Malesef 2 yıllık evliyim ilk aylar istemedik bu kadar zor olduğunu bilseydim hemen başlardım ama hiç hamile kalamadım Malesef ya sen canım ilk mi sizindeAmin siz hamilelik geçirdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef 2 yıllık evliyim ilk aylar istemedik bu kadar zor olduğunu bilseydim hemen başlardım ama hiç hamile kalamadım Malesef ya sen canım ilk mi sizindeAmin siz hamilelik geçirdiniz mi
Yumurtlama zamanları kasıklarda ağrı, yumurta akı gibi akıntı vs oluyor. Göğüslerde hassaslık olabilecek bi durum. Ama sadece onunla anlamak mümkün değil. Ovülasyon testi kullanırsan kesin sonuç alırsın canım.Kızlar ☺
Arkadaşlar yumurtlama günlerim bugünler yani adetime 14 gün filan kaldı ve şuan göğüslerim sis ve hassaslasti yani bu yumurta olgunluk ve çatlama seviyesine geldiğine işaret mi ?? Lütfen cevap verin
Kuzum sen yeni hamissinya gidebiliyor musun dr. Ortalık malumm virussYumurtlama zamanları kasıklarda ağrı, yumurta akı gibi akıntı vs oluyor. Göğüslerde hassaslık olabilecek bi durum. Ama sadece onunla anlamak mümkün değil. Ovülasyon testi kullanırsan kesin sonuç alırsın canım.
Merhaba canım , öncelikle mesajıma cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben 10 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmadik buarada polikistik over im ama bütün herşeyim normal ve güzel sadece görünüm olarak polikistik ...doktorlar eşimden şüphe ettiler ve eşimin sperm değerleri morfolojiden tut hareket ve sayıda da sıkıntı var ,doktorum aşılama ile gebe kalabilecegimi söyledi eşimin degerlerine göre geçen ay Mart 2 de aşılamam oldu ve adetimin günü gününe 17sinde adet gördüm yani tutmadı ve inanın yıkılmıştım...çünkü doktorum prof idi ve ikiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylemişti yumurtalık ve benim degerlerime göre .Allah nasip etmedi . Bugün bile ağladım ne bileyim üzülüyorum. Şuanda goguslerimde 3 4 günden beri hassasiyet ara ara alt karnimda sancı oluyor ve henüz adetime 12 gün var. Eşimle özellikle bugünlerde birliktelik yaşamam gerekir değil mi ?Yumurtlama zamanları kasıklarda ağrı, yumurta akı gibi akıntı vs oluyor. Göğüslerde hassaslık olabilecek bi durum. Ama sadece onunla anlamak mümkün değil. Ovülasyon testi kullanırsan kesin sonuç alırsın canım.
Canım çoğul gebeliklerde sayı genelde yüksektir . İnşallah Rabbim nasip eder anne olmani ve olmamızıKızlar bir matematik sorum var bilen çıkar mı acep ilk hcg 158 ise ,3 gün sonra 1027 ise, aynı Artış oranı ile 4 gün sonra hcg kaçtir ve kese görünür mü ? Sayisalcilar
Tabikide benimle aynıysa tüm bildiklerimi paylasırımBen size pihtilasma testimizi iletsem yorumlayabilir misiniz
Ofis histereskopi çektirdinizmi kürtaj sonrası yapısıklık olma ihtimali artıyor özelde 2000 civarı oluyor ama dvlette ve tıptada çekiyorlar.ben doktorun özel muayenehanesine gittim kendisi fakültedede çalısıyordu orda çekti sadece nuayene ücreti vermiş oldumMerhaba kızlar. Ben bi düşük yaşadım 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundaydım. 2018 kasım ayında oldum kürtajı. Ondan önce 11 ay çocuğum olmadı 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım çalışmıyordu çalıştı ve gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu yıl sadece şubata kadar doktora gittim varisli ilaçlar fayda etmedi şuan daha korunmuyorumbebek istiyoruz ama olmuyor benden kaynaklı durum yumurtalığım çalışmıyor ne yapmalıyım sizce... Benim gibi olup da sonra gebe kalan var mı aramızda..
