Dersleri verebilirmisin bilemiyorum kuralları
Ama mezun olduğunda çok geç olmaz
Zaten bir çok insan kalıyor bir sene
Geçmiş olsun bu arada
Şimdiden sonra iyice yüklem derslerine:)
Hiç de geç kalmazsın merak etme şimdi kendini olabildiğince geliştirmeye bak, ingilizceni falan geliştir, herkes 22 23 yasında mezun olmuyor merak etme. Dediğim gibi kendini geliştirmeye bak ingilizce cok önemli.
Alman dili ve edebiyati okuyorum.Bölümünün zorluğuna göre değişir hangi bölümde okuyorsun?25 26 kesinlikle geç değil.
Korkma sen okuldayken cok calıs sene kaybetmemeye gayret et. Simdi de ingilizceni geliştir.Evet oyle ama ne bileyim 21 yasindayim ve daha onumde 4 yil var korkuyorum
Cevabiniz icin cok tesekkurler.Korkma sen okuldayken cok calıs sene kaybetmemeye gayret et. Simdi de ingilizceni geliştir.
Okuduğunuz bölümü ve üniversitenizin koşullarını bilmediğim için ilk soruya cevap veremeyeceğim. Ama hiçbir şey için geç değil, hele eğitim için, asla.Merhaba. Bu benim ilk mesajim ama cok uzun zamandir forumu takip ediyorum.
Ben 21 yasindayim ve uni. ogrencisiyim ama 2 yildir okula gitmedigim icin hala 1. sinifim ama bu senede gitmedim muhtemelen 2. donem gidecegim. Psikolojik sorunlarimdan oturu okuduğum sehire gidemedim cok uzun zamandir o yüzden okul hep yarim kaldi. Simdi ben sunu sormak istiyorum bu donem evde kendim ders calissam ikinci donemde okulda olcam zaten yani dersleri bu sene rahatlikla verebilir miyim ? Bir de 25 en fazla 26 yasinda uni den yeni mezun olmak cok gec bir yas mi? Kafama en cok bu takiliyor cok mu gec kalmis olacagim? Yorumlarinizi bekliyorum kizlar...
Alman dili ve edebiyati okuyorum.