Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. Gün bugün benim kafamı şu pik karıştırıyo
belki geç döllenmedir 2-3 gün daha bekle tekrar yap bence canım
Arkadaşlar hepinizden Cuma günleri 10 ar tane salavat rica etsem? Akşamına ben de duaları ederim topluca hepimiz için...
çok güzel düşünmüşün canım yapalım
Amin hepimize inşallah bu ay umutlu musun
kuzum ben korunuyorum
Kizlarr bisi sorcammm biraz once lavaboya gityim boyle seffaf yapiskan gibi sümüksü bisi geldi ve belmdede biraz agri gibi bisi oldu adetimin 11. Gunu takip ediyorm ovu testide bugun henuz yapmadm uc gibi yapcam yumurtluyormuyum acaba
Yumurtlama gibi

Evet bizde 3 ay kullandıktan sonra test yapıldı dna hasarına da bakıldı 2 ay önce 8 tane sperm bulundu hala da kullanıyoruz klomeni bırakmadık yanında vitamin de verdi doktor

Kızlar bir sey sorucam benim hiç yapışkan sıvı akıntım olmuyor hep beyaz kremsi akıntım oluyor. Yumurtlamada şart mı seffaf uzayan akınti herkeste olması mı lazım? Pco oldugu için yumurtlama testlerim hep koyu cıkıyor benim o testlerle de anlamıyorum yumurtlama günü oldugunu

Arkadaşlar hepinizden Cuma günleri 10 ar tane salavat rica etsem? Akşamına ben de duaları ederim topluca hepimiz için...
Tabikide kuzum cok guzel dusunce meryem suresinide okuyablirz dualama sana ama onunda bebek isteyenlerokuyor birde hasr suresinin son ayetiydi galiba

Hayır canım şart değil. Ben hamile kaldığım ay o şefaf akıntı olmamıştı bende. Hatta hiç yumurtlama belirtisi de olmamıştı. Ve hamile kaldım. Ondan öncesinde oluyodu zaman zaman şefaf sıvı.

Canım şart değil kişiden kişiye değişir o ama bende her ay yapışkan akıntım mutlaka olur testlerimi at bakim bide biz bakalım belki yardımcı oluruz

Ya benimde adete 8 gün kala falan kasık ağrım, göğüs hassasiyeti vardı. Şimdi 3 gün kaldı. Göğüs hassasiyetim azaldı ama kasık ağrım ara ara oluyor. Adet mi olacağım acaba

Bnde pco var arada oluyor belki farketmedim yani bugun farkettim bakalim hayirlisi ne olcakkk test ilk ayim basladm bugun ucte yapm atarrim brayada bende tecrubeli degilim ayni reng olur c t ins

Merhaba kızlar bende size katıldım:)
1.5 yıllık evliyim 5 aydır istiyoruz.
Hiç yumurtlama testi yada baska bir yöntem uygulamiyorum.
Hepimiz guzel sağlıklı bebekleri alırız Insallah kucagimiza
Hoş geldin sende canım daha yenisin sıkıntı yok inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…