Benim 12binlerde görememişlerdi tahminen senin 18bin felan olacak görünür diye düşünüyorumKızlar bir matematik sorum var bilen çıkar mı acep ilk hcg 158 ise ,3 gün sonra 1027 ise, aynı Artış oranı ile 4 gün sonra hcg kaçtir ve kese görünür mü ? Sayisalcilar
Sağol canım inşallah sağlıklı olsun da tek dileğimizCanım çoğul gebeliklerde sayı genelde yüksektir . İnşallah Rabbim nasip eder anne olmani ve olmamızı
Ooo 12 binde nasıl görünmez yaa doktor bana cuma gel dedi ben duramiyorum yarın gitcek gibiyim18 bin nasıl olur 4 günde ama ???Benim 12binlerde görememişlerdi tahminen senin 18bin felan olacak görünür diye düşünüyorum
En güzeli :)
[/QUOTE
Yok hayır çektirmedm ama bu aralar dünyanın durumu vahim düzelirse inşallah çektirebilirim çok teşekkürler :)Ofis histereskopi çektirdinizmi kürtaj sonrası yapısıklık olma ihtimali artıyor özelde 2000 civarı oluyor ama dvlette ve tıptada çekiyorlar.ben doktorun özel muayenehanesine gittim kendisi fakültedede çalısıyordu orda çekti sadece nuayene ücreti vermiş oldum
Inşallah canımHayırlısı hepimiz için. Belirtim yok göğüsler dışında. O yüzden adetimi bekliyorum. Diger ay icin c life macun siparis etmistjm ona baslayacagim insallah. Vesile olur belki.
Arkadaşlar, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin de salgın varken riskli değil mi gebe kalmaya çalışmak? Kaldı ki doktorum geçen ay gittiğimde tüp bebek/ aşılama vb. yöntemlerle oluşturulan embriyoların dondurulduğunu, salgın sonrası gebe kalmak isteyen hastalarına uygulanacağını söyledi. Şu an enjekte edilmesi riskliymiş.
Hıı sen anlayamazsın, ne kadardır beklediğimizi, hasret çektiğimizi biliyor musun, haberin var mı diyecek dostlara belirteyim ki son iki yıldır iki erken doğumla (Normal+sezeryan) bebeklerimi kaybettim. Hem de hiçbir sebep bulunamadı, rahim filmleri çekildi vs. 2. Kaybımdan sonra doktor ara verdirdi, sürem birkaç aya doluyor. Salgın bu durumdayken, kontrol altında değilken ve yeni vakalar çıkıyorken bekleyeceğim, o riske girmeyeceğim.
Kayıplarım olduğundan, sonradan üzülmeyin diye paylaşmak istedim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Beta 2 günde 2 katına çıkarak artar seninkinin gidişatı da günde 2 katı kadar artıyo benim de öyle olmuştu. Bence acele etme gidip göremeden dönüp tekrar gitmektense bi kaç gün geç git görüp gel daha iyi hele ki şu günlerde ne kadar az gitsek o kadar iyi heyecanını anlıyorum ama göremediklerinde o vakit hiç geçmiyor üstüne bide telaşı ekleniyorOoo 12 binde nasıl görünmez yaa doktor bana cuma gel dedi ben duramiyorum yarın gitcek gibiyim18 bin nasıl olur 4 günde ama ???
Ben gidiyorum canım. En son 1 ay önce gittim. Haftaya pazartesi de 12+2 olucam, o güne randevum var. Gidicem yine.Kuzum sen yeni hamissinya gidebiliyor musun dr. Ortalık malumm viruss
Evet canım bu günler yumurtlama dönemleri. Yine de ovülasyon testi yapsan daha rahat eder kafan aslında. Eşin için herhangi bişey vermedi mi doktor? Hepsinin çözümü var aslında, hatta bitkisel kürler çok işe yarıyor. Onları bi araştır istersen. İnşallah en kısa zamanda bütün sorunlarınız çözülür ve bebeğinize kavuşursunuz canım.Merhaba canım , öncelikle mesajıma cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben 10 aylık evliyim ve ilk günden beri korunmadik buarada polikistik over im ama bütün herşeyim normal ve güzel sadece görünüm olarak polikistik ...doktorlar eşimden şüphe ettiler ve eşimin sperm değerleri morfolojiden tut hareket ve sayıda da sıkıntı var ,doktorum aşılama ile gebe kalabilecegimi söyledi eşimin degerlerine göre geçen ay Mart 2 de aşılamam oldu ve adetimin günü gününe 17sinde adet gördüm yani tutmadı ve inanın yıkılmıştım...çünkü doktorum prof idi ve ikiz olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylemişti yumurtalık ve benim degerlerime göre .Allah nasip etmedi . Bugün bile ağladım ne bileyim üzülüyorum. Şuanda goguslerimde 3 4 günden beri hassasiyet ara ara alt karnimda sancı oluyor ve henüz adetime 12 gün var. Eşimle özellikle bugünlerde birliktelik yaşamam gerekir değil mi ?
Kesen görünür canım, senin beta hızlı arrtığı için 4 gün sonra büyük ihtimal gözükmesi. Sen doktora zaten mecbur gidiceksin, ihmal etme. Önlemini al, kontrolüne git canım.Kızlar bir matematik sorum var bilen çıkar mı acep ilk hcg 158 ise ,3 gün sonra 1027 ise, aynı Artış oranı ile 4 gün sonra hcg kaçtir ve kese görünür mü ? Sayisalcilar