Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kurban olurum verene ne guzel biseyyyy agzini burnunu yerimmmmmmmm onunnn yerrEki Görüntüle 2642404
Ben direk anne oldum
Eki Görüntüle 2642404
Ben direk anne oldum
hamile değilim canım yeni deneme oldu tutarsa diye riske atmayayım dedim.Hamile misn canım bilmeden yapma ben yapıyordum evde hafif egzersizler yürüyüşe çıkıyordum doktorum sakın dedi 3 aydan sonra başlarsın yürüyüşe demişti bana
Teşekkür ederim canıen mantıklısı doktora sormak.. ama ben gebe olduğumu öğrenip tatile gitmiştim orda doktora gittim.. o zaman sordum havuz deniz vs girmemde sıkıntı olur mu diye.. havuza girmemen iyi olur.. denizde de kendini yorma vs dedi yüzmeyi çok severim ama o sene suya dalıp dalıp çıkmıştım.. yüzerkende çeşitli hareketler yapılıyor sakıncalı demişti doktorum.. ilk zaman çokta yormamak lazım sanki
Yaaa çok bal bu çok tatlı kuzunEki Görüntüle 2642404
Ben direk anne oldum
Sonuç çıktı mı canımKızlar sonuc bekliyorum
Ayyy çok tatlı maşallah şirin şey seni
Oyy ne tatlı .Hayvanları çok severimEki Görüntüle 2642404
Ben direk anne oldum
Azını buynunu kemiririm onun ya maşallahEki Görüntüle 2642404
Ben direk anne oldum
Ben kaldım da düştü 2 haftalıkHanımlar merhaba, polip olup hamile kalan varmı
Evet ya merak ettik umarım her şey yolunda dirNaoyosnz Evva ses yok insllah kotu giden bişey yoktur kuzum
İnsallah canmmEvet ya merak ettik umarım her şey yolunda dir
Yok canım sonuç negatif çıktı malesefNaoyosnz Evva ses yok insllah kotu giden bişey yoktur kuzum
O nals oluyor ama cizgi vardi kuzum. Kimyasalmiydi acabaYok canım sonuç negatif çıktı malesef
Malesef yine olmadı keşke hiç yapmasaydım testGunaydinnnnn Evva hadi bakalmmm sonuclar guzelllce gelsin ❤
Kızlar kanama olmadan kimyasal oluyormu ben hala regl olmadım ve çok ağrım var kasıklarım fena ağrıyorO nals oluyor ama cizgi vardi kuzum. Kimyasalmiydi acaba
Oyle düşünme kuzum sonuc rakam olarak sifirmiydi kocaman cift cizgi var yani cok uzuldm ama vardir bundada hayir canmm benmmmm bozma moraliniMalesef yine olmadı keşke hiç yapmasaydım test