• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geldiğim son nokta....

ben şunu söyledim eşime bak benim çocugum olmuyor sen istersen boşanmak ben hiç zorluk çıkarmadan ayrılırım dedim o bana ne dedi derviş aynen yazıyorum siz bundan ne anlarsınız' ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum hem ben senden boşanıp senin vebalini ve günahını alamam allahtan korkarım sen boşanamk istiyorsan sen bilirsin '

Karınca Kız, eşin senden ayrılmak istemiyor bu gayet açık, sen de bence onu boş yere üzme, arkadaşların dediği gibi hergün hepimiz hayırlı evlatlarımız olması için başımızı yastığa koyarken dua ediyoruz, sabah uyanınca dua ediyoruz, herşey Allahtan...Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ama bu yolda savaşırken sabır en önemli ilaç yanımızda, ve ben her zaman söylüyorum iyi ki burası var da bu tedavi süreçlerini, duygularımızı, dualrımızı paylaşıyoruz burada, o yüzden sen de kendini üzüp durma , eşini de tabii ki ve 3. denemede olmayacağını bilemezsin.. herşey Allah tarafından oluyor, biraz sabır ve hoşgörü..:enbuyukkk:

Meraba arkadasim.Bence evin icinde sendae ayriliyim benden kaynaklaniyor sen bunlari haketmiyorsun deme lutfen.Inan en iyi niyetli erkegin bile bu hosuna gider belli bir sure sonra.Ne guzel suclu hissediyor ben daha baskinim bu konuda hepside belli bir sure sonra sen bilirsin der tabi, islemleri de sen yapinca o da gunaha da girmemis olacak.Sen sanmaki sadece senin esin boyle dusunuyor senin dusundugun tarzda kime yaklasirsan hepsi ayni seyi soyler.Ben 10 yillik evliyim 5 mikrom negatif 6. ve sonuncuya hazirlaniyorum problem benden degildi esime birara ayrilalim dedim sorun bende olmamasina ragmen.Once epey bir tepki verdi ama ben bunu bir ara temcit pilavi gibi surekli soyleyince sen bilirsin demeye basladi.Ne demek ayrilmak evde bu lafi ortadan kaldir soyleye soyleye cok kolay ve fikir gercege donmeye baslar.Ayrilipta yeni birine alisana yeni bir duzen tutturana kadar baska bir sorun yoksa kalip yoluna devam et.Insanlarin aklina ayrilma kenidimize acima fikrini inan biz veriyoruz.inanin diger insanlarda uzuluyorlar sanmayin yazik mazik diyip yollarina devam ediyorlar kim olursaolsun.O yuzden kendinize acimayin ve baskalarinin da size acimasina izin vermeyin.Bu derdimiz olmasa illahaki baska bir derdimiz olurdu.cocugu olalari goruyorz evlendik hepimiz ondan sonra ele gider gibi annemize arada bir gidiyoruz oda en iyi ihtimalle.Bu yuzden kendimiz icin uzulmeyelim yapabilecegin bisey varsa yap yoksa da kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin kavga gurultu seklinde degilde hayatinizdan memnun oldugunuzu hayirlisinin boyle oldugunu soyleyin.Bir suru sakat evladi olan evladi utsuz olan bisuru insan var.

Karınca Kız bu duygularından sıyrılıp tekrar deneme için güç toplamanı dilerim.

Diğer arkadaşlarımın yazılarını da gözlerimi açarak okudum Nasıl bir insan bir eş çocuğumuz olmuyor boşanalım ya da başkalarının yanında benim sorunum yok eşimin sorunu var der. Aklım almadı Ben 8 senelik evliyim 4 defa tüp denemesi yaşadım Her seferinde ben yıkıldım. Ama canımın içi her seferinde beni toparladı ve dedi ki bana sen lazımsın ben seninle böyle de çok mutluyum olmazsa dünyanın sonu değil dedi. Benim de Karınca Kız gibi düşüncem olmadı değil Neden dedim benim yüzümden baba olamayasın Mükemmel bir baba olacak biliyorum. Ama hiç kaale bile almadı beni güldü sadece

