Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzum Allah razı olsun. İnanıyorum şeninde tez zamanda alıcaz haberini. Ben hala sende olduğunu düşünüyorum 🙈 bende burada duyunca çok mutlu oluyorum ve umudum artıyor gerçekten. Ama senin üzüntün varken hemen peşine mutluluğumu paylaşmak istemedim. Yoksa sende bi teyzemizsin😍
Ya yerim seni tatlı şey 😍 bilmiyorum çok garip hissediyorum vucudumu kan sonucu negatif çıkmazsa bende var diyebilirim ama belkide o piskolojiye kendim kaptırdım allah büyüktür topiğimizin bebişleri sağlıkla gelsin de bizede sıra gelecek ♥️💕

Ya yerim seni tatlı şey 😍 bilmiyorum çok garip hissediyorum vucudumu kan sonucu negatif çıkmazsa bende var diyebilirim ama belkide o piskolojiye kendim kaptırdım allah büyüktür topiğimizin bebişleri sağlıkla gelsin de bizede sıra gelecek ♥💕
♥️♥️ Bende cok arastırdım başta gözükmeyip sonradan gözükebilirmiş canım ben 2 gün arayla evde test yaptım zamanla çizgiler koyulaştı. Sende dene 💕

Hayır canım bu değeri ya çatlatma iğnesi yada yeni oluşan daha tüplerinde oluşan döllenmiş embriyo veriyor bu değeri tutunamazsa kimyasal olup adetle beraber atılıyor yada tutunup yükseliyor değer
Bak bn bunu bilmiyordum benm kackez boyle adet gecikti 1.20 1.80 falan cok gordm verdigmde aslinda tutunamamis mi 🙄

Hayır canım bu değeri ya çatlatma iğnesi yada yeni oluşan daha tüplerinde oluşan döllenmiş embriyo veriyor bu değeri tutunamazsa kimyasal olup adetle beraber atılıyor yada tutunup yükseliyor değer
Aşko benim geçen aylarda 1.5 çıkmıştı 1 hafta sonra verdiğimde 0 çıkmıştı

Bak bn bunu bilmiyordum benm kackez boyle adet gecikti 1.20 1.80 falan cok gordm verdigmde aslinda tutunamamis mi 🙄
Aynen öyle canım sıfır noktalı değerler hiç yok demek 1 üstü de anlattığım gibi

Aşko benim geçen aylarda 1.5 çıkmıştı 1 hafta sonra verdiğimde 0 çıkmıştı
tüplerdeki döllenmiş embriyo canım tüplerden rahime kadar geldiği 3 yada 5 günün degerleri bunlar ya tutar yükselir yada tutmaz kimyasal oluşur
Yada çatlatma iğnesi yapıyor bunu oda yoksa dediğim gibi

X