Sağolun aklımda olsun yinedeSiz bilirsiniz canım aklınızda bulunsun biz doktora da gösterdik doktor da iyi bir takviye bu öneriyoruz dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun aklımda olsun yinedeSiz bilirsiniz canım aklınızda bulunsun biz doktora da gösterdik doktor da iyi bir takviye bu öneriyoruz dedi
Ben iki ayda bir çift yumurtluyorum biri adetten sonra 9. Gün felan diğeri adete yakın 19. Gün felan oluyor ilk yumurtlamaya göre adet oluyorumPeki aranız da iki kez yumurtlama yasayan bir ay da varmi arkadaşlar? Varsa adet günü ilk yumurtlama ya göre mi oldu ikinci yumurtlamaya göre mi ?
Ay kuzum inşallah yaa5 gün daha bekleyelim. Bakarsın pozitif i yakalarız
Ayyy Gebesiniz masallah rabbim sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Gebelik mücadele ni bizimle paylasırsan sevinirimBiraz daha bekle canım, mevsimsel gecikmeler yaşanabilir. Ya da stres kaynaklı. Ama umarım gecikmen bebektendir.
Olacak kuzum olacak... Rabbim in izni ile..Ay kuzum inşallah yaa
Aklım iyice karıştı yok ben tamam hamile değilim kafayı boşaaltıyorum vücudum resmen oyun oynuyorO zaman çift yumurtlama olmus benim gibi ayni ama adet gününü değiştirmiyor diyorlar da hayırlısı olsun
Çok iyi düşünmüşsün canım yapalım tabikiArkadaşlar hepinizden Cuma günleri 10 ar tane salavat rica etsem? Akşamına ben de duaları ederim topluca hepimiz için...
Çok teşekkür ederim cevabınız için benimde öyle oldu suan kanamam oldu benimde 12 gün gecikince acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm deBen iki ayda bir çift yumurtluyorum biri adetten sonra 9. Gün felan diğeri adete yakın 19. Gün felan oluyor ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum
Masallah rabbim bebeğinizi sağlıklı sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Gebelik hikayeni paylaşır mısınAminn inşallah canım.. İnşallah sizede hayırlısıyla gönlünüzdeki nasip olurr
Evet Kasımda rahim filmi çektirdim cnm tüpler acık cıktı cok sukur.. Pko yok ama insülin direncim vardi onun için şeker ılacı kullanıyorum 10 kilo verdim.. İnşallah olur cnm tedaviye baslıcaktık virüs yüzünden iptalHiç doktora gözüktünmü dediğin gibi kimyasal olabilir adetinde düzenliymiş polikistik değilsin tüpler tıkalı olabilir rahim filmi çektirebilirsin belkide yapmışsındır bunları ama yinede söylemek istedim inşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmaz Allah hepimize sağlıklı bebekler versin
Olur inşallah canmDenicem faydası olur inşallah
Amin hepimize inşallah bu ay umutlu musunkaç gün geçti yani canım adetin
Allah iyilik versin tatlım
bizde 2.aydayız Canım ilk ay hergün kullandık.ama olan spermi de yok etmiş resmen .Toplam 600 bin sperm vardı zaten .Şu an gün aşırı kullanıyoruz inşallah tekrar artar sayımız .En az 3 ay diyorlar zaten spermlerin yenilenmesi içinMerhaba
Sizi çok iyi anlayabiliyorum 5 yıldır evliyim ve hiç çocuğumuz olmadı yazdıklarınızın hepsini okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah bizde de sorun azosperm kullanmış olduğumuz ilaçlar ile sperm çıkışı oldu bu ay tedaviye başlayacaktık ama corona dan dolayı gidemedik eşimde klomen kullanıyor gün aşırı sizde devam edin bence
Evet canım, o gelen sıvı yumurtlama belirtisi. Zaten test yapınca görürsün.Kizlarr bisi sorcammm biraz once lavaboya gityim boyle seffaf yapiskan gibi sümüksü bisi geldi ve belmdede biraz agri gibi bisi oldu adetimin 11. Gunu takip ediyorm ovu testide bugun henuz yapmadm uc gibi yapcam yumurtluyormuyum acaba
Benm arkadasimin esinde hic yoktu sperm denemedkleri bisi kalmadi canm ama koy horozu ye demis birisi dogal beslendi azda olsa spermleri canlandi sonra tup bebekle dort embriyolari oldu biri dogdu 3 aylik ucunu dondurdu. Belki esine faydasi olur horoz yesin sifa oldu bizim enisteyebizde 2.aydayız Canım ilk ay hergün kullandık.ama olan spermi de yok etmiş resmen .Toplam 600 bin sperm vardı zaten .Şu an gün aşırı kullanıyoruz inşallah tekrar artar sayımız .En az 3 ay diyorlar zaten spermlerin yenilenmesi için