- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
Bu geceden basla bari ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu geceden basla bari ❤
Oku oku biis olmaz biz burdayiz canmmmm arkandayim korkmaBilmiyorum eskiden böyle değildim yanlızlık getirdi beni bu hale
Yok kız görümcem. O konudan şansızım mı diyim şanslıyım mı diyim , tek tabanca benOyy valla zor ya yardim eden yokmu sana kaynana ne bilim gorumce falan
Okuyorum çok sağol canım benim eksik olmayınOku oku biis olmaz biz burdayiz canmmmm arkandayim korkma
Valla bnm gibi olacaksa bes ontane olsaymis yengem hep der bnm Görümceler zdaha yakin kiz kardeslermden die cok sver bizi bzde onuYok kız görümcem. O konudan şansızım mı diyim şanslıyım mı diyim , tek tabanca ben
Valla demekki herkesin ki değişik. Benim erkek kardeşimde evli Severim saygı duyarım büyük ne yaparsa küçük te onu yaparmış.Valla bnm gibi olacaksa bes ontane olsaymis yengem hep der bnm Görümceler zdaha yakin kiz kardeslermden die cok sver bizi bzde onu
Ben bu ay hiç birşey yapamadım. Yumurtam çatladığı halde. Sağlık olsun ne diyimAybush bugün bat günü ama olmadım daha yine geçikicek galiba bide umutlu değilim zaten yeterince kazı çalışması yapamadık
Benimki 28 inde kuzum..Aybush sen regl oldun mu tarih değişmiş
Km bilir belki ummadigin anda tutmusturValla demekki herkesin ki değişik. Benim erkek kardeşimde evli Severim saygı duyarım büyük ne yaparsa küçük te onu yaparmış.
Ben bu ay hiç birşey yapamadım. Yumurtam çatladığı halde. Sağlık olsun ne diyim
Kız senle bir gün ara vardı ya aramızda nasıl oluyor şimdi anlamadımBenimki 28 inde kuzum..
Öteki ay var vahşi leoparımValla demekki herkesin ki değişik. Benim erkek kardeşimde evli Severim saygı duyarım büyük ne yaparsa küçük te onu yaparmış.
Ben bu ay hiç birşey yapamadım. Yumurtam çatladığı halde. Sağlık olsun ne diyim
Allah bilir. Tarlada çok yoruldum kaçtı herşey. Zaten adamı ben zorlamasam aklına gelmiyor bu aralarKm bilir belki ummadigin anda tutmustur
Vallahi doğru tarihi yanlış hatırlıyorum demekki olmam lazım adet benimKız senle bir gün ara vardı ya aramızda nasıl oluyor şimdi anlamadım
Calisirken oyle olur tabi birbirinize vakitmi varAllah bilir. Tarlada çok yoruldum kaçtı herşey. Zaten adamı ben zorlamasam aklına gelmiyor bu aralar
Aha aha ranga rangaVallahi doğru tarihi yanlış hatırlıyorum demekki olmam lazım adet benim
Ay insallah hamilesindir olan bi isiniz tutmustir senin haberin yokturVallahi doğru tarihi yanlış hatırlıyorum demekki olmam lazım adet benim
Kız hadi inşallah vallahi bakarsın hiç ummadığın anda gelir yeğenimiz kız kızVallahi doğru tarihi yanlış hatırlıyorum demekki olmam lazım adet benim
Adama tecavüz edemedim doğru düzgün nasıl olacakAy insallah hamilesindir olan bi isiniz tutmustir senin haberin yoktur