Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tatlı maşallah

Brokoli kürü nasil oluyo ?

Yok be aybuşum zor gibi testi yaptım ya inandım tabi çok güzel bir duygu insana ulaşılmaz gibi geliyor hayal kırıklığından sonra
Bende çok yaşadım o duyguyu seni anlıyorum. Bana hiç gebe kalmamayacak mışım gibi geldi kabul et olmuyor dedim kendime Tüp bebek düşünürken . Züleyha çıktı karşıma Borç biter bitmez tüp bebek tedavisi uygulamak istiyorum rabbimin izni ile.

Inşallah canım benim rabbim hepimize kısa zamanda nasip etsin inşallah züleyha sana uğur getiricek bak görürsün rabbim borçlarınıza eda nasip etsin herşeyin başı sağlık gerisi gelir

Inşallah canım benim rabbim hepimize kısa zamanda nasip etsin inşallah züleyha sana uğur getiricek bak görürsün rabbim borçlarınıza eda nasip etsin herşeyin başı sağlık gerisi gelir
Aynen.. Züleyha büyüsünde gerisini takmıyorum. Ön dişleri daha çıkmadı şimdi o stresim var. Ben kafayı yedim galiba

Aynen.. Züleyha büyüsünde gerisini takmıyorum. Ön dişleri daha çıkmadı şimdi o stresim var. Ben kafayı yedim galiba
Kız deli hele dur bebe o daha senin bebişi düşünemiyorum biz uykusuzluktan bebelerle uğraşırken sen konu açıyorsun bide kızlar dişleri çıkmadı nezaman çıkıcak diye ay ne güzel hayaller allahım öncümüze nasip etsin de bebelerden sonra da burda konuşalım

Tabiki de ayrılmak yok allahın izni ile

Benden Erkek Annelerine Küçük ama Çok anlamlı bir Not
İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…