• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geldiğim son nokta....

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
26
96
42
Diğer
isterseniz öne kendimden bahsedeyim benim sorunum polikistik over mayısta evliliğimin 5. yılına giriyorum . 2 defa tüp bebek denedim 2. hamile kadım ama kalp atışı olmadı ve düştü kendime son bir hak daha tanıyacagım
ya 2010 sonu yada 2011 basında tekrar deneyecegim artık olmazsa bebegim eşimden ayrılmaya karar verdim kimseyi üzmeye hakkım yok eşim dünyanın en iyi insanı onu çok seviyorum ama onu mutsuz ediyorum
hayatta en büyük acı ölüm acısıymış oda 3 gün sürermiş insan ölüme bile alışıyor zaman öyle bir şey ki herşeye alışır acılar kaybolur eşim üzülecek ben üzülecegim ailem üzülecek ama bir gün gelip unutulacak çocugumuzun olmadıgı her gün zaten üzülüyorum öylede böylede aynı hiç olmazsa eşim kendine bir hayat kursun yaşı gençken eli tutar gözü görürken oda evlat sahibi olsun bizim kaderimizde eşimle yollarımız bir yerde kesişti ama artık onu üzmek istemiyorum evlenip yeni yuva kurar çoluk cocugu olur unutur benide farzetsinki ben öldüm yine aynısı olacaktı ben ölünce yine sevip yine evlenecekti
...kimse demesinki kader alın yazısı imtihan demesin 5 yıldır çok duydum bunları yada demesin kimse benim 8 yıldn sonra benim 10 yıldan sonra bebegim oldu soruyorum arkadaşlar 10 yıldan sonra bebegi olanlar yazsın .....
bu on yılda neler geçti ömrünüzden sizden eşinizden neler gitti en güzel yıllarınızda bebeginizle büyümek varken hacıları hocaları( proflardan bahsediyorum) dolaştınız
rabbim bana çocuk ihsan ettiyse olacak yoksa yok bu gün buna karar verdim haziran gibi memlekete gidip aileme konuyu açacagım herkesi buna hazırlamak istiyorum bu benim hayatım her gün kahrolmaktansa bir gün kahrolurum ama boşanmadan önce kendi adıma yapmam gerekenler var onları yapmalıyım bu zaman dilimi bana yeterde artar ......
bunları buraya yazdım çünkü sığınıp omzunda aglayacagım bir tek insan yok bu sıkıntıları ancak çeken bilir bir gün bir ark bana şunu dedi 'sen anne degilsin senin çocugun yok anne olmanın cocuk sahibi olmanın sorumluluğunu bilmiyorsun ' evet ben anne degilim bebek sahibi olmak nasıl bilmiyorum anne olanlada bunun nasıl bir acı oldugunu bilmiyor ve derdimi kimseye dökemiyorum çünkü çalıştığım yerde bu ay aldığım 5.hamile haberi etrafım hamile bayan dolu allah hepsinin evladına saglık versin ve hiç kimseyi çocuk hasretiyle imtihan etmesin
ben imtihanı kaybettim tükendim bu yoldaki herkesin allah yardımcısı olsun.................
çok dertli bir anımda yazmışım şimdi herşey o kadar farklı ki insan her dönemden geçiyor(30.04.2012)

Son düzenleme:
Yazdıklarının karşısında hiç bir şey söğleyemiyorum.Çok duygulandım.Ama canım kendini çok yıpratma.Evet çok haklısın seni çok iyi anlıyorum.Ama bence pes etme.Ve de bu arada sevdiklerinden asla vaz geçme.Eğer eşin seni sen de onu seviyorsan o bir tek senle mutlu olur.Onu sen de terk edersen o zaman ne olur???Bence akıllı ol ne çok şeyler gördük duyduk.16 denemesinde hamile kalanlar oldu.Ne cabuk pes ettin sen canım.Ben amca kızı 7 sene sonra 3 bebeği birden oldu.Nerden biliyorsun böğle bir gün seni de beklemiyor.Aklını başına topla.Kendine iyi bir doktor bul ve devam et.Çok öpüyorum.Zaten seninle kader ortagıyız.Ben de pcos luyum.Ama ne yapalım kaderimiz işte...