Karınca kız merhaba
benimde çocuğum olmuyor, eşimi baba yapabilmeyi ne kadar istiyorum bir bilsen... onun çocukları severken gözündeki sevgi, hasret, istek benim içimi nasıl yakıyor bir bilsen... Ama onu o kadar çok seviyorumki ondan bir gün bile ayrılmayı düşünmedim. Düşünmedim çünkü onu benim gibi sevebilen, benden çok sevebilen bir kadın daha olamaz... Onu baba yapamadım diye onu benim sevgimdende mi mahrum bırakayım. Allah çocuk nasip etmiyorsa bize, aramızdaki sevgiyide, birlikteliğide bitirelim mi?
Biz geç evlendik... Geceleri gizli gizli ağlıyorum... Allahım diyorum onu benim karşıma neden daha erken çıkarmadın. Neden onunla uzun yıllardır birlikte değilim. Daha doğurgan olduğum yıllarda neden kocamla değildim. Neden bu sevgiyi geç bulduk... Ama herşeyin bir zamanı var işte... Bence arkadaşım kocana daha çok sarıl, onu sevginle sar sarmala. Allah sanada banada her isteyene bir gün bir evlat verecek. Ama zamanı var. Sağlıklı bir bebeğe, en uygun zamanda kavuşacağız. Bu fikri kafana yerleştir ve kendi mucizeni bekle... Üstüne üstlük benim kayınvalidemin her iki cümlesinden biri çocuktur. Çevresinde doğum yapanları tekrar tekrar söyler. sokakta, televizyonda, konuda komşuda bir çocuk görse gösterir, Durup dururken bu yüzden ağlar. Sürekli rüyamda bebek gördüm diye anlatmaya başlar... senağlama Sadece kayınvalidem olsa, eşimin yedi sülalesi bana hastalıklıymışım bakıyorlar, gözlerindeki ifadeden rahatsız oluyorum. Bazen psikolojim bozuluyor... sonra toparlanıyorum... Canım arkadaşım senden de bir gün müjdeli haberlerin gelecek... Herşey inanmakla başlar... :ecrin_bebek:

bir kaç kelimede ben yazmak istedim karınca kız
bu senin yada eşinin problemi değil ikinizin problemi ve sadece senin istemenle yada sadece eşinin istemesiyle olacak bir şey değil allah ilk önce kullarının sabrını dener ve sizinde sevginizi kanıtlayacağınız zor bir sınavdan geçiyorsunuz ve allahın dilemediği hiç bir şey kulu tarafından gerçekleştirilemez ilk önce hakkınızda o hayırlısını verecek ve sizde sabr edeceksiniz

ve allahın hoşnut olmadığı şeylerin başında bir yuvanın yıkılması olduğunu sakın unutma

heralde açtığın topik içinde en eski evli benim 13.cü senem bitecek ve hala anne olamadım bende pcosluyum ve eşim bir göz yaşıma on çocuk feda edeceğini söyleyen ve benim için her türlü fedakarlığa katlanan bir eş onsuz bir hayatı düşünemiyorum ama benim sağlığım içinde çocuk istemediğini defalarca söyleyen bir eş

bu yüzden 3.cü kişileri dış kapının dış mandalı olarak gör kapını kapat ve bir bak evinde nekadar mutlusun eşini nasıl seviyorsun o seni nasıl seviyor mutluluğu eğer onda buluyorsan gerisi koca bir boş

burdaki bütün arkadaşlar aynı sıkıntıları yaşadı yaşıyor yaşadık ama daha çok yenisin evliliğinin başında sayılırsın zaman ilerledikçe göreceksin herşey daha güzel olacak kendine eşine evliliğine zaman tanımalısın

evet bir yuvayı yuva yapan içindeki neşedir ama illada çocukla olmaz eşini koca bir bebek yap onunla daha çok ilgilen kendini onun çocuğu yerine koy o seninle ilgilensin yani içinizdeki çocuk özlemini birbirinizde tamamlayın ilgiyi birbirinize verin

asla ayrılık kelimesini ağzına alma almamalısında dost düşman kimseyi kendine güldürme herkesin karşısına başın dimdik çık bu senin elinde olsaydı emimim beş senede 5 tane doğururdun ve soranada öyle söyle ablacığım sonuçta inanan insanlar olarak rabbim künfeyekün diyecekki olacak buna inan zamanı gelecek

