Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu grupla motive oldum be bugün hamileliği öğrendim Allah hepinizden razı olsun her sorumda yanımda oldular beraber heyecan paylaştık beraber dertlendik uzaktan kardeş gibiler sanki💕💕 dilerim rabbim tüm isteyenlere nasip eder 💕💕💕
Amin inşallah, hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı bize inşallah

Bende bu grupla motive oldum be bugün hamileliği öğrendim Allah hepinizden razı olsun her sorumda yanımda oldular beraber heyecan paylaştık beraber dertlendik uzaktan kardeş gibiler sanki💕💕 dilerim rabbim tüm isteyenlere nasip eder 💕💕💕
Belki uğurlu gelir burası bende, isteyen herkes hamile kalır

Herhangi bir belirti varmı canım, benimde bugün 4 gün oldu bütün belirtiler gitti adet olacakmış gibi ağruda gitti,
Kasıklarımda batma var dün beyaz akıntım geldi bide koku hassasiyeti var normalde almadığım kokuları alıyorum onun dışında yok başka bişey

Bi tane idrar testim var evde bi kaç gün sonra olmazsam yapayım canım

aynen biraz daha bekle bakalım canım..
benimde bugün gecikmemin 3. günü cumartesi günü bekliyordum çok garip döngüm uzadı sanırım.. 😞 anlamadım

Rabbim utandırmasın inşallah cnm sen dua et olur inşallah 🤲

O'ndan başka kime açabilirim ki derdimi duyan O, veren O, alan O... Elhamdülillah🙏 Rabbim isteyen herkese bana da tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin🙏🙏🙏
Ol der ve olur

X