1de:ceydanınki wera vang vakko..bence çok hoş bir gelinlik diğer resimlerinide görmelisinizhihoyyyt
2de: gamze özçeliğin gelinliği:hakan yıldırım hazırlamış...korkunç:1shok:
3de:çağlanın gelinliği:cengiz abazoğlu imzalı..cengiz bundan daha güzel gelinlikler yapmıştı.saç, makyaj ,takılar korkunç..:1no2:
4de: pınarın gelinliği
erihan akı imzalı.2.evliliğini yapan balık etli hamile bir bayan için hoş ve sade olmuş dier resimlerinde duvağını çok beğenmiştim..gelinlikten ziyade tuvalet havasında buldum..CADIARZU
5de:süreyya yalçın..sosyetik kızımızın gelinliği vakko..korkunç ne fiziğini nede tarzını beğenmiyorum...
6da:tanıyamadım..hoş olmuş kız fena değil..
7de:kutsinin eşi sinemin gelinliği
ronovias..buda çok tercih edilen bir model.duvak gene çok hoş...
8de:tanıyamadım..ama gelinliğin işlemeleri hoş duruyor..belki pronovias olabilir.kabarık olmasını sevmedim..
9da:Heidi Montag ın gelinliği Monique Lhuillier’in kolleksiyonundan..modeli sade ve hoş .makyajı ,saçıda gayet başarılı..kaydirigubbakcemile5
10da:yılmazın eşi belçimin gelinliği
ronovias.resimden çok anlaşılmasada çok güzel bir gelinlik.saçı, duvağıda harika görünüyor..:lepi:
11de:ece erken nin gelinliği
ronovias..en beğendiğim modellerinden biri.duvağı harika.ben çok yakıştırdım..a.s
12de:ayça ayalın gelinliği:tanımam etmem hiç beğenmedimkaydirigubbakcemile3
13de:aslının gelinliği:dilek hanif imzalı..çok sade klasik bir model ama yakışmış.dilek hanif süper bir tasarımcı bence..daha iyilerini görmüştüm:çok üzgünüm:
14de:melis 15de yasemin:gelinlikleri nerden bilmiyorum.ama harikalar...duvakları ve canlı çiçekleri müthiş..alkisalkisalkis
16da
zan doğulunun eşi ecenin gelinliği
ronovias:burda pek belli olmasada pronoviason en çok beğenilen,en çok satılan modeli..duvağıda çok şık...yerimseniben
pronovias son yıllarda en çok tercih edilen marka oldu kızlar..indirimleri olduğu için, sadece ünlüler değil herkez ulaşabiliyor...önemli olan kendine yakıştırmak galiba...markası, dikeni mühim olsada insanın içinede sinmesi lazım..umarım herkez aklındaki gelinliğe sahip olur..
graceful eline sağlık canıma.s.