Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
💖 Musmutlu bayramlar 💖

Eklentiler

• IMG-20200524-WA0005.jpg
    IMG-20200524-WA0005.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 13
Canım ben bugün tekrar kan verdim 3641 cıktı🤗 sen bida verdin mi
Hayır canım vermedim ama doktorla konustum ☺️ Haftaya kontrol var kaç haftalık olurum geleyim mi kese ve kalbi duyar mıyım haftaya gelsem dedim sattan 4 + çıkıyor. Onu boşver dedi o yumurtlama günü net belli olmadığı için asıl usg de çıkar ama bu hcgye göre kese vardır geldiğinde kalbi duyma ihtimali yüzde 50 üzeri dedi ☺️ Değerlerde iyi artmış zaten dedi asprin verdi 100 mg folik asitle

Hayır canım vermedim ama doktorla konustum ☺ Haftaya kontrol var kaç haftalık olurum geleyim mi kese ve kalbi duyar mıyım haftaya gelsem dedim sattan 4 + çıkıyor. Onu boşver dedi o yumurtlama günü net belli olmadığı için asıl usg de çıkar ama bu hcgye göre kese vardır geldiğinde kalbi duyma ihtimali yüzde 50 üzeri dedi ☺ Değerlerde iyi artmış zaten dedi asprin verdi 100 mg folik asitle
Inşallah duyarız kalp atislarinida canım 🤗 asprin neden verdi? Benim sağ kasigim çok şiddetli sancı oluyor bacagima kadar iniyor agria. Sende de varmi bu durum

Hayır canım vermedim ama doktorla konustum ☺ Haftaya kontrol var kaç haftalık olurum geleyim mi kese ve kalbi duyar mıyım haftaya gelsem dedim sattan 4 + çıkıyor. Onu boşver dedi o yumurtlama günü net belli olmadığı için asıl usg de çıkar ama bu hcgye göre kese vardır geldiğinde kalbi duyma ihtimali yüzde 50 üzeri dedi ☺ Değerlerde iyi artmış zaten dedi asprin verdi 100 mg folik asitle
Kalp atışı 7 haftalıkken duyarsın ben 6 hafta 1 günlük tü gittiğimde daha çok küçük makine yakalıyamıyor dedi doktor

Inşallah duyarız kalp atislarinida canım 🤗 asprin neden verdi? Benim sağ kasigim çok şiddetli sancı oluyor bacagima kadar iniyor agria. Sende de varmi bu durum
Yok canım bende bel ve kasık agrısı var daha çok asprin düşüğe karşı sanırım bilmiyorum inanki
Kalp atışı 7 haftalıkken duyarsın ben 6 hafta 1 günlük tü gittiğimde daha çok küçük makine yakalıyamıyor dedi doktor
Ben oğlumda da böyle duydum canım zaten 7 haftaya girmiş oluyorum 6 bitmiş 7 den gün almış oluyorsun ☺️ 6+2 civarı oluyor zaten duyamasanda atıyorsa görebiliyorsan parıldarken oğlumda çok az bi ses vardı ama parıldıyordu kalbi atıp atıp ❤️ ne büyük mucize minnacık kadar şey atıyor

Yok canım bende bel ve kasık agrısı var daha çok asprin düşüğe karşı sanırım bilmiyorum inanki

Ben oğlumda da böyle duydum canım zaten 7 haftaya girmiş oluyorum 6 bitmiş 7 den gün almış oluyorsun ☺ 6+2 civarı oluyor zaten duyamasanda atıyorsa görebiliyorsan parıldarken oğlumda çok az bi ses vardı ama parıldıyordu kalbi atıp atıp ❤ ne büyük mucize minnacık kadar şey atıyor
Kesinlikle öyle canım çok güzel bir mucize rabbim isteyene herkese nasip etsin hayırlısıyla 🤲Bizde duyamadık attığını gördük

Ben oğlumda da böyle duydum canım zaten 7 haftaya girmiş oluyorum 6 bitmiş 7 den gün almış oluyorsun ☺ 6+2 civarı oluyor zaten duyamasanda atıyorsa görebiliyorsan parıldarken oğlumda çok az bi ses vardı ama parıldıyordu kalbi atıp atıp ❤ ne büyük mucize minnacık kadar şey atıyor
Ben aşılama olacağım zaman aspirin vermişti doktor. Rahmi güçlendirip tutunmayi kolaylaştırır demişti sorduğumda 😊

incir kürü yumurta geliştirir diye biliyorum canım ama prolaktin hormonu yüksekse dikkat etmen lazım. Yumurtalar nasıl küçük bir de? Pko gibi birçok yumurta Küçük mü kalıyor yoksa tek veya iki üç yumurta mı büyümüyor?

Tam sonuclari daha bilmiyorum canim ama pko gibi sanirim prolaktin hormonunu da yarin arastircam insallah doktorla konusum bir

Ya baya eziyetli iş kaynayınca plastik kaba döktüm çabuk soğudu sonra eski bir tencereyi feda ettim 30 dakka için 2 kere kaynattım böylece dök kaynat derdinden kurtuldum
Çömelmek zaten zor bacaklarım uyuştu arada bir kalktım tencereyi yere iyi sabitle battaniye yerine kalın bir etek giydim en iyisi bu oldu
Merhabalar bende yeniyim buralarda😊 bende bugün denedim ilk süt maydonoz buharını. Yalnız bir yorumda okumuştum yapmayın ben yaptım rahim buzusmesi oluştu yazmıştı biri. Şimdi yaptıktan sonra bende alt tarafta bir ağrı var acaba sizde de bı ağrı ya da ağrı değilde hani böyle o bölgeyi hissetme gibi bir durum oldu mu

Merhabalar bende yeniyim buralarda😊 bende bugün denedim ilk süt maydonoz buharını. Yalnız bir yorumda okumuştum yapmayın ben yaptım rahim buzusmesi oluştu yazmıştı biri. Şimdi yaptıktan sonra bende alt tarafta bir ağrı var acaba sizde de bı ağrı ya da ağrı değilde hani böyle o bölgeyi hissetme gibi bir durum oldu mu
Hayır olmadı çünkü çok dikkatli yaptım çok yaklaştırmayın yaklaşınca çok işe yarar diye bişey yok
O yapan kişide muhtemelen yalnış uygulamış süt koydugu kaba tam oturdu demekki
20 cm falan uzaktan buhar gelmesi yeterli cilt bakımındaki gibi yüze buhar verilmesi örnek

X