- 4 Mart 2020
- 271
- 295
Amannn oyle olsn uc olsnda yapim bakm ne cikacakEvet canım, o gelen sıvı yumurtlama belirtisi. Zaten test yapınca görürsün.
belki geç döllenmedir2. Gün bugün benim kafamı şu pik karıştırıyo
çok güzel düşünmüşün canım yapalımArkadaşlar hepinizden Cuma günleri 10 ar tane salavat rica etsem? Akşamına ben de duaları ederim topluca hepimiz için...
kuzum ben korunuyorumAmin hepimize inşallahbu ay umutlu musun
Yumurtlama gibiKizlarr bisi sorcammm biraz once lavaboya gityim boyle seffaf yapiskan gibi sümüksü bisi geldi ve belmdede biraz agri gibi bisi oldu adetimin 11. Gunu takip ediyorm ovu testide bugun henuz yapmadm uc gibi yapcam yumurtluyormuyum acaba
Eger ucte ovu testinde gorursm pik hemen basliyoruzMalum bu gün pazar bol bol çalışıyoruz değilmi kızlar
Evet bizde 3 ay kullandıktan sonra test yapıldı dna hasarına da bakıldı 2 ay önce 8 tane sperm bulundu hala da kullanıyoruz klomeni bırakmadık yanında vitamin de verdi doktorbizde 2.aydayız Canım ilk ay hergün kullandık.ama olan spermi de yok etmiş resmen .Toplam 600 bin sperm vardı zaten .Şu an gün aşırı kullanıyoruz inşallah tekrar artar sayımız .En az 3 ay diyorlar zaten spermlerin yenilenmesi için
Bende anne olmak istiyorum bendeee
11 sene olcak
Yok yapışıklıktan dolayı olmaz dedikleri için oldum şimdi normal olabilir dediler ama söküleemiyorum daraldımRabbimin izni ile olusacak kuzummm
Tabikide kuzum cok guzel dusunce meryem suresinide okuyablirz dualama sana ama onunda bebek isteyenlerokuyor birde hasr suresinin son ayetiydi galibaArkadaşlar hepinizden Cuma günleri 10 ar tane salavat rica etsem? Akşamına ben de duaları ederim topluca hepimiz için...
Soğan kürü denedin mi?Yok yapışıklıktan dolayı olmaz dedikleri için oldum şimdi normal olabilir dediler ama söküleemiyorum daraldım
Hayır canım şart değil. Ben hamile kaldığım ay o şefaf akıntı olmamıştı bende. Hatta hiç yumurtlama belirtisi de olmamıştı. Ve hamile kaldım. Ondan öncesinde oluyodu zaman zaman şefaf sıvı.Kızlar bir sey sorucam benim hiç yapışkan sıvı akıntım olmuyor hep beyaz kremsi akıntım oluyor. Yumurtlamada şart mı seffaf uzayan akınti herkeste olması mı lazım? Pco oldugu için yumurtlama testlerim hep koyu cıkıyor benim o testlerle de anlamıyorum yumurtlama günü oldugunu
Canım şart değil kişiden kişiye değişir o ama bende her ay yapışkan akıntım mutlaka olur testlerimi at bakim bide biz bakalım belki yardımcı oluruzKızlar bir sey sorucam benim hiç yapışkan sıvı akıntım olmuyor hep beyaz kremsi akıntım oluyor. Yumurtlamada şart mı seffaf uzayan akınti herkeste olması mı lazım? Pco oldugu için yumurtlama testlerim hep koyu cıkıyor benim o testlerle de anlamıyorum yumurtlama günü oldugunu
Bnde pco var arada oluyor belki farketmedim yani bugun farkettim bakalim hayirlisi ne olcakkk test ilk ayim basladm bugun ucte yapm atarrim brayada bende tecrubeli degilim ayni reng olur c t insKızlar bir sey sorucam benim hiç yapışkan sıvı akıntım olmuyor hep beyaz kremsi akıntım oluyor. Yumurtlamada şart mı seffaf uzayan akınti herkeste olması mı lazım? Pco oldugu için yumurtlama testlerim hep koyu cıkıyor benim o testlerle de anlamıyorum yumurtlama günü oldugunu
Canım maydanoz suyu papatya çayı kesin sonuç yaza papatya kopar yıka ye bak bakim nasıl sökülüyor deneyen biri olarak söylüyorumKızlar bu adet nasıl sökülür yardım edin soğan kaynatıcam şimdi
Yok denemedim ama bu ay evdeyim onu deniycem şimdi söktürsün diye içicemSoğan kürü denedin mi?
Hoş geldin sende canım daha yenisin sıkıntı yok inşallah olurMerhaba kızlar bende size katıldım:)
1.5 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz.
Hiç yumurtlama testi yada baska bir yöntem uygulamiyorum.
Hepimiz guzel sağlıklı bebekleri alırız Insallah kucagimiza