Bana o zamanlar bu testleri yap demediler. Bir de ilaçları merkezden buluyorsun, anlatıyorlar, ilaçları senin ihtiyacın kadar ayarlayıp veriyorlar senin elinde kalmıyor. Bilmiyorum başka merkezler böyle mi çalışıyor. Bana profesyonel iş yapıyorlar gibi geldi. Bakalım sonuna kadar böyle düşünürüm. Tedavilerimden memnun kalırım inşallah, sonuçta inşallah hepimiz için olumlu olur.
Merkeze gittiğimde orda bir defter var ben o defteri muhakkak okurum. Olumlu olumsuz herkes görüsünü yaziyor. Hatta ordaki yazilarla ınstigram da paylasilan hikayelerin aynı olduğunu görüyorum. Orda ki defter bile insanı motive ediyor.
2017 Eylül ayında tüp bebeğe başlayacaklar sayfasında Antalya Tüp Bebek Merkezinde tedavi oldular ve çok memnun kaldılar orayı araştır derim arkadaşım
Ben İstanbulda Bahçeci grubuna ait Fulya ve Umut Tüp Bebek Merkezlerini öneririm Fulya'da Remzi Abalı
Umut'ta Cem ÇELİK drlar bu konuda gerçekten iyi Bahçeci labotuvar konusunda Türkiyede iki en iyi labotuvardan biri diğeri şişli memorial
ben ilk deneyimde yumurtalar kırıldı denmiş sana ya ben o açıklamayı tıbben doğru bulmadım ne demek bu cammı ki krıldıben antalyada oturuyorum ama cnm.ve doktor degistirmek ne kadar dogru bilemiyorum.kafam cok karisik.suan eksiksiz butun testlerimi tapmaya calsiiyoru.m
dogru soyluyosun henuz zaten karar veremedim duaunuyorum.acele etmek istemiyorum bu sefer.simdi rahim.filmi cektiricem ki kimse istemedi bendne amama.kendim cekdirmek istedim.cunki.ben cok sık idarar yyolu enfeksiyonu geciren bir insanim,mantarda ooluyo bazen.bunlar yapisikliga sebeb ooluyo diye okudum.o yizden de tutunmamis olabilir.bakalim.artim kedim domotr oldum.her seyi yapip oyle cikicam yolaben ilk deneyimde yumurtalar kırıldı denmiş sana ya ben o açıklamayı tıbben doğru bulmadım ne demek bu cammı ki krıldı
opu sonrası döllenmeye kadar sağlıkla muhafaza edemediler gibi geliyor günahları boynuna
takdir senin arkadaşım dr ile bitmiyor ki tüp bebek süreci labotuvar aşamasıda önemli
bir kere tüp bebek tedavisine başlarken en başta rahim filmi ister hemde son 6 ayda çekilmiş olması istenirdogru soyluyosun henuz zaten karar veremedim duaunuyorum.acele etmek istemiyorum bu sefer.simdi rahim.filmi cektiricem ki kimse istemedi bendne amama.kendim cekdirmek istedim.cunki.ben cok sık idarar yyolu enfeksiyonu geciren bir insanim,mantarda ooluyo bazen.bunlar yapisikliga sebeb ooluyo diye okudum.o yizden de tutunmamis olabilir.bakalim.artim kedim domotr oldum.her seyi yapip oyle cikicam yola
Canım tedavin hayırlı olsun bende bahçecide tedavi oldum senin gibi benimde bir çok nedenim vardı mesela bana da memorialda farklı farklı doktora görünme olayı çok tuhaf geldi her seferinde mahremimi başka birinin görmesi beni rahatsız eder diye bende Bahçeci yi tercih ettim iyiki De etmişim diyorum
kac yasindasin cnm?30 yasindaysan cok iyi.ben 30 yasindayim.ama amh 1.34 bende ari sutu bal polen kullaniyoeum,bide doktorumun yazdigi biosterom ilacKızlar benm.benm amh 2.60di sonra stresten 1.60 kadr düşmüştü Arisutu-bal-polen ve yaş fıstık karstrdim kullaniyirum havuç suyu içiyorum incir yiyorum amh çok şükür yükseldi 2.07 oldu sizce iyimi
Canm suan 22 yaşındayım ahh 2.07 1 aya kadar da çıkar belkikac yasindasin cnm?30 yasindaysan cok iyi.ben 30 yasindayim.ama amh 1.34 bende ari sutu bal polen kullaniyoeum,bide doktorumun yazdigi biosterom ilac