- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
Hepimiz sağlıklı bebekler doğuralım inşallah tek duaBir pozitif daha mı var? Ohh ohh maşallah. Hayırlı olsun tebrikler. Gelsin bebişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz sağlıklı bebekler doğuralım inşallah tek duaBir pozitif daha mı var? Ohh ohh maşallah. Hayırlı olsun tebrikler. Gelsin bebişler
AlllahEki Görüntüle 2640949 2.5 sene sonra iki dusukten sonra çok şükür suan ki sıkıntım iğne fobim birde bata 5 gün var
Bunun için uzun süre terapi gördüm korkumdan nefret ediyorum ya öf yapacak birsey yokGüzel haber alacaksın sonunda. İğneyi düşünme, gözünü kapat bebişi hayal et. Sinek ısırdı farzet 2sn sürecek sadece
Kız çok kıvırma amaaaaa dikkat etAlllah
Hepimize bebek Yarabbi amiiiinnAlllah
Küçük çocuklara eskiden dikkat et düşersin demezlermiş, aman düşmeyesin çocuğum derlermiş. Evrene olumsuzluk yaymamanın farklı bir versiyonu.Tamam canım öyle yaparım yapmaya çalışıcak bu deli bacınız
Tamam kız içimden kıvırıcamKız çok kıvırma amaaaaa dikkat et
AminnnnnnHepimize bebek Yarabbi amiiiinn
Haklısın yaşamayan bilmez tabi ama bebiş için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Sen de inanBunun için uzun süre terapi gördüm korkumdan nefret ediyorum ya öf yapacak birsey yok
Daha çok varmışcanım şimdiden belli etmiş sana kendini annesi inşallah sağlıkla gelsinEki Görüntüle 2640949 2.5 sene sonra iki dusukten sonra çok şükür suan ki sıkıntım iğne fobim birde bata 5 gün var
AminnnnHepimize bebek Yarabbi amiiiinn
Ya çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahKızlar nerdesiniz lütfen elim ayağım tutmuyor
Çabalıyorum olacak allahın izniyle zorlanıyorum bu korku yüzünden ama çok şükür gerisi gelir inşallah hepimiz güzel haberler alalimHaklısın yaşamayan bilmez tabi ama bebiş için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Sen de inan
Bunun çoklu versiyonu yokmuAyy 3 kişiye bulaşmış bugünde
Bugün adet olalı 32 gün oldu. Ama benim pko var. Minimum 45 günde oluyorum. Karnımda çok ağrıyorEvet gayet belirgin. Tebrik ederim. Adetin ne kadar geçmişti ya da geçmiş miydi?
Yok dualarında saklıBunun çoklu versiyonu yokmu
Amin amin sağlıklı bir gebelik olsun inşallah çok sabrettim hepimiz için dua ediyorumDaha çok varmışcanım şimdiden belli etmiş sana kendini annesi inşallah sağlıkla gelsin