yazımı okuyan bütün arkadaşlara sabredelim inşallah sabrımızın sonunda mükafatlarımızı alacağız az kaldı ben inanıyorum sizde inanın hepinizi ve özellikle seni çok öpüyorum karınca kız

bu arada bir kaç kelime demiştim biraz uzun olmuş kusura bakma

Son düzenleme:
Tüm yazilanlari okudum ... Gözlerim doldu ister istemezz ... senağlama
Ayni seyleri hangimiz yasamadik ?... Geceleri gizli gizli aglamadik ?.. Etrafa güclü görünmeye calismadik ?.. Yanimizda cocuklarini sevenler oldugunda hangimizin ici ciz etmedi ? Anne olmadan önce teyze olduk hala oldukk buruk buruk ..

Ben dile kolay dondurulmuslarla birlikte 9 kez tüp bebek denemesi yasadim .. iki kez hamilelik ve iki kayip .. :a015: Bütün bunlarin bende esimde neler biraktigini anlatamam ..
Bazen kendime soruyorum : Ben nasil ayakta kalabiliyorum ?

Bunun bende bir tek aciklamasi var o da esime olan sevgim .. :asigim:
Tabiki ben de yuvamda civil civil cocuk sesleri olsun isterim .. Esimle ikimizin , sevgimizin meyvesi ...
Ama 9 yil olmak üzere olan evliligimiz cocugumuz olmuyor diye bitmek zorunda degil..
Evlenirken iyi ve kötü günümüzde , hastaligimizda sagligimizda birlikte olcagiz demedik mi ?
Simdi elimizde olmayan bir nedenle cocuk sahibi olamiyoruz diye ,yuvamizi yikarak Rabbimizden bize verilmis olan bu ihtihani kaybedelim mi ? Yoksa sabir , metanet ve dua ile kazanalim mi ?
Belki hic bir zaman anne olamiyacagim ... Bu ihtimalim de var .. Bunu da göz önünde bulunduruyorum..
Ama ben elimden gelen herseyi yaptintan sonra takdir Rabbimin ..
Maddi manevi gücüm nereye kadar yetiyosa , oraya kadar gidecegim ..
Allah nasip ederse mayis haziran gibi 10. mikro denememi yapcam ins. Yilmadim .Yilmak ne mümkün ucunda bebegim var . :ecrin_bebek: . Canimin parcasi var ... :emir_bebek: Bu benim en kutsal derdim ...

Bizden iyi kimse anlayamaz seni KARINCA KIZ .. :teselli: Güclü olmalisin .. Kendini suclu hissetmemelisin esine evlat veremedigin icin .. Bu bizim elimden gelen bisi degil..
ins. bir gün hepimiz bebeklerimize kavusacagizz .. :Saruboceq: Buu unutmaa ...

Rabbim bizlere saglik sihhat versin önceliklee .. Bizde yürüyelim bu yolda gücümüz yettigince ...

sadece senmi biliyorsun güzelim anne olamamanın acısını sen denemişsin tutmamış benim 5 yıldır deneme imkanım bile olmadı hergün başka hastalığım çıktı bütün sorun bendeydi üstelik kanser olma riskimde vardı sabahlara kadar yastık ıslatmanın canından çok sevdiğin adamın başkasının yanında uyuduğunu düşünmek nasıl bi çılgınlıktır nasıl bir acıdır sadece senmi biliyosun kaynanaların gelip gidip bi çocuğunuz olmadı yapamıyonuz ben doğurup vericem siz bakın laflarına maruz kaldınmı hiç insanlara çocuğum olmuyor dediğinde sanki uzaydan gelmişçesine bi bakış attığını sadece senmi yaşıyorsun mahkemenin kapısından sadece senmi döndün sadece senmi desteksiz kaldın sana eşin hiç dedimi sorun senin beni ilgilendirmez hiç birinin yanında neden çocuğunuz olmuyo dediğinde eşinin bende sorun yok yaa karının olmuyo cevabıyla yerin dibine geçip hiç ölmeyi düşündünmü hayatta yanlız dalsız meyvesiz bi sensin değilmi yapma güzelim bak hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz senin duyduğun lafları hatta belki fazlasını duyduk ama çözüm arkanı dönüp gitmek değil 6 sefer 8 sefer tüp deneyipte olumsuz sonuç alan arkadaşlar ozaman atsın kendini bi yerden öylemi eşinede sahip çık kendinede neden aşkınızın meyvesini başkası alsın ki sen mücadele et o meyveyi sen ver eşine bak bütün imkansızlıkların olumsuzlukların lafların ardından rabbim bana 2 tane melek gönderdi sabrın sonu selamettir bi tanem nolur vazgeçme ne hayattan ne sevdiğin adamdan...........

