- 28 Şubat 2020
- 127
- 131
- 23
- Konu Sahibi Bogurtlenliturtaa
Uzun zamandır burayı takip ediyorum. Kendi dertlerimi unutmak için ama kızlar artık son noktadayız. Pandemi başlamadan önce başka bir yere taşınma kararı almistık. Tam taşındık ertesi gün her yer kapatıldı. Eşim malesef işini kaybetti zaten taşınırken bir ton masraf yaptık o sürede ben çok şükür bir iş bulmuştum öyle idare ettik 2 ay . Kiramizi da ilk 2 ay yarısını yatırdık iyi kötü ama evin sorunları bitmek bilmedi ev sahibi de illallah etmiş durumdaydi.Esim iş buldu toparladık biraz ama onunda işi Eylül sonuna kadar kadroya kalıp kalamayacagi belli değil tüm bunların üstüne oturduğumuz evin elektiriginden dolayı sorun çıktı. Faturasını ödemeyenler yüzünden apartman elektirigine mühür vurdular biri de gidip onu kırmış şimdi de buranın muhabecisi bizden daire başına belli bir miktar para istiyor ceza için . Ama ben faturamı zamanında ödemişim niye ceza odeyeyim.. cok uğraştık ödememek için durumumuz yok çünkü ev sahibi ile de konustuk alamazlar o parayı sizden diye konuştu dedik tamam belki halledebilir diye bekledik bir süre ses çıkmadı oda halledemedi simdi mecburen kiradan kesip vereceğiz dedik ben bunu ev sahibine bildirdim adam bir anda 180 derece döndü konu öyle yerlere gitti ki biz zaten evden çıkmayı düşünüyorduk ev shaibi de çıkarsınız o zman demeye getirdi üstelik eksik yatirdigimiz parayı da istedi. Bizim içeride bir depozito parası var ona saymasini isteyeceğiz çünkü durumumuz yok ama işi yokuşa sürecek gibi bir yandan iş bir yandan ev bir yandan diger borclarimiz artık iyice daraldik işin içinden nasıl çıkacağız bilemedik son bir birikimimiz kaldı şu dönemde o da başka bir yere taşınacak kadar.. Eylül sonuna kadar beklemeyi düşünüyorduk eşimin iş konusu netlessin diye duruma göre belki ailemizin yanına gitmek zorunda kalacağız ama şimdi böyle olunca çıkın diye diretecek belki kira istemeye devam edecek . Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilemedik. Her şey üst üste geldi çok yorulduk . Ne olur bir akıl verin ev konusunda ne yapabiliriz