Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben emina'nınkini tek geçiyorum çok zarifti.. demet şener'inki de çok hoş gülben ergen'in ve tuba erbil'in gelinliği berbat ebru şallı ve tuğçe güderinki de çok kötü.. seren serengil çok tatlı olmuştu iyi taşımıştı ama ben asla o derecede gösterişli bir gelinlik tercih etmem
güzeller bence bızım ıcın gelınlık secımı dugun vs cok onemlı cunku bır kez evlenıyoruz dıye dusunuruz hep ama onlar her senenın modası olan gelınlıklerı gıyerler sorun degıl yanı :)
içinde şuda çok güzelmiş diyebileceğim tek bir model yok.Herkesin gelinliği özeldir muhakkak ama uçuk fiyatlar ödeyip böyle sıradan olmak saçma geliyor bana.Çok daha uygun bütçelerle farklı gelinlikler bulabilmek mümkünken insanın en özel gününde abartayım derken bu kadar sıradan olmasını aklım almıyor.