Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki aranız da iki kez yumurtlama yasayan bir ay da varmi arkadaşlar? Varsa adet günü ilk yumurtlama ya göre mi oldu ikinci yumurtlamaya göre mi ?
Ben iki ayda bir çift yumurtluyorum biri adetten sonra 9. Gün felan diğeri adete yakın 19. Gün felan oluyor ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum

Ben iki ayda bir çift yumurtluyorum biri adetten sonra 9. Gün felan diğeri adete yakın 19. Gün felan oluyor ilk yumurtlamaya göre adet oluyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için benimde öyle oldu suan kanamam oldu benimde 12 gün gecikince acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm de

Hiç doktora gözüktünmü dediğin gibi kimyasal olabilir adetinde düzenliymiş polikistik değilsin tüpler tıkalı olabilir rahim filmi çektirebilirsin belkide yapmışsındır bunları ama yinede söylemek istedim inşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmaz Allah hepimize sağlıklı bebekler versin
Evet Kasımda rahim filmi çektirdim cnm tüpler acık cıktı cok sukur.. Pko yok ama insülin direncim vardi onun için şeker ılacı kullanıyorum 10 kilo verdim.. İnşallah olur cnm🙏🏻😔 tedaviye baslıcaktık virüs yüzünden iptal

Merhaba
Sizi çok iyi anlayabiliyorum 5 yıldır evliyim ve hiç çocuğumuz olmadı yazdıklarınızın hepsini okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah bizde de sorun azosperm kullanmış olduğumuz ilaçlar ile sperm çıkışı oldu bu ay tedaviye başlayacaktık ama corona dan dolayı gidemedik eşimde klomen kullanıyor gün aşırı sizde devam edin bence
bizde 2.aydayız Canım ilk ay hergün kullandık.ama olan spermi de yok etmiş resmen .Toplam 600 bin sperm vardı zaten .Şu an gün aşırı kullanıyoruz inşallah tekrar artar sayımız .En az 3 ay diyorlar zaten spermlerin yenilenmesi için

Kizlarr bisi sorcammm biraz once lavaboya gityim boyle seffaf yapiskan gibi sümüksü bisi geldi ve belmdede biraz agri gibi bisi oldu adetimin 11. Gunu takip ediyorm ovu testide bugun henuz yapmadm uc gibi yapcam yumurtluyormuyum acaba 🙄🙄

Kizlarr bisi sorcammm biraz once lavaboya gityim boyle seffaf yapiskan gibi sümüksü bisi geldi ve belmdede biraz agri gibi bisi oldu adetimin 11. Gunu takip ediyorm ovu testide bugun henuz yapmadm uc gibi yapcam yumurtluyormuyum acaba 🙄🙄
Evet canım, o gelen sıvı yumurtlama belirtisi. Zaten test yapınca görürsün.

bizde 2.aydayız Canım ilk ay hergün kullandık.ama olan spermi de yok etmiş resmen .Toplam 600 bin sperm vardı zaten .Şu an gün aşırı kullanıyoruz inşallah tekrar artar sayımız .En az 3 ay diyorlar zaten spermlerin yenilenmesi için
Benm arkadasimin esinde hic yoktu sperm denemedkleri bisi kalmadi canm ama koy horozu ye demis birisi dogal beslendi azda olsa spermleri canlandi sonra tup bebekle dort embriyolari oldu biri dogdu 3 aylik ucunu dondurdu. Belki esine faydasi olur horoz yesin 🙏 sifa oldu bizim enisteye😃

X