canım bak benimde evliliğimin 4. senesi geçen bende pcos'um. geçen sene bir tüp bebek denemesi yaptık başarısız olduk. sonra kendiliğinden hamile kadlım ama maalesef 16 haftalıkken ensesindeki kistlerden dolayı bebeğimi kaybettim. sonra 1 sene boyunca her ay yine bebek varmı krizleri yaşadım. şimdi 2. tüp bebek denemesi sonrası kızlarıma 18 haftalık hamileyim :nazar:
bu süreçte eşimle birlikte çok zor günler geçirdim. ama eşim bana hep dedi ki:
"Herşeyin bir vakti var" rabbim ne zaman uygun görürse o zaman bebek olabilir ancak. Rabbim istemezse çiçek bile açmıyor. Sabır en büyük erdem. biliyorum senin için çok zor ama inan bana herşey zamanı gelince düzelecek ama eşini senden mahrum etmeye hakkın yok bence. sen sadece herşeyin bir vakti olduğuna inan
pcoslu onlarca tanıdığım hamile kalabildi. sonuçta sen yumurtluyorsun cnm. lütfen sabret ve umudunu kaybetme... umarın herşey gönlünce olur...:Saruboceq:

canım çok duygulandım yazdıklarını okuyunca kendimi şöyle senin yerine koydumda belki senin kadar sağlam bile duramayabilirdim yaşadıklarından sonra.Rabbim sana ve senin durumunda olan herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inş. ama şunu hiçbir zaman unutma ki rabbim birşeyin olması için ol derse pco şu bu hiç önemli değil o şey anında olur biiznillah.Senin yapman gereken içinde bulunduğun ruh halini önce eşinle tüm samimiyetinle paylaşman ve onun bu konudaki kesinlikle vereceğine inandığım desteğini alman.Sonrası dua ve sabır...insanın kalbimini,ruhunu ve kaderini elinde bulunduran rabbim inanıyorumki ona halisane hislerle yapılan duaları reddetmeyip yarını senin için bambaşka bir gün yapar...Allah yardımcın olsun canım,güzel haberlerini merakla ve dua ile bekliyorum inş.

canım bak benimde evliliğimin 4. senesi geçen bende pcos'um. geçen sene bir tüp bebek denemesi yaptık başarısız olduk. sonra kendiliğinden hamile kadlım ama maalesef 16 haftalıkken ensesindeki kistlerden dolayı bebeğimi kaybettim. sonra 1 sene boyunca her ay yine bebek varmı krizleri yaşadım. şimdi 2. tüp bebek denemesi sonrası kızlarıma 18 haftalık hamileyim :nazar:
bu süreçte eşimle birlikte çok zor günler geçirdim. ama eşim bana hep dedi ki:
"Herşeyin bir vakti var" rabbim ne zaman uygun görürse o zaman bebek olabilir ancak. Rabbim istemezse çiçek bile açmıyor. Sabır en büyük erdem. biliyorum senin için çok zor ama inan bana herşey zamanı gelince düzelecek ama eşini senden mahrum etmeye hakkın yok bence. sen sadece herşeyin bir vakti olduğuna inan
pcoslu onlarca tanıdığım hamile kalabildi. sonuçta sen yumurtluyorsun cnm. lütfen sabret ve umudunu kaybetme... umarın herşey gönlünce olur...:Saruboceq:

