- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ileri hız %1 morfoloji 3 sayı 10 ml çıktı tedaviye başladık, ultrason temiz varikosel ykk.. Neyse ilaç kullandı eşim 4 ay snratahlil verdi ist düzen lab., o sıralar kendi istanbuldaydı burda yapaym dedi sayı 10 ml kaldı ileri hız %35 kaldı ama düzen lab hata oluyormuş sanrm neyse doktoru aradk ilavı yarıya düşürün dedi, dedik neden maddi açıdan dedi, düşürmesek dedik, hiç birşey olmaz dedi 3 ay daha kullandk toplam 7 ay.. Sayı 11 ml hız %3 çıktı şoka girdik morfolojide %2 düşmüş... Derken 2 ay önce doktor değiştirdik.. Tabi bu sireçte arı aütü bal polen propolis havuç suyu, keçinoynuzu pekmezi, ceviz ne ararsan yapıyorduk..
Baktı ultrason sonucumuza varikosel yok.. Elle muayne etti başlangıç var dedi ama ameliyata gerek yok.. Sperm testi verdik sayı 4 ml, hız 0 morfoloji 0 şok üstüne şok.. Eşimin spermlerinde enfeksiyon varmış trdavi verdi, 15 gn snra gittik sayımız 14 milyon çıltı hızımız yok, morfoloji hala 0
Şimdi bize ilaç trdavisi verdi 3 ay kullanın dedi, %60 bilemeden %70 düzelme olacak dedi.. Bekliyoruz
Bu süreçte keçiboynuzu kürüne başladk
Badem yiyor ceviz yiyor kabak çekirdeşi yiyor
Kızartma sigara alkol frlan yk
Yine düzelme olmazsa artk çıldırıacam
Eki Görüntüle 2614809
Merhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Ben görüyorm ama regl gününüze kdar bekleyip birdaha test yapınEki Görüntüle 2614809
Merhana 1 saattir testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Mayıs sonundaki sonuçlara bağlı cnmBu durumda doktor ve labatuar çok önemli. Hepsinin farklı çıkıyor. Hangisi doğru bilemiyorsun. Benm eşimde iki taraflı varikosel var bir taraftan oldu. Eğer çocuk olamazsa diğerini de yaparız dedi. Ama takviyelerle düzeldi. Eğer onda düzelme olmazsa peki aşılamada yada tüp bebek düşünüyor musunuz
Ben görüyorm ama regl gününüze kdar bekleyip birdaha test yapın
Mayıs sonundaki sonuçlara bağlı cnm
ROS TESTİ yaptırdı eşime o birazck yğksek çıktı.. İlaçlarla oda düşecekmiş.. Yani bir taraftan ros ve Dna hasarınıda düzeltiyoruz.. Eğer o zaman kadar gebelik olmazsa çipli aşılama deneriz dedi doktor ama bekliyoruz şimdilik
Silik bi çizgi var canım, ama ne zaman çektin fotoğrafı? Eğer ilk 10 dk da böyleyse ben silik çizgi gördüm. Daha sonra çektiysen kuruma çizgisi olabilir.Eki Görüntüle 2614809
Erkek infertilitesi cok zorHadi hayırlısı. İnş en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Kuzum 15 dk sonra kontrol çizgisi gibi değil pembemsi ama fotoğrafta belli olmuyoSilik bi çizgi var canım, ama ne zaman çektin fotoğrafı? Eğer ilk 10 dk da böyleyse ben silik çizgi gördüm. Daha sonra çektiysen kuruma çizgisi olabilir.
O zaman eğer elinde daha test varsa yarın da sabah yap canım. Koyulaşma olursa hamilesin. Gün geçtikçe daha koyu çıkar çünkü çizgi. Hadi hayırlısı, inşallah güzel haberle gelirsin yarın.Kuzum 15 dk sonra kontrol çizgisi gibi değil pembemsi ama fotoğrafta belli olmuyo
Eki Görüntüle 2614809
Çarşamba tekrar yapmayı düşünüyorum kuzumO zaman eğer elinde daha test varsa yarın da sabah yap canım. Koyulaşma olursa hamilesin. Gün geçtikçe daha koyu çıkar çünkü çizgi. Hadi hayırlısı, inşallah güzel haberle gelirsin yarın.
Halsizlik var kasık ağrılarım oluyodu ara ara deli gibi de uyuyorum ama hamileliğe çok yormamistimBelirtilerin varmı :)
Aaa ben grupta görünce herkes bebiş için yazıyo sandmbelki geç döllenmedir ☺ 2-3 gün daha bekle tekrar yap bence canım
çok güzel düşünmüşün canım yapalım ☺
kuzum ben korunuyorum ☺
Yumurtlama gibi ☺
Yok canım ben yine de yazdırmak istedimAaa ben grupta görünce herkes bebiş için yazıyo sandm ☺
İnşallah cnm bi deneyin bence bizde başta tereddüt falan ettik ama sonuçtan baya memnun kaldık doktora da gösterdik tavsiye ediyoruz dedi bunuHadi inşallah hayırlı haberlerle
Merhaba. Duphasonu ilk kullandığınızda bittikten kac gün sonra adet oldunuz?ben de bu ay ilk kez kullaniyorum ilkinde gec gelir diyorlar. Bittikten sonraki 6.gündeyim henüz gelmediGörünen bir sıkıntı yok doktorlar 6 ay dene 1 yıl dene deyip geri gönderiyorlar. Dış gebelikten sonra adet düzenim çok kısaldı. 21 22 günde olmaya başladım. Duphaston kullanıyorum onun için 16.gün ve 25.gün arasında. Şimdi 27 günde oluyorum. Sıkıntı yok diyorlar ama işte 9 ay oldu yok henüz
Hemen hemen aynıyız benımde 170 boy 72 kıloyum.. Ben youtubeden acıyorum leslie yıYa YouTube da çok güzel egzersizler vardı onu yapıyordum ama üşengeçlik geldi bana. Boyum 1.68 kilom 71.5