- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 34
InsallahhhhhhBu topikteki herkes gebe kalacak allahın izni ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahhhhhhBu topikteki herkes gebe kalacak allahın izni ile
Sende gebe kalacaksın kuzum sıkıntı yapma.Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminim çok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar
hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olurMerhaba düzelteyim 25 Nisan beklenen adet tarihim 31 Mart'ta regli olmuştum
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipseKızlar nereye kaçtınız bakim :)
Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfenKızlar yarın doktorda randevum var gideceğim.
Ama ben deli gibi kendimi hamile hissediyorum.
Dün yumurtlama günüm idi.
Daha önce paylaşmıştım sizlerle adet oluyorum ama sadece 2 gün.
Göbeğim gün gün büyüyor. .
Böyle hissedili 3 buçuk ay oldu.
Çok tuhaf sanki bugün karnımda bebeğimin hareket ettiğini hissettim.
Deli olacağım.
Kasığımdan biraz yukarda sıkan oynayan birşey var.
Yumurtlama günüm olduğu içinmi acaba.
İnşallah cnm azından bal damliyobekleyişin
Rabbim kabul etsin...hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olur
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipse
Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfen
Saol cnm insAllahRabbim kabul etsin...
Amin inşallahBugün kandil :) Kızcelerim Dua edelim bol bol. Kandiliniz mübarek olsun rabbim Dualarımızı kabul etsin Dostluğumuzu daim etsin.
Benim bir arkadaşım da senin gibiydi şimdi kızı on aylık tabi kullanmasan daha iyi olur, su bazlı olanları sperme zarar vermiyormuş canım onlardan kullanKızlar ben de bebek istiyorum ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum Engel olur mu ki ya
Herkesin kandili mübarek olsun, dualarda buluşalım, bol bol isteyelim Allah'tan elimizi boş çevirmezBugün kandil :) Kızcelerim Dua edelim bol bol. Kandiliniz mübarek olsun rabbim Dualarımızı kabul etsin Dostluğumuzu daim etsin.
İnşallah rabim duy sesimizi beraat günü bu gün bol bol dua edelim Allah'ın hikmeti merhameti boldur hepimize yeter yeterki o istesin ol desinBu topikteki herkes gebe kalacak allahın izni ile
Gerçekten çok değişik bişey anlayamıyorsun algıların kapanıyor kitlenip kalıyosun konuşamıyosun sadece bakıyosun öyleÇok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminim çok mutlu ol olur mu. Bu anın tadını çıkar
Cok şanslısın canımEvet canım yapıyo bnm için büyük avantaj şuann
Amin canım seninde kandilin mübarek olsun evet dua önemli Allah'ın izniyle inşallahHerkesin kandili mübarek olsun, dualarda buluşalım, bol bol isteyelim Allah'tan elimizi boş çevirmez
Allahım bana da nasip eder inşallah Kayganlaştırıcı kullanarak mı hamile kaldıBenim bir arkadaşım da senin gibiydi şimdi kızı on aylık tabi kullanmasan daha iyi olur, su bazlı olanları sperme zarar vermiyormuş canım onlardan kullan
Hakkında hayırlısı olsun. Çok merak ettim sonucu gerçekten. Beni etiketle durumunu yazarkenTuhaf olan kilom.
Göbeğim hiç yoktur.
3 buçuk ayda 5 kilo aldım.
53 den 58 çıktım.
Namaz kılarken bile zorlanıyorum
Ama hamileysen oruç zarar vermez mi?Yazıcam canım mutlaka.
Adak adadım 2 gün oruç tutacağım.
Duyuyor kuzum yeri ve zamanı var. Dualarla insallah tez vakitte olacak rabbimin izni ileİnşallah rabim duy sesimizi beraat günü bu gün bol bol dua edelim Allah'ın hikmeti merhameti boldur hepimize yeter yeterki o istesin ol desin
Amin öyle çok bekliyorum ki bu anı yaşamayı. Daha fazla bekletmese artıkGerçekten çok değişik bişey anlayamıyorsun algıların kapanıyor kitlenip kalıyosun konuşamıyosun sadece bakıyosun öyle
Rabbim inşallah sanada öyle sadece iki cizgiye uzun uzun bakmayı nasip etsin arkadaşım tez zamanda inşallah
Evet kuzum sen dediğimi unutma kullanıyorsan da su bazlı olanlardan kullanAllahım bana da nasip eder inşallah Kayganlaştırıcı kullanarak mı hamile kaldı