Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cennet bahçesi nin Gülleri nasılsınız?
İyiyim kuşum sen nasılsınCennet bahçesi nin Gülleri nasılsınız?
Oh oh mis yap kuzum hakkın tabiİyiyim züloşu uyuttum keyif yapıyorum
Bildiğin resmen çocuk sürekli yanında olayım istiyor. Ben yanından ayrılınca çocuk gibi ağlıyor bağırıyorOh oh mis yap kuzum hakkın tabi
Alışmış artık kuzum sana bırakmaz peşiniBildiğin resmen çocuk sürekli yanında olayım istiyor. Ben yanından ayrılınca çocuk gibi ağlıyor bağırıyor
Aynen kuzucum. Adet oldun mu?Alışmış artık kuzum sana bırakmaz peşini
Evet hemde cayır cayır nasıl birikmişse artıkAynen kuzucum. Adet oldun mu?
Aksın elleme bir sonraki gününü yaz bebemEvet hemde cayır cayır nasıl birikmişse artık
şimdi kuşum benim günler şaştı ben hangisine göre yazıcamAksın elleme bir sonraki gününü yaz bebem
Eskiden 29 sonra 34 35 arası mutlak oluyordum kuzum bu ay azıttı iyiceSen kaç günde adet oluyorsun normalde?
Tamam. Sen testeredişli içiyormusun?Eskiden 29 sonra 34 35 arası mutlak oluyordum kuzum bu ay azıttı iyice
Evet onu dediğin günün ertesi başladım dün tarlusal içtim bugün maydanoz suyu artık market bene yetişirse zengin edeceğim onuTamam. Sen testeredişli içiyormusun?
Şekerli hiç bir ürün tüketme şeker yumurtanın gelişmesini yavaşlatıyor kuzum aklında bulunsunEvet onu dediğin günün ertesi başladım dün tarlusal içtim bugün maydanoz suyu artık market bene yetişirse zengin edeceğim onu
Kuzum bana diyet şart oldu başlıycam inşlallahŞekerli hiç bir ürün tüketme şeker yumurtanın gelişmesini yavaşlatıyor kuzum aklında bulunsun
Un tuz şeker kesinlikle tüketme yağını da zeytinyağ kullanKuzum bana diyet şart oldu başlıycam inşlallah
Zeytin yağı ve avokado yağı kullanıyorum kaç aydır avakado yağını arkadaşım önermişti dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen kaçıyorUn tuz şeker kesinlikle tüketme yağını da zeytinyağ kullan
Hayırlısı olsun Canım reglin 3-4 gün gecikince tekrarla bence testiniYok heralde canım sabah test tek cizgiydi