- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
As canım bir bilgim yok ama burda illaki vardır yazan bi bak bulursun belkiSelam kizlar yumurtalar kucukse bunun icin hangi kuru kullanmak gerekiyor bir bilginiz varmi ? Netten arastirdim bulamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As canım bir bilgim yok ama burda illaki vardır yazan bi bak bulursun belkiSelam kizlar yumurtalar kucukse bunun icin hangi kuru kullanmak gerekiyor bir bilginiz varmi ? Netten arastirdim bulamadim
Arı sütüne inanıyorum o 1 taneyi boş çıkarmadı
[/QUOTE
Merhaba gebelik oldu mu
Olmadı ama yumurta kalitesi arttı embriyo 3.güne geldi transfer oldu 1 tanecik oldu oda kaliteli başka embriyom yok benden kaynaklı sıkıntıyı araştıramadan corona girdi araya
Hayırlı bayramlar nasılsın canım dikkat et kendine güzel annecikŞifa olsun bende 3 ay kullandım
Sanada iyi bayramlar canımmmmİyi bayramlar
İyi bayramlar inşallah amin Allah dualarimizi kabul eylesinGünaydınlar olsun arkadaşlar Ramazan bayramınız kutlu olsun. Gelecek yıl Ramazanı hepimiz kucağımızda bebeklerimizle karşılayalım inşeAllah. Rabbim hepimizin gözünü aydınlatsın
Zaten on iki haftalıkken belli oldu cinsiyeti canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinYaaa uzun zamandır girmiyordum. Hayırlı olsun kızın. Ama ben sanki en son konuştuğumuzda (14 haftalıktın) kız diye konuştuk gibi gelmişti. Demek ki yanlış hatırlıyorum.
incir kürü yumurta geliştirir diye biliyorum canım ama prolaktin hormonu yüksekse dikkat etmen lazım. Yumurtalar nasıl küçük bir de? Pko gibi birçok yumurta Küçük mü kalıyor yoksa tek veya iki üç yumurta mı büyümüyor?Selam kizlar yumurtalar kucukse bunun icin hangi kuru kullanmak gerekiyor bir bilginiz varmi ? Netten arastirdim bulamadim
Ayy bayram müjdesi olur yemin ederimBenim bat dündü bugün 2. gün gecikme var ama bilmiyorum pekte umutlu değilim bu ay hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşlallah ne diyeyim canım benimAyy bayram müjdesi olur yemin ederim
Ahhaaa 4 te uyudum zatenDaha erken bu saate ne uyuması kız gece daha yeni başlıyor
Herkesin hamileliği farklı olur canım uyu uyu zaten bebiş doğduktan sonra inşallah uykuya hasret kalacazValla çok uykum geliyor benim bide progestan içiyorum o da uyku yapıyor
Bende 5 buçuktaAhhaaa 4 te uyudum zaten
Seninde bayramın mübarek olsunRamazan bayramımız mübarek olsun
Ayy inşallah amin iyi bayramlarGüzel anneler ve anne adayı güzel mi güzel çiçekler seneye kiminin kucağında kiminin karnında bebekli bebekli ailemizle mutlu bayramlar görmemiz duasıyla iyi bayramlaaar ♥
İyi bayramlarİyi bayramlar