- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yerim seni tatlı şey bilmiyorum çok garip hissediyorum vucudumu kan sonucu negatif çıkmazsa bende var diyebilirim ama belkide o piskolojiye kendim kaptırdım allah büyüktür topiğimizin bebişleri sağlıkla gelsin de bizede sıra gelecekSağol kuzum Allah razı olsun. İnanıyorum şeninde tez zamanda alıcaz haberini. Ben hala sende olduğunu düşünüyorum bende burada duyunca çok mutlu oluyorum ve umudum artıyor gerçekten. Ama senin üzüntün varken hemen peşine mutluluğumu paylaşmak istemedim. Yoksa sende bi teyzemizsin♥
Bende cok arastırdım başta gözükmeyip sonradan gözükebilirmiş canım ben 2 gün arayla evde test yaptım zamanla çizgiler koyulaştı. Sende deneYa yerim seni tatlı şey bilmiyorum çok garip hissediyorum vucudumu kan sonucu negatif çıkmazsa bende var diyebilirim ama belkide o piskolojiye kendim kaptırdım allah büyüktür topiğimizin bebişleri sağlıkla gelsin de bizede sıra gelecek ♥
Tamam canım yaparım olmazsa inşallah♥♥ Bende cok arastırdım başta gözükmeyip sonradan gözükebilirmiş canım ben 2 gün arayla evde test yaptım zamanla çizgiler koyulaştı. Sende dene
Bak bn bunu bilmiyordum benm kackez boyle adet gecikti 1.20 1.80 falan cok gordm verdigmde aslinda tutunamamis miHayır canım bu değeri ya çatlatma iğnesi yada yeni oluşan daha tüplerinde oluşan döllenmiş embriyo veriyor bu değeri tutunamazsa kimyasal olup adetle beraber atılıyor yada tutunup yükseliyor değer
Hayirli olsnnnn kuzuzmmmmÇok teşekkür ederim
inşallah isteyen herkese nasip olur. Rabbim açılan elleri geri çevirmesin inşallah
Sizdende canımAllah razı olsun kuzum
Evet sende teyzoşsun annede olucaksın inanıyorum buna Dualarım tüm anne olmak isteyenlerleHaklısın canım sende bizim için değerlisin sağlıcakla al kucağına yavrunu anne değilsek ne olmuş yani teyzeyiz burda saksı değiliz ♥
Evet rüya gördüm demiştin hatırlamammı dualarım seninleRüyalarımın hamişi haklısın var zamanı bekliyoruz o bebiş gelecek
İnşallah canım benim allah razı olsun rabbim kabul etsin dualarını aminEvet sende teyzoşsun annede olucaksın inanıyorum buna Dualarım tüm anne olmak isteyenlerle
Aşko benim geçen aylarda 1.5 çıkmıştı 1 hafta sonra verdiğimde 0 çıkmıştıHayır canım bu değeri ya çatlatma iğnesi yada yeni oluşan daha tüplerinde oluşan döllenmiş embriyo veriyor bu değeri tutunamazsa kimyasal olup adetle beraber atılıyor yada tutunup yükseliyor değer
Aynen öyle canım sıfır noktalı değerler hiç yok demek 1 üstü de anlattığım gibiBak bn bunu bilmiyordum benm kackez boyle adet gecikti 1.20 1.80 falan cok gordm verdigmde aslinda tutunamamis mi
tüplerdeki döllenmiş embriyo canım tüplerden rahime kadar geldiği 3 yada 5 günün degerleri bunlar ya tutar yükselir yada tutmaz kimyasal oluşurAşko benim geçen aylarda 1.5 çıkmıştı 1 hafta sonra verdiğimde 0 çıkmıştı
Bende dua ediyorum ikinizde sağlıklı huzurlu olursunuz inşallahEvet rüya gördüm demiştin hatırlamammı dualarım seninle