Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
Nasılsın canımmmGünaydııııııııın
Nasılsın canımmm
İyiyim bende oğlağı besledim. Youtube den öğüt dinliyorumiyiyim elhamdülillah bugün erkenden uyandım şaştım kendime kahvaltı hazırlayacam inşAllah şimdi sen nasılsın
çok tatlı o züleyha yaaa maşllah.. Rabbim ne kadar güzel yaratmışİyiyim bende oğlağı besledim. Youtube den öğüt dinliyorum
Aynı insan yavrusu gibi hiç bir fark yok birde çok yaramaz napcam bilmiyorumçok tatlı o züleyha yaaa maşllah.. Rabbim ne kadar güzel yaratmış
GünaydınGünaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
Canım ilgin için teşekkür ederim değerim reglim geçtiği için çok düşük dedi doktor cuma adet olmazsa test tekrar yapacam5in altı negatif olarak değerlendiriliyor. 10 üzeri kesin gebelik. Ben 3lerden yükseldim :) 5 gün sonra kan vermeye gittim ve 210 u gördüm. Bu arada benimde aşırı karnım ağrıyor kasıklarım çok fena
Aynı insan yavrusu gibi hiç bir fark yok birde çok yaramaz napcam bilmiyorum
Canım ilgin için teşekkür ederim değerim reglim geçtiği için çok düşük dedi doktor cuma adet olmazsa test tekrar yapacam
GünaydınGünaydın hanımlar
İnşallah amin canım Rabb'im hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü huzurlu neşeli evlatlar nasip etsin sana bana hepimize tez zamanda inşallah aminhadi hayırlısı olsun inşAllah canım hakkında
içim gitti... Allah vicdanlı hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinBal0ncuk Anneye şiddet haberini görene kadar iyiydim ama tutamadım kendimi ağladım ya Allah hayırlı evlat versin diyorum her seferinde istemediğim sonucunu çıkarıyor insanlar ama bir öğretmen olarak söylüyorum Allah vatana millete anne babasına hayırlı evlat versin her şeyden önce sadece okuyup bir yerlere gelmekle olmuyor