- 20 Mart 2011
- 13.735
- 32.269
Prencess91 canım senin bat geçmiş görünüyor inşallah gelmemiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim duaların yanıtsız kalmaz bol bol inşirah okuİnşâllah canım yarın berat kandili benim için cok önemli bir gece ben gecen yıl berat kandilinde Allaha dua etmiştim rabbim bana hayırlı bir evlat nasip edersrn adını berat koycam demiştim bu gece hürmetine koydum da şimdi de yarın berat aydınıma hayırlı uzun ömürlü bir kardeş için dua etcem yarın rabbim dualarımızın cevabını hayırlısyla verir inşallah
İnşâllah canım inşallahKuzum benim duaların yanıtsız kalmaz bol bol inşirah oku
100 rekatlık bır namaz var o cok makbulmuş ben gecen yıl berat kandilinde o namazı kılıp Allahtan hayırlı bir evlat istemiştim adını da o gece hürmetine berat koyacaktım beratım olacaktı ama nasıp olmadı yarın da kardeşi olsun dıye dua edeceğim inşallah hem kendıme hem sizlereKizlarrrrrrr yarinnn icin biseyler mi yapsak toplu dua Yasinn okuyalim ardindan selavat cekelim cuma yapacaktikya Aybush dualasa hep beraber manevi yonden icimizi ferahlatsak 7 muslumanin bir arada dusaina melekler iner dularimizi tovbelerimizi rabbime iletirmis. INSALLAH GUZEL NIYETLERIMIZ ICIN DUALARIMIZ KABUL OLMASI TOPLANALIM MI?? NE DERSINIZ
İnsallah dualarimz kabul olacak hep bir agizdan tovbelerimizi etsek dualrimizi birbirimiz icin ne guzl olur bilmedigimiz tanimadigin birinden dua almak100 rekatlık bır namaz var o cok makbulmuş ben gecen yıl berat kandilinde o namazı kılıp Allahtan hayırlı bir evlat istemiştim adını da o gece hürmetine berat koyacaktım beratım olacaktı ama nasıp olmadı yarın da kardeşi olsun dıye dua edeceğim inşallah hem kendıme hem sizlere
İnşâllah canım rabbim yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallahİnsallah dualarimz kabul olacak hep bir agizdan tovbelerimizi etsek dualrimizi birbirimiz icin ne guzl olur bilmedigimiz tanimadigin birinden dua almak
Şükürr iyyiz sennnn cnmmevet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bat tarihleri dışındaaaaaaaaaaaaa
herkes nasıllllllllllllllllllllllllllllllll
Bebek için degıl de yanı hamıle kalabılecek mıyım dıye degıl de bebeğim bu sefer yasayacak mı diye karamsarlığa kapılıyorum ilk bebeğim 7 haftalıkken ikincisi de 25 gun önce 38 haftalıkken kalbı durdu artık korkuyırum yine kaybedecek mıyım
ya kıyamam. .ne kadar zor.. ben de üç defa kaybettim aynı şekilde kalbi gelişimi durdu ikisi 8 haftalık 3.sü 8+5günlük.ilk ikisinin kalbini duyammadık 3.nün kalbini duyduk 2hafta sonra yine öldü iğne ilaç herşeyi de kullandığım halde.artıı üstüne bir de adet düzensizlikleri yumurta rezerv azlığı amh düşüklüğü erken menepoz riskiBebek için degıl de yanı hamıle kalabılecek mıyım dıye degıl de bebeğim bu sefer yasayacak mı diye karamsarlığa kapılıyorum ilk bebeğim 7 haftalıkken ikincisi de 25 gun önce 38 haftalıkken kalbı durdu artık korkuyırum yine kaybedecek mıyım diye
İYİYİM CANIM saolŞükürr iyyiz sennnn cnmm
Canım benim, her zaman ediyorum hepinize. İnşallah hepinizin mutlu haberlerini görüp hep beraber sevinicez burda.Gebis guzl anne adaylarimizin duasi kabul olur derler onlarda bizler icin dua etse boyle bizlerde minnoslarimiza kavussak bencee cok güzel olur dimi Venuseva
evde kacnci muhtesem gunm bilmiyorum temizlik yapacagm artk kafam dagilsnİYİYİM CANIM saol
şu kasvetli hava dağılsın istedim
iyi şeyler düşünelim kızlar hadi bakalım
gelsin beebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok şükür iyiyizz canım sen nasılsınnnnevet kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bat tarihleri dışındaaaaaaaaaaaaa
herkes nasıllllllllllllllllllllllllllllllll
Ah Bi gelse ah.. Zamanı yakındır inş gercekten zor dayanmak.. Görümcem de doğurdu.. Malum korona dan gidemedik kaynanam laf soktu gitmedik diye.. Naısl gidelim şu ortamdaKuzu valla bak bu ameliyat işi sana iyi gelecek öyle hissediyorum hatta mümkünse ondan öncesi gelsin bebiş hanım mı bey mi artık yetti gariii totosuna totosuna vurasım var
Amin ins cnm amin. Belki gösterir cinsiyeti minikUmut hep olsun canım zaten ya. Bende boşverdiğim bi zaman hamile kaldım. Hayat beklemediğin anda veriyo bazen güzellikleri. Güzel gidiyo şimdilik canım, haftaya kontrolüm var, heyecanla onu bekliyorum. İnşallah en kısa zamanda darısı başına.
AYY BEN BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLAMADIM BİLEevde kacnci muhtesem gunm bilmiyorum temizlik yapacagm artk kafam dagilsn
İYİYİM KUZUMçok şükür iyiyizz canım sen nasılsınnnn
Diş gebelikInşallah Sen kimyasal düşük mü yaşadın canım