seni uzun zamandır forumdan takip ediyorum yazın bana güç verdi çok sagol inan

sadece senmi biliyorsun güzelim anne olamamanın acısını sen denemişsin tutmamış benim 5 yıldır deneme imkanım bile olmadı hergün başka hastalığım çıktı bütün sorun bendeydi üstelik kanser olma riskimde vardı sabahlara kadar yastık ıslatmanın canından çok sevdiğin adamın başkasının yanında uyuduğunu düşünmek nasıl bi çılgınlıktır nasıl bir acıdır sadece senmi biliyosun kaynanaların gelip gidip bi çocuğunuz olmadı yapamıyonuz ben doğurup vericem siz bakın laflarına maruz kaldınmı hiç insanlara çocuğum olmuyor dediğinde sanki uzaydan gelmişçesine bi bakış attığını sadece senmi yaşıyorsun mahkemenin kapısından sadece senmi döndün sadece senmi desteksiz kaldın sana eşin hiç dedimi sorun senin beni ilgilendirmez hiç birinin yanında neden çocuğunuz olmuyo dediğinde eşinin bende sorun yok yaa karının olmuyo cevabıyla yerin dibine geçip hiç ölmeyi düşündünmü hayatta yanlız dalsız meyvesiz bi sensin değilmi yapma güzelim bak hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz senin duyduğun lafları hatta belki fazlasını duyduk ama çözüm arkanı dönüp gitmek değil 6 sefer 8 sefer tüp deneyipte olumsuz sonuç alan arkadaşlar ozaman atsın kendini bi yerden öylemi eşinede sahip çık kendinede neden aşkınızın meyvesini başkası alsın ki sen mücadele et o meyveyi sen ver eşine bak bütün imkansızlıkların olumsuzlukların lafların ardından rabbim bana 2 tane melek gönderdi sabrın sonu selamettir bi tanem nolur vazgeçme ne hayattan ne sevdiğin adamdan...........

ablacığım her yazdığın yazıyı okuduğumda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görüyorum bir kez daha sana hayran oluyorum yaşananların çoğu aynı ama sen biraz daha fazlasını yaşadığın için takdiri hak ediyorsun inşallah bebişlerini kucağına aldığında cennet kokusunu duyunca hepsini unutacaksın teyzeleri sizi çoookk öpüyor sağlıcakla kalın inşallah:nazar:

selam karınca kız...............canım çok zor olduğunu bılıyorum ...çok zor....ama yıma bı tanem dıyorsunkı eşım evlensın baba ols ..eğer ıksmet değılse yıne olmazkı.....herşey kısmet ....bence yılma dene canım zamanı bılemeyız dedımya çok zor ımtıhan bu ben üç sene sonra kavuştum bebeğıme.. çok uzun bı vakıt değil .öyle olmasına rağmen zorlugunu yıne yaşadım ve senı anlıyorum ....canım bırbırınızı sevıyosanız guçlu olun ..ayrılmaktan bahsetme canım....hayat berabelıktır....eşini olmasa senın olsaydı onu bırakırmıdın....bence eşıne skı tutun ve yenıden dene canım ..sebep benım dıyosun ya bahane...o işin görunen yuzu ..kısmet olsa olur.....mesela şu altı yıldır hıç pronlemımız yok eşımın değerlerı ıyı dıyor doktor olmalı dıyor ama olmuyor bak herşey çok ıyı ama olmuyor demekkı kısmet bı tanem.....bı arkadaşımın onsene sonra oldu... kolaymı ama oldu azımle bekledıler bırbırlerıne kenetlnedıler....bı arkadaşınım onuç sene sonra oldu...........benı bıle geçtı uç tane beişi var bak yıne kısmet .uç taneyı hayal bıle edemezdı ..canım asla umut kesme yılma eşınede böle söyleme......onu soğutma......boooll dua et canım bu imtuhan peygamberlerın ımtıhanı rabbım sevdiğine verırmış ya...........bol dua ile canım.....yola devammm rabbım sızlerı sevındırsın daha çok bekletmesın inş.....çocukla imtıhamn etmesın....kısa zamanda hayırlı evlatlar versın.............emeklerınızı zayı etmesın dua ile.........

