• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gel gel.....Sosyete Gelinliklerine gel...

bazıları çok güzel bazıları da benim zevkime göre değil sonuçta herkesin kendi zevki ama gerçekten güzel olanlarda var haklarını yemeyelim gelinliklerin ellerine sağlık canım teşekkürler

Bu gelinlik güzel Pronovias elbisesi... ama o sac modelinene ne demeli aynaya bakinca kendini güzel buluyormuydu acaba cok komikkk baska bir sey degi

my.php
[/URL][/IMG]

3.jpg

mübarek ufu...farkli olacagim diye kadin ne yapcagini sasirmis olmali
kaydirigubbakcemile3

bence 2-3 sefer evlendiklerinden pek önemsemiyorlar gelinlikleri:) o kadar para veriyorlar bi de gelinklere bak. bizimki 1 defa olsun abartalım, en güzel biz olalım

YASEMıN ÇAĞLAN favorim bayıldım saçına makyajına aksesuarları gelin çiçeği hepsi bi harika bütünleşmiş yüzündede ayrı bir masumiyet var :nazar::lepi:

Son düzenleme:
Sinay21 ,
YASEMıN ÇAĞLAN favorim bayıldım saçına makyajına aksesuarları gelin çiçeği hepsi bi harika bütünleşmiş yüzündede ayrı bir masumiyet var
daha detaylı canım bak...

64872395.png

87802912.png

Şu Hülya Koçyiğitin torununun Neslişah Alkoçlar'ın gelinliğde çok güzeldi onu beğendim

Son düzenleme:
gelinlik giyince öyle güzel görünüyor ki bütün bayanlar damat isterse dünyanın en yakışıklı erkeği olsun gelinin yanında çirkin duruyo ayyy :PP

Back