- 5 Ağustos 2013
- 967
- 1.131
- 33
Bugün bi doktorun videosunu izlemiştim tüpleri ilaçlı su ile açıyorlarmış anestezili. Oldun mu öyle bişeybenim gebe olmam tam bir mucize iki tüpümde tıkalı corona geçsin tüp bebeğe başlayacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bi doktorun videosunu izlemiştim tüpleri ilaçlı su ile açıyorlarmış anestezili. Oldun mu öyle bişeybenim gebe olmam tam bir mucize iki tüpümde tıkalı corona geçsin tüp bebeğe başlayacağız
Amin canım hayırlı zamanda olsun inşallahumudunu kaybetme canım hiçbirşey vaktinden önce olmaz rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsun canım inşallah görürüz o günleriHayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına almanı dilerim
Allah razı olsun canım. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hep duamdasınızsağlıkla kucağına almayı nasipmetsin Rabbim
Hayır canım bu değeri ya çatlatma iğnesi yada yeni oluşan daha tüplerinde oluşan döllenmiş embriyo veriyor bu değeri tutunamazsa kimyasal olup adetle beraber atılıyor yada tutunup yükseliyor değerÖyle mi diyosun canım adet yaklaştığında da bu değer çıkıyor diye okudum bi yerde
Benimde kapalı diye tüp bebek denedim şubatta tutmadı ama asla kendi kendine hamile kalamaz dedi doktorlar heyet raporum varbenim gebe olmam tam bir mucize iki tüpümde tıkalı corona geçsin tüp bebeğe başlayacağız
Aminn cnm inşallahO'ndan başka kime açabilirim ki derdimi duyan O, veren O, alan O... Elhamdülillah Rabbim isteyen herkese bana da tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Ol der ve olur
Gördün mü boşuna telaş yaptın sıfır çıkmayan her değer umut veriyor hayırlı olsun tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorumSenin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben hamileymişim 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı
Evet yaa gerçekten ve değerin yükselmis olması çok sevindim insallah kucağıma almam nasip olurGördün mü boşuna telaş yaptın sıfır çıkmayan her değer umut veriyor hayırlı olsun tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum
Bugün bi doktorun videosunu izlemiştim tüpleri ilaçlı su ile açıyorlarmış anestezili. Oldun mu öyle bişey
Benimde kapalı diye tüp bebek denedim şubatta tutmadı ama asla kendi kendine hamile kalamaz dedi doktorlar heyet raporum var
Belki dikkatini çekmiştir nisanda kimyasal gebelik yaşadım yazmıştım buraya açılmış Allahın taktiri işte
Öyle düşünme lütfen benim sonucuma nasıl seviniyoranız bende sizinkine öyle seviniyorum o düşünceyi at kafandan hislerini özgürce dile getir o üzülür bu kırılır deme hepimiz az çok aynı yollardan geçiyoruz anlarız birbirimizi maşallah değerin çok güzel artmış inşallah daim olur kim olursa olsun kendimmiş gibi sevinirim gebelik haberi alınca diğer bütün duygular normal yanşanması gerekir ki nasip olana kadar da öyle olucak ama zaten seninki beliydi maşallahSenin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben hamileymişim 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı
Nasıl ince bir düşünceSenin üzerine söyleyince kötü hissederim diye yazmamıştım ben hamileymişim 3.6 dan 219 a yğkseldi sonucum. Ama keseyi göremedik. Beta hcg düşük ya ondan dolayı. Doktor daha çok yeni olabilir dedi. Karnım çok ağrıyor onun içimde renkli ultrasona girdim dış gebelik var mı diye çok şükür çıkmadı
Aybush balım yeni bat 5 temmuzilseng kuzum hayırlı olsun bebişin ❤❤❤❤❤
Sağol kuzum Allah razı olsun. İnanıyorum şeninde tez zamanda alıcaz haberini. Ben hala sende olduğunu düşünüyorum bende burada duyunca çok mutlu oluyorum ve umudum artıyor gerçekten. Ama senin üzüntün varken hemen peşine mutluluğumu paylaşmak istemedim. Yoksa sende bi teyzemizsinÖyle düşünme lütfen benim sonucuma nasıl seviniyoranız bende sizinkine öyle seviniyorum o düşünceyi at kafandan hislerini özgürce dile getir o üzülür bu kırılır deme hepimiz az çok aynı yollardan geçiyoruz anlarız birbirimizi maşallah değerin çok güzel artmış inşallah daim olur kim olursa olsun kendimmiş gibi sevinirim gebelik haberi alınca diğer bütün duygular normal yanşanması gerekir ki nasip olana kadar da öyle olucak ama zaten seninki beliydi maşallah ♥
Çok teşekkür ederimNasıl ince bir düşünce
Sağlıkla ilerlesin
Sağol bebişimmmm inşallah darısı senin ve diğer hatunların başınaaa uçuşa hazırım benilseng kuzum hayırlı olsun bebişin ❤❤❤❤❤