Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test tt yap adet günün gecikti ise. Yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunuyor

Canım çok üzüldüm Rabbim tez vakitte versin inşallah sağlıkla sıhatle evladının kardeşlerini ne demek pıhtı ister 1 hafta olsun ister 30 hafta o senin rahmine düşüyo sen onu hissediyorsun ya o andan itibaren o senin yavru canın oluyor ne zaman kaybettiğinin önemi yok o senin evladın canım benim

Merhaba kizlar.bende carsamba gunu ovitrella oldum.ama hic bir belirtim yok.ne agri ne şişlik.yumurta catlamadimi acaba

Merhaba kizlar.bende carsamba gunu ovitrella oldum.ama hic bir belirtim yok.ne agri ne şişlik.yumurta catlamadimi acaba
Ovülasyon testi kullansaydın keşke canım. O zaman rahatlıkla anlayabilirdin sanırım.

Peki aranız da iki kez yumurtlama yasayan bir ay da varmi arkadaşlar? Varsa adet günü ilk yumurtlama ya göre mi oldu ikinci yumurtlamaya göre mi ?
Canım bu ay 15 pik oldu 16 silikleşti bende yapmayı bıraktım 19 20 21 yaptım yine pozitif gördüm sonra yeniden silikleşti eğer çift yumurtalama olduysa bakıp göreceğiz

Bende de olmamıştı belirti

Canım bu ay 15 pik oldu 16 silikleşti bende yapmayı bıraktım 19 20 21 yaptım yine pozitif gördüm sonra yeniden silikleşti eğer çift yumurtalama olduysa bakıp göreceğiz
O zaman çift yumurtlama olmus benim gibi ayni ama adet gününü değiştirmiyor diyorlar da hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…