allah tamamına erdirsin inşallah ama benim kendiliğinden hamile kalma gibi hiç bir durumum olmadı dr günayında dediği gibi belki 16 sene sonra olacak ama benim buna gücüm kalmadı 10 sene 12 sene bekleyecek gücüm kalmadı iyi bir dr bul ona git demişsin ama dr olmuyor sizde yazmışsınız nasip bu rabbim istemezse kime gitsem olmayacak rabbim isterse hiç bir şeye gerk kalmadan olur ama benim psikolojim alt üst oldu inan kendimi tanıyamıyorum bu yük çok agırlaştı üstümde psikologa gitsam ilaç başalayacak ama nereye kadar haplarla idare ederim hangi ilaç bu gerçegi untturur kaç yıl ilaç kullanabilirim ki ben çocuksuzluga 5 yıl alışamadım bundan sonra alışırmıyım hiç zannetmiyorum ilk pcos oldugumu duydugum gün dr senin çocugun çok zor olur dediğinde eve aglayarak geldim bu gün yine aynı aglayarak geldim eve degişen hiç bir şey yok sadece yıllar geçiyor eşim bensiz daha mutlu olur belki kızlar bunu bilemem mutluluk = ben degilim agaç vardır gölgesinde oturulur agaç vardır hem gölgesinden hem meyvesinden faydalanırsın ben sadece onun hayatında bir gölgeyim güneşim yok

Canım benimm sen en iyisi kısa bir zamanda psikologa baş vur hem de hemen.Ya canım bu psikolojiyle sen hangi çocugu bekliyorsun ya.Kızdım sana vallahi.Neler oluyor ya dünyanın sonumu ya.Tanrım ilk önce sağlık versin canım aaaa.Toparlamalısın bir tanem kendini.Bu düşüncelerle zaten tedavin olumsuz olur.Olumlu yanaşmalısın.Kendini hamile kalacağım diye alıştırmalısın canım..

Hem şunu da anla kı PCOS luların tüp bebekte başarı oaranı diyerlerinden daha çok canım.Allah bol şans akıl fikir versin (kırılmadın dimi sadece seni kendime yakın bilerek böğle konuştum)

canım yazdıklarından cok etkilendim ben sana bişey anlatıyım belki birde bu yönden düsünürsün ve tek kendine yüklemeyibırakırsın ben 4 senelik evliyim evliligimin 6 ayındna beri bebek çşn ugrastık olmadık tedavi kalamdı igneli tedavi klomen catlatıcılar rahim filmleri laparoskopi asılamalar ve sonuc hep hüsran ne eşimde nede bende sorun vardı drlar olmamasına hayret ediyolardı nese artık dr dedi bu kadar ugrasmayın ve tüp bebek yaptırın neyse cok düsündük tabiki eşimin ailesi cok şiddetli karşı cıktılar cünkü onlara göre tüp bebek baskasının cocugu ve eşimin babası her tüp bebek yaptırana allah bilir kimin cocugu bu dermiş e taktiri ilahi lafın özü anla etme bulma dünyası eni sonu bak kendi oglunun ki ne yaptıysa olmadı oda tüp bebek cocugu sahibi oldu .....

Karınca Kız, merhaba..
sana tek diyeceğim senin ilacın kendinsin, ne psikolog ne başkası.. Eşinin bu ayrılık konusunda fikrini aldın mı, onunla paylaştın mı burada bizlerle paylaştıklarını? Ben şuna çok inanıyorum tabii ki bizler elimizden geleni yapacağız, bizler tedavilerimizi uygulatacağız, gerisi Allahın bileceği iş...Allahım verirse bebişlerimiz olacak, vermezse ne yaparsak yapalım istersek dünyanın öbür ucuna gidelim yine olmayacak.. eşin başkasıyla olsa sen ne olacaksın? mutsuz olup unutup gidecek misin herşeyi? sana kızdığımı sanma, sadece çok üzüldüm.. inan yalnız olmadığımızı burdaki onlarca, yüzlerce arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca anladım ben de.. insan bazen neden bunları ben yaşıyorum diyor, ama şu da bir gerçek ki sadece ben değilim sadece sen değilsin, hepimiz tedavilerle boğuşuyoruz, zor şeyler yaşıyoruz..bence eşinle açık açık konuş, kendinize bir plan yapın, gerekirse bir uzmanın , psikoloğun ya da tüp bebek konusunda uzman bir psikologun ve bir doktorun fikrini beraber alın.. ama neolur kendini yiyip bitirme, dedim ya kendimizi parçalasak da bu iş Allahın bileceği iş.. kendine iyi bak.. umarım yazdıklarımdan dolayı bana kızmamışsındır..