karınca kız buraya üye olduğumdan beri seni tanıyorum bende 14 yıldır uğraşıyorum bebek sahibi olmaya..eşim ilk evlendiğimiz gün dedi ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim diye ..ama illa boşanalım diye tuttursam bi süre sonra oda boşveirp peki der..niye eşine pisiklojik baskı uygulayasınki bir tek sizin başınızda değilki tatlım ..hem daha 4 yıl olmuş bu kadar karamsar olma canım benim..yürekten gönülden isteyip tedavilerimizi yaptırıp tevekkülle beklemeliyiz bu dünyada olmasada diğerinde Rabbim bizi evlat sahibi yapıcaktır inşş...herkesin bir sınavı var buda bizim nasibimize düşenmiş inançla o günü beklemeliyiz..kendinide eşinide böyle davranarak yıpratma tatlım hakkınızda hayırlısı olsun ALLAHIM size gönlünüzdekini versin inşş..

merhabalar karınca kız..canım ya sen tam patlama noktasına gelmişsin. bak bu sitede senin gibi olan ne kadar çok insan var. hepsi benzer dertlerden muzdarip. bende... bende 4.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz.benimki nedeni bilinmeyen infertilite. tüp bebekle hamile kaldım 9 haftalık düştü ve geçen ay 5 haftalık düşük yaptım..her seferinde yıkıldım çöktüm ve tekrar ayağa kalktım. ..ve bu zamanlarda hep yanımda eşim vardı. bebek için değil benim için üzüldü. sabahalara kadar her bebeğim diye haykırarak uyandığımda benle uyandı beni teselli etti. bebek hayatımızda birinci sıraya yerleşince eşimizi 2. ci sıraya hatta böyle senin gibi olumsuz durumlarda hayatımızın dışına atma gibi yanlış duygulara kapılıyoruz. tabiki bu dönemlerde kaprisimi, sinirimi, agresifliğimi yine o çekiyor.. ama canımın içi o kadar sabırlı ki.. şimdi bir süre bebeği istemiyor, benim çok yıprandığımı ve onuda yıprattığımı itiraf etti... bende bıraktım... şimdi kendiliğinden olacağına inandırdım kendimi ve Allahın izniyle öyle olacak inşallah. bak ben hep şöyle düşünürüm.. biz eşimle çok mutlu bir yuvaya sahibiz bebek olursa mutluluğumuz dahada artacaka ama olmazsada bu mutlu yuvayı dağıtmaya hakkım yok diye düşünüyorum..canım herşey Allahtan o ol derse şu sitede yazdığımız yüzlerce sorun test tetkik hepsi manasız kalıyor. ben şu an sadece miniğimin kendiliğinden gelmesini bekliyorum. olmazsa tekrar deniyeceğim.. gittiği yere kadar..içini ferah tut. eşine daha çok sarıl. teselliyi yine onda bulacaksın inan bana..

Karınca Kız;
Yazdıkların beni çok duygulandırdı.Bende 5 yıllık evliyim,bende polikistik over hastasıyım,bende bir defa tüp bebek yaptırdım olmadı,benimde eşimde aşırı bir çocuk özlemi ve isteği var ve bende çok zaman senin gibi düşündüm.Ama neticede herşeyin bir imtihan olduğu,rabbimden umut kesmemem gerektiği kanısına vardım.Hem benden ayılıp başkasıyla evlendiğinde eşimin çocuğu olacağı ne malum.Senin umutsuz bir durumunyok ki canım;nice pkos lu zamanı gelğinde anne oldu değil mi?Bu kötü düşünceleri bir tarafa bırak,eşinle mutlu olmaya bak ve mutluluğunu lütfen çocuğa endeksleme.Bende aynını yapmaya çalışıyorum......

