Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz bekle belki yerleşme gibi bir kanamadir

Kızlar merhaba bende yeniyim.3bucuk yıllık evliyim.3 aydir korunmayı bıraktikk.ilk üç ay cok takıntı yaptım uyuyamıyordum resmen geceleri.3.ay ilk kez adetim 5 gün gecikti test flaan yaptm ama negatifti.sonra 5 gün gecikmeli 22 martta adet gördüm 3 gün sürdü. Bu arsda adet görmeden 2 güm önce. Doktora gitmistim.doktor alttan birsey ile baktı ve iki yumurtalgında da kücük kücük doğuştan listler var ama gebelige engel degil dedi.ama benim anlaamadigim ilk kez baktiginda nerden anladi doğustan oldugunu.birde ben daha önceden de muayene oluyordm hic bir doktor bana böyle bisi sölememişti.adet gecikmeisnden dolayi kist olusmus olabilir mi? Koronodan dolayı bir daha doktora gidemedi. Adetimin 2. Günü cagrmisti.. neydr ovulasyon tesleri yaptm degisik sonuclar cıktı.anlamadim.bir bakarmısın ekliyorum resmini.

Eklentiler

• Screenshot_20200405-141734.png
    322,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20200405_113846.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 31
Sen diyetine devam et evde de leslie diye bir spor videosu var het gün 45 dakika youtubeden aç yap spor ve diyetle insülin direncinide kırarsın

Ya benimde adete 8 gün kala falan kasık ağrım, göğüs hassasiyeti vardı. Şimdi 3 gün kaldı. Göğüs hassasiyetim azaldı ama kasık ağrım ara ara oluyor. Adet mi olacağım acaba
Canım biraz daha bekle bakalım. Hamilelik belirtisi regl belirtisine çok benzer. Ama gecikme olmadan bişey söylemek imkansız. O yüzden biraz daha bekle canım.
Bnde pco var arada oluyor belki farketmedim yani bugun farkettim bakalim hayirlisi ne olcakkk test ilk ayim basladm bugun ucte yapm atarrim brayada bende tecrubeli degilim ayni reng olur c t ins
Testini at canım, yorumlarız biz. Ben kullanmıştım ovü testi.

Kızlar bu adet nasıl sökülür yardım edin soğan kaynatıcam şimdi
Kekik cayi da soker canm ama sogan kadar etkilimi bilmiyorum
Atarim kuzucukkkk

Canım gecikmelerin stresten olabilir. Kendin de söylemişsin çok stres yapıyorum diye. Gebeliğe engel olmayan kist dediyse doktor, normal yolla hamile kalabilirsin. Testlerini hergün aynı saatte yapmalısın ve çok fazla idrar damlatma. Bir de çubuk testler daha hassas, bir daha alırsan onlardan al.

İnstgramda sağlıklıyasiyoruzcom adlı bir sayfada insülin direnci olanlar iyileşenler hatta ilaçtan kurtulup üzerine çok güzel kilo verenler var. Çok güzel bilgiler veriyor. Belki nasıl beslenmen gerektiğine yardımcı olur

Slm kızlar bende 6 yıldan sonra Anne oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Çok zorlu geçti ama şimdi mucizem yanımda.
Hiçbir zaman ümidinizi yitirmeyin, Bu mübarek aylarda bol bol dua edin.
Hepiniz dualarımdasiniz❤

Canım adetin ikinci günü gidersen her şey daha net görünür. Ovulasyonda innovita nın testlerini öneririm

Canım o kistlerden benim de vardı folikül kisti diyor doktorlar gebeliğe engel değilmiş doğuştan oluyormuş sadece bendeki etkisi adet sancısı çok yapıyordu senin temel önceliğin stresi arka plana atmak bana doktorum hep dediki hayatta zaten herşey planlı bebek planlımı olur Allah aşkına derdi gerçekten de öyle ama umudunu yitirme buraların en umutsuz şiriniydim kistlerim var olmuyor diye ağlaya ağlaya gezerdim halbuki kistler engel değil demişti doktor ama sonra dedimki bi gün benimde olucak inanıyorum zamana bıraktım zamanında gelsin bebiş dedim ve geldii inşallah seninde yakında olur canım bnm

Ayyy maşallah canım benim Allah analı babalı büyütsün ne güzel haberler bunlar maşallah

Biz nasıl teselli edileceğini bilmiyoruz maalesef canım... kendi acım varken insanların da canımı acıtmaları ile uğraşmak... Neyse ki artık geçti gitti en azından insanların lafları... Aminn inşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım

Canım adetin ikinci günü gidersen her şey daha net görünür. Ovulasyonda innovita nın testlerini öneririm
Bi ka tane yaptm zaten ilk kez deniyorum vu ay o testleri kafam allak bullak oldu.doktorum zaten özel olmasına ragmen suratsiz ilgiszdi.korona da girince isin icine kaldı.ilk 3 ay tutmayınca bebek gözüm korktu saf gibi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…