canım seni çok iyi anlayanlardan biriyim,bende sana kendimi anlatayım benim ikinci tüp bebek denemem tuttu fakat kalp atışlarını duymak için gittiğimizde kesenin bile yok olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı bunları daha geçen cuma yaşadım,ve dün neler oldu,daha gözümün yaşı kurumadan ailesi eşimi çağırdı konuştu boşan diye aklını çelmişler eşimde tamam demiş ve geldi eve bana dediği şey ben ayrılmak istiyorum,sanki beynime kurşun sıktılar,yani beni öldürseydi keşke ama o kelimeyi söylemeseydi,ve ben kesinlikle karşı çıktım çocuğum olsada olmasada ayrılmayacağımı söyledim,evde fırtına kopardım,ne yani tek çocuğu olmayan bizmiyiz herkes ayrılıyormu olmayınca,bence saçmalıktan başka bişey değil,sonunda eşimde strese girdiğini o yüzden söylediğini anlattı,canım peki hayırsız evlat vermesinden dahamı kötü olmaması tabiki değil hayırsız evlat olacağına olmasın daha iyi birde öyle düşün,herşey çocuk değil hayatta tabiki hepimiz isteriz olmasını ama olmayınca napabiliriz,takdiri ilahi boşanmak çare değil eşinide yıkma canım nolur,yuva yıkmak kolay değil öyle helede severken,iyi düşün nolur kafanı toparla,boşanmakla çare olsaydı herkes boşanırdı,hadi canım kal sağlıcakla eşinide üzme.

sefdacım senin adına çok çok üzüldüm, ben seni şu an mutlusundur,ne güzel hamilesin diye düşünüyodum arkadaşım..ne olur kendini üzme, eşin de gerçekten bunu istediği için söylememiştir.. sonra kendi de söylemiş bak, kendini üzme, Allah en doğru zamanda verecek inşallah meleklerimizi..

sefdacım senin adına çok çok üzüldüm, ben seni şu an mutlusundur,ne güzel hamilesin diye düşünüyodum arkadaşım..ne olur kendini üzme, eşin de gerçekten bunu istediği için söylememiştir.. sonra kendi de söylemiş bak, kendini üzme, Allah en doğru zamanda verecek inşallah meleklerimizi..

sağol canım benim inş allah hepimizin yüzünü güldürsün,keşke hamile olsaydım ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki yavrumu tutmayı beceremedim.senağlama

canım seni çok iyi anlayanlardan biriyim,bende sana kendimi anlatayım benim ikinci tüp bebek denemem tuttu fakat kalp atışlarını duymak için gittiğimizde kesenin bile yok olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı bunları daha geçen cuma yaşadım,ve dün neler oldu,daha gözümün yaşı kurumadan ailesi eşimi çağırdı konuştu boşan diye aklını çelmişler eşimde tamam demiş ve geldi eve bana dediği şey ben ayrılmak istiyorum,sanki beynime kurşun sıktılar,yani beni öldürseydi keşke ama o kelimeyi söylemeseydi,ve ben kesinlikle karşı çıktım çocuğum olsada olmasada ayrılmayacağımı söyledim,evde fırtına kopardım,ne yani tek çocuğu olmayan bizmiyiz herkes ayrılıyormu olmayınca,bence saçmalıktan başka bişey değil,sonunda eşimde strese girdiğini o yüzden söylediğini anlattı,canım peki hayırsız evlat vermesinden dahamı kötü olmaması tabiki değil hayırsız evlat olacağına olmasın daha iyi birde öyle düşün,herşey çocuk değil hayatta tabiki hepimiz isteriz olmasını ama olmayınca napabiliriz,takdiri ilahi boşanmak çare değil eşinide yıkma canım nolur,yuva yıkmak kolay değil öyle helede severken,iyi düşün nolur kafanı toparla,boşanmakla çare olsaydı herkes boşanırdı,hadi canım kal sağlıcakla eşinide üzme.