canım bir anda geçmişe döndüm yazdıklarını okuyunca 11 sene boyunca 3 kez aşılama 2kez tüp bebek tabii en başta yumurta çatlatmalar aylarca yediğim yüzlerce iğne ki ödüm kopardı iğneden eşimin ameliyatı rahim filmleri bu arada bi 4 senelik evliyken kendiliğinden birde 8 senelik evliyken kendiliğinden hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım ve bu tedavileri 3 saatlik yola giderek yapıyordum bütün paramı tedavilere harcayarak kirada oturuyordum kayınvalidemin yanına taşındım tüp bebek yapmak için maddi durumum elvermediği halde 30 milyar param gitti 11 sene boyunca sırf anne olmak için tabiii gece yarısı kalp çarpıntıları ölüm korkusu gece 12lerde hastanelerde hepsi psikolojik ve kurdeşen dökmeler bütün vücudum şişiyordu yamyama dönüşüyordum kimse tanımıyordu beni dudaklarım ters dönüyordu heğ ağlamaktan hep üzülmekten anne olamamaktan sabahlara kadar ağlıyordum birde kilolu bir bayandım herkes kilolusun canım hiç olurmu çocuğun senin yağ bağlı heryerin sözleri halbuki eşimdeydi sorun benimde psikolojikman 5 sene hastanelerde iğne yadim kurdeşen döktükce başka türlü geçmiyordu çünki herkes eşiyle evde otururken ben yağmur çamur spora gidiyordum yaz kış sabahın köründe yürüyüşe çıkıyordum neyse daha bitmiyor yaşadıklarım ama sayfalar yetmiyecek 11 sene boyunca çocuk yüzünden çektiklerimi anlatmaya ve 11 sene sonra ikinci tüp bebeği yaptıktan beş ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ama artık kafadan atmıştım yeni bir spora yazılmıştım hergün gidiyordum orada çok mutlu oluyordum çocuksuzda yaşanabilir diyordum o ağlayan ben gitmiştim artık evet mucize kızım benimle 7. ayımıza girdik inş sağlıklada kucağıma alırım allah herkeze versin hergün dua ediyorum canım kusura bakma bi anda coştum yaram depreşti bi anda canım spora yazıl ve kafandan atmaya çalış ve çok dua et ben bunları yaptım ve yüce allahım oldedi en önemliside o

canım birde bana herkez kendiliğinden olacak diyordu bende imkanmsız diyordum çünki eşimin raporu vardı ancak tüp bebekle olur diye sperme hareketsizliği vardı ama allah oldeyince herşey boş yani benim anca tedavi ile olur demişsin ya onun için yazdım ben de öyle diyordum çünki bizim anca tüp bebekle olur katiyen olmaz diyordum ve ben o kilolu halimle hamileyim şimdi

bu dunya bır ımtıhan dunyayı herksın mutlaka bır derdı var ...bızler yarını asla bılemıyoruz belkı doğuruyoruz buyutuyoruz ama geleceğı bılemıyıruz ..rabbımden hep hayır bereket ve rahmet isterım.....hayat korkutur benı.....arkadaşımın tek oğlu kanserden vefat ettı ....ne zor işte bılemeyız bızı ne beklıyor yılmak yok arkadaşım mucadele ve dua ile şu hayatı geçırmek .....rabbım geç versın ama hayırlı versın sağlıklı versın bulduktan sonra kaybetmek ne acı....herkese guzel gunler ........kendıne ıyı bak karınca kız ......dua ile........canımmmm

ablacığım her yazdığın yazıyı okuduğumda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha görüyorum bir kez daha sana hayran oluyorum yaşananların çoğu aynı ama sen biraz daha fazlasını yaşadığın için takdiri hak ediyorsun inşallah bebişlerini kucağına aldığında cennet kokusunu duyunca hepsini unutacaksın teyzeleri sizi çoookk öpüyor sağlıcakla kalın inşallah:nazar:

ablaların güzeli kusura bakma sitem sorunluydu mesajlarını yeni görüyorum hayat hepimiz için iyiside kötüsüde benim başıma gelen 3 iyi şey var şimdiye kadar 1:melek kızım 2:cinsiyetini bilmediğim kuzum 3: sizin gibi güzel dostlar dahada ötesi nefes almaktır herşey sabırla oluyo ve mükafatlarınıda iki tane fıstıklı lokumumla verdi çok şükür yaradanım inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alır o eşsiz kokuyu tadarız bitanecikim bizde güzel teyzemizi öpüyoruz kocaman

Back