Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminim 😢 çok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar
Sende gebe kalacaksın kuzum sıkıntı yapma.

Merhaba düzelteyim 😄25 Nisan beklenen adet tarihim 31 Mart'ta regli olmuştum
hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olur 🤗
Kızlar nereye kaçtınız bakim :)
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipse
Kızlar yarın doktorda randevum var gideceğim.
Ama ben deli gibi kendimi hamile hissediyorum.
Dün yumurtlama günüm idi.
Daha önce paylaşmıştım sizlerle adet oluyorum ama sadece 2 gün.
Göbeğim gün gün büyüyor. .
Böyle hissedili 3 buçuk ay oldu.
Çok tuhaf sanki bugün karnımda bebeğimin hareket ettiğini hissettim.
Deli olacağım.
Kasığımdan biraz yukarda sıkan oynayan birşey var.
Yumurtlama günüm olduğu içinmi acaba.
Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfen

hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olur 🤗
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipse

Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfen
Rabbim kabul etsin...

Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminim 😢 çok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar
Gerçekten çok değişik bişey anlayamıyorsun algıların kapanıyor kitlenip kalıyosun konuşamıyosun sadece bakıyosun öyle😊
Rabbim inşallah sanada öyle sadece iki cizgiye uzun uzun bakmayı nasip etsin arkadaşım tez zamanda inşallah 🙏

Tuhaf olan kilom.
Göbeğim hiç yoktur.
3 buçuk ayda 5 kilo aldım.
53 den 58 çıktım.
Namaz kılarken bile zorlanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun. Çok merak ettim sonucu gerçekten. Beni etiketle durumunu yazarken

İnşallah rabim duy sesimizi beraat günü bu gün bol bol dua edelim Allah'ın hikmeti merhameti boldur hepimize yeter yeterki o istesin ol desin 🤲🤲🤲
Duyuyor kuzum yeri ve zamanı var. Dualarla insallah tez vakitte olacak rabbimin izni ile

Gerçekten çok değişik bişey anlayamıyorsun algıların kapanıyor kitlenip kalıyosun konuşamıyosun sadece bakıyosun öyle😊
Rabbim inşallah sanada öyle sadece iki cizgiye uzun uzun bakmayı nasip etsin arkadaşım tez zamanda inşallah 🙏
Amin öyle çok bekliyorum ki bu anı yaşamayı. Daha fazla bekletmese artık

X