haklısın ben illada bebegim niye olmuyor demiyorum evlatlık alıp ona bile bakarım kendi yavrum gibi severim ama eşim evlatlık olayına sıcak bakmıyor biz çok sık şehir degiştiriyoruz kimse bilmez evlatlık oldugunu aileler dışında insanların bilmeside çok umrumda degil ortada bir günahsız bir yavru varsa kimin oldugu ne oldugu hiç önemli degil onu büyütürüm okuturum yeterki bizim de yuvamızdan çocuk sesleri yükselsin üst komşum okadar tedirgin oluyorki 2 çocugu var ikiside yaramaz biz rahatsız olcagız diye halbuki bilmiyor ben ne kadar hasretim cocuk sesine

sağol canım benim inş allah hepimizin yüzünü güldürsün,keşke hamile olsaydım ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki yavrumu tutmayı beceremedim.senağlama

Sefdacım öyle deme, demek ki doğru zaman değilmiş diye düşüneceğiz, Allahım hepimiz bu yıl hamile olaım, 2010da da meleklerimize kavuşalım inşallah..

Karınca Kız, merhaba..
sana tek diyeceğim senin ilacın kendinsin, ne psikolog ne başkası.. Eşinin bu ayrılık konusunda fikrini aldın mı, onunla paylaştın mı burada bizlerle paylaştıklarını? Ben şuna çok inanıyorum tabii ki bizler elimizden geleni yapacağız, bizler tedavilerimizi uygulatacağız, gerisi Allahın bileceği iş...Allahım verirse bebişlerimiz olacak, vermezse ne yaparsak yapalım istersek dünyanın öbür ucuna gidelim yine olmayacak.. eşin başkasıyla olsa sen ne olacaksın? mutsuz olup unutup gidecek misin herşeyi? sana kızdığımı sanma, sadece çok üzüldüm.. inan yalnız olmadığımızı burdaki onlarca, yüzlerce arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca anladım ben de.. insan bazen neden bunları ben yaşıyorum diyor, ama şu da bir gerçek ki sadece ben değilim sadece sen değilsin, hepimiz tedavilerle boğuşuyoruz, zor şeyler yaşıyoruz..bence eşinle açık açık konuş, kendinize bir plan yapın, gerekirse bir uzmanın , psikoloğun ya da tüp bebek konusunda uzman bir psikologun ve bir doktorun fikrini beraber alın.. ama neolur kendini yiyip bitirme, dedim ya kendimizi parçalasak da bu iş Allahın bileceği iş.. kendine iyi bak.. umarım yazdıklarımdan dolayı bana kızmamışsındır..

ben şunu söyledim eşime bak benim çocugum olmuyor sen istersen boşanmak ben hiç zorluk çıkarmadan ayrılırım dedim o bana ne dedi derviş aynen yazıyorum siz bundan ne anlarsınız' ben seni seviyorum ayrılmak istemiyorum hem ben senden boşanıp senin vebalini ve günahını alamam allahtan korkarım sen boşanamk istiyorsan sen bilirsin '

