Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonunda randevu alabildim ama ayın 24 de olsun buna da şükür ozamana kadar rabbim ne gösterir bilinmez ama hayırlısı olsun artık bu sefer gittiğim doktora ilk defa gidicem bakalım farklı ne diycek

Mrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda yani dün akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.dun değil ama bugünü değerlendirdik.tutma şansı varmi:KK43:

Sonucum 5149 çıktı çok küçük bir kese gördü çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün bebeğin
Mrb arkadaşlar..allahım bir an önce inşallah yavrularimizi kucagimiza almayı nasip eder sağlıkla..ben mayis ayında ovulasyonu denedim olmadı.yaklasik 6 aydirda korunmuorum.bu ayda takip yapiyim dedim ama biraz boşladım.5 haziranda yani dün akşam bir kaşık ağrısı ateş basması oldu baktım ovulasyon pozitif.gece yapmıştım testi 1 gibi.haziranin 2 3 4 u değerlendirmistik.dun değil ama bugünü değerlendirdik.tutma şansı varmi:KK43:
Tabiki car canım hatta bıgünü ve yarınıda değerlendirmeni öneririm

adetim bugün başladı. Zaten adet olamıyordum. Hayıt tentürüyle hormonlarım düzeldi hemen arkasından prp yaptırdım. Dr ilk adetinde gel demişti. Benim bildiğimde 2.adet.amh ım 003 tü en son. Yani olursa mucize olur.fsh 90 dı şimdi normale döndü hayıt sayesinde ve yumurtlamam oluyor.bunların olması bile mucize.yarın arıcam poliklinikte yaptırmıştım. Tahmini adet 4 mayıs olabilir.
merhaba canım bende de folkul yoktu c life başladım hayıt tentürüde fsh 40 tan 12,5 düştü yumrtalarım buyudu ise bu ay aşılama denıycem gerçi rahım duuvarımda ınceydı ama bukadrı buyuk mucıze tüp ımkansız folukul yok nakılden başka çare yok demıslerdı şimdı yol alıyorm hamd olsn sen nasıl içtin tentürü ben akşam yatarken azcık 3 yudm alıyrm ama macunda kullanıyrm

Canım yanlış yazmisim 2 3 4 değerlendirdik.5 i de ovulasyonu pozitif gördüm 6 sini değerlendirdik.sonra eşim il dışına çıktı:KK43: umarım yeterli gelir🙏
Canım benim yumurtlama günüm 4 mayıstı. Biz sadece 3 mayıs ve 5 mayısı degerlendirmistik. Ve o ay hamile kaldım. Yani illa yumurtlama gününü degerlendirceksin diye bir şart yok zaten bir gün öncesini degerlendirdigin için sperm yumurtmala gunude yasıyor durumda oluyor

Canım benim yumurtlama günüm 4 mayıstı. Biz sadece 3 mayıs ve 5 mayısı degerlendirmistik. Ve o ay hamile kaldım. Yani illa yumurtlama gününü degerlendirceksin diye bir şart yok zaten bir gün öncesini degerlendirdigin için sperm yumurtmala gunude yasıyor durumda oluyor
Cokk tşk ederim canim inş hayırlı haberleri paylaşırım bende🙏 çok sevindim senin adına da inş bebisini sağ salim kucağına almayı nasip eder rabbim🙏🤗

X