Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi diyosun canım adet yaklaştığında da bu değer çıkıyor diye okudum bi yerde
Hayır canım bu değeri ya çatlatma iğnesi yada yeni oluşan daha tüplerinde oluşan döllenmiş embriyo veriyor bu değeri tutunamazsa kimyasal olup adetle beraber atılıyor yada tutunup yükseliyor değer

benim gebe olmam tam bir mucize iki tüpümde tıkalı corona geçsin tüp bebeğe başlayacağız
Benimde kapalı diye tüp bebek denedim şubatta tutmadı ama asla kendi kendine hamile kalamaz dedi doktorlar heyet raporum var
Belki dikkatini çekmiştir nisanda kimyasal gebelik yaşadım yazmıştım buraya açılmış Allahın taktiri işte

Senin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben 😔 hamileymişim 🙈 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı 🙈🧿🧿
Gördün mü boşuna telaş yaptın sıfır çıkmayan her değer umut veriyor hayırlı olsun tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum :anneadayı: :nazar::anne::KK73::halay::emir_bebek:

Benimde kapalı diye tüp bebek denedim şubatta tutmadı ama asla kendi kendine hamile kalamaz dedi doktorlar heyet raporum var
Belki dikkatini çekmiştir nisanda kimyasal gebelik yaşadım yazmıştım buraya açılmış Allahın taktiri işte

Aynen öyle canım.. Rabbim ol der ve olur ve hissiyatım kendiliğinden olacağı yönünde.. nasip tabiki ama öyle hissediyorum.. korona bile bir etken bekliyoruz yine.. her şerde bir hayır vardır biz göremiyoruzdur

Senin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben 😔 hamileymişim 🙈 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı 🙈🧿🧿
Öyle düşünme lütfen benim sonucuma nasıl seviniyoranız bende sizinkine öyle seviniyorum o düşünceyi at kafandan hislerini özgürce dile getir o üzülür bu kırılır deme hepimiz az çok aynı yollardan geçiyoruz anlarız birbirimizi maşallah değerin çok güzel artmış inşallah daim olur kim olursa olsun kendimmiş gibi sevinirim gebelik haberi alınca diğer bütün duygular normal yanşanması gerekir ki nasip olana kadar da öyle olucak ama zaten seninki beliydi maşallah 😍💕♥️

Nasıl ince bir düşünce🎈
Sağlıkla ilerlesin

Öyle düşünme lütfen benim sonucuma nasıl seviniyoranız bende sizinkine öyle seviniyorum o düşünceyi at kafandan hislerini özgürce dile getir o üzülür bu kırılır deme hepimiz az çok aynı yollardan geçiyoruz anlarız birbirimizi maşallah değerin çok güzel artmış inşallah daim olur kim olursa olsun kendimmiş gibi sevinirim gebelik haberi alınca diğer bütün duygular normal yanşanması gerekir ki nasip olana kadar da öyle olucak ama zaten seninki beliydi maşallah 😍💕
Sağol kuzum Allah razı olsun. İnanıyorum şeninde tez zamanda alıcaz haberini. Ben hala sende olduğunu düşünüyorum 🙈 bende burada duyunca çok mutlu oluyorum ve umudum artıyor gerçekten. Ama senin üzüntün varken hemen peşine mutluluğumu paylaşmak istemedim. Yoksa sende bi teyzemizsin😍♥️

X