karınca kız 5 sene nedir ki bir evlilikte? daha çok gençsindir herhalde? 2 denemede olmadıysa (ki 2. de tutmuş ama yaşamamış) hiç olmayacak demek değil. 3. dene bu sefer de tutmayacağını ve kucağına almayacağını ne biliyorsun? olmadı 4. veya 5. var sırada. ama bu arada kendini bu kadar yıpratırsan olmaz tabii. allah büyük belki ikinizi de sınıyordur. mesela eşinden ayrıldın onun yeni eşinin hamile kalabilen biri olacağı ne belli? hayatın garantisi var mı? hem herşey çocuk mu demek? bak istanbul da yaptıracaksan bu işi alman a veya memorial a gitmeni öneririm. ya da umut tüp bebeğe. orada psikologlar da var. mutlaka bir psikolog yardımı da al. hayatı kendine zehir etme güzelim :teselli:

canım boşanmak istemekle eşini daha çok üzdüğününün farkında değilsin herhalde .kendını ve esini boşyere üzme derım senın gibi durumda olan onlarca insana var ve belkıde eşin senın durumunda olabılırdı ozaman sen onun çocugu olmuyo diye bırakacakmıydın eşini sana soruyorum yalnış düşünüyorsun senınkıne banzer bir durum biz dede vardı fakat sorun bende değil eşimdeydı. ve ben bunu hiç sorun etmedım eşime destek oldum eşim şöyle diyodu canım olmazsa olmaz ölüm yok ya sonunda alırız bi araba çıkarız türkiye turuna amaaaaaaaaaaaaaaamm herkesın çocugu mu var diyodu ve bende aynını düşünüyodum eşimi sevdıkten sonra hiç bişeyın önemı yoktu canım bence sen eşini sevmiyosun kı böyle seyler düşünüyosun ona daha sıkı sarılacagın yerde .hersey çocuk demek değil bunu böyle bıl. boşyere kendını üzme .veren rabbım hayırsız verse napacaksınız ozaman ömür boyu çekecekmısın canım.bak duymuyomusun anasını kesen babasını kesenlerı .daha ne diyeyım bilmiyorum belkıde eşinin o cümlelerı kurmasına sende sebep olmuş olabılırız adamı daha fazla sıkma derım ve kendını bi an önce topla derım ayrılmakla herseyı yoluna girecek mı pekı?

isterseniz öne kendimden bahsedeyim benim sorunum polikistik over mayısta evliliğimin 5. yılına giriyorum . 2 defa tüp bebek denedim 2. hamile kadım ama kalp atışı olmadı ve düştü kendime son bir hak daha tanıyacagım
ya 2010 sonu yada 2011 basında tekrar deneyecegim artık olmazsa bebegim eşimden ayrılmaya karar verdim kimseyi üzmeye hakkım yok eşim dünyanın en iyi insanı onu çok seviyorum ama onu mutsuz ediyorum
hayatta en büyük acı ölüm acısıymış oda 3 gün sürermiş insan ölüme bile alışıyor zaman öyle bir şey ki herşeye alışır acılar kaybolur eşim üzülecek ben üzülecegim ailem üzülecek ama bir gün gelip unutulacak çocugumuzun olmadıgı her gün zaten üzülüyorum öylede böylede aynı hiç olmazsa eşim kendine bir hayat kursun yaşı gençken eli tutar gözü görürken oda evlat sahibi olsun bizim kaderimizde eşimle yollarımız bir yerde kesişti ama artık onu üzmek istemiyorum evlenip yeni yuva kurar çoluk cocugu olur unutur benide farzetsinki ben öldüm yine aynısı olacaktı ben ölünce yine sevip yine evlenecekti
...kimse demesinki kader alın yazısı imtihan demesin 5 yıldır çok duydum bunları yada demesin kimse benim 8 yıldn sonra benim 10 yıldan sonra bebegim oldu soruyorum arkadaşlar 10 yıldan sonra bebegi olanlar yazsın .....
bu on yılda neler geçti ömrünüzden sizden eşinizden neler gitti en güzel yıllarınızda bebeginizle büyümek varken hacıları hocaları( proflardan bahsediyorum) dolaştınız
rabbim bana çocuk ihsan ettiyse olacak yoksa yok bu gün buna karar verdim haziran gibi memlekete gidip aileme konuyu açacagım herkesi buna hazırlamak istiyorum bu benim hayatım her gün kahrolmaktansa bir gün kahrolurum ama boşanmadan önce kendi adıma yapmam gerekenler var onları yapmalıyım bu zaman dilimi bana yeterde artar ......
bunları buraya yazdım çünkü sığınıp omzunda aglayacagım bir tek insan yok bu sıkıntıları ancak çeken bilir bir gün bir ark bana şunu dedi 'sen anne degilsin senin çocugun yok anne olmanın cocuk sahibi olmanın sorumluluğunu bilmiyorsun ' evet ben anne degilim bebek sahibi olmak nasıl bilmiyorum anne olanlada bunun nasıl bir acı oldugunu bilmiyor ve derdimi kimseye dökemiyorum çünkü çalıştığım yerde bu ay aldığım 5.hamile haberi etrafım hamile bayan dolu allah hepsinin evladına saglık versin ve hiç kimseyi çocuk hasretiyle imtihan etmesin
ben imtihanı kaybettim tükendim bu yoldaki herkesin allah yardımcısı olsun

sadece senmi biliyorsun güzelim anne olamamanın acısını sen denemişsin tutmamış benim 5 yıldır deneme imkanım bile olmadı hergün başka hastalığım çıktı bütün sorun bendeydi üstelik kanser olma riskimde vardı sabahlara kadar yastık ıslatmanın canından çok sevdiğin adamın başkasının yanında uyuduğunu düşünmek nasıl bi çılgınlıktır nasıl bir acıdır sadece senmi biliyosun kaynanaların gelip gidip bi çocuğunuz olmadı yapamıyonuz ben doğurup vericem siz bakın laflarına maruz kaldınmı hiç insanlara çocuğum olmuyor dediğinde sanki uzaydan gelmişçesine bi bakış attığını sadece senmi yaşıyorsun mahkemenin kapısından sadece senmi döndün sadece senmi desteksiz kaldın sana eşin hiç dedimi sorun senin beni ilgilendirmez hiç birinin yanında neden çocuğunuz olmuyo dediğinde eşinin bende sorun yok yaa karının olmuyo cevabıyla yerin dibine geçip hiç ölmeyi düşündünmü hayatta yanlız dalsız meyvesiz bi sensin değilmi yapma güzelim bak hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz senin duyduğun lafları hatta belki fazlasını duyduk ama çözüm arkanı dönüp gitmek değil 6 sefer 8 sefer tüp deneyipte olumsuz sonuç alan arkadaşlar ozaman atsın kendini bi yerden öylemi eşinede sahip çık kendinede neden aşkınızın meyvesini başkası alsın ki sen mücadele et o meyveyi sen ver eşine bak bütün imkansızlıkların olumsuzlukların lafların ardından rabbim bana 2 tane melek gönderdi sabrın sonu selamettir bi tanem nolur vazgeçme ne hayattan ne sevdiğin adamdan...........

merhaba arkadaşım.buradam hepimiz aynı durumdayız sıkıntılarımız aynı.bende 4.5 seneden bu yolda uğraşıyorum.kullandığım iğnelerin ilaçların sayısını bel bile bilmiyorum.bazen iğnelerden vucudum aylarca mor dolaşıyorum.ama hiç isyan etmedim hep şükrettim dua ettim.sonunda hamile kaldım ikizlerimi kaybettim birkaç ay sonra tekrar hamileyim ama düşük.3.kez tekrar hamileyim ve yine düşük.ama şükrediyorum eşimi çok seviyorum onun varlığı yanımda olması nefes aldığını duymak beni hayata tekrar bağlıyor.kendi evimde istediğim gibi hareket ediyorum kendi evimin hakimiyim bu bana yeter.çocukları olupda mutsuz olanlar var.herşey çocuk değil.insanın sağlığı huzuru daha önemli.hakkımda hep hayırlısını istedim hakkımda hayırlısı böyleyse varsın böyle olsun.allahtan gelen erazıyım.

Back