Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sabahtan beri sağ kasığımda batma oluyodu şimdi yine şeffaf kaygan akıntım geldi 4 gün önce vardı iki gün durmuştu sonra kesildi ama bugün tekrar başladı
Kuzum ovu testin yoktu demi akıntıya göre değerlendirdin?

Evet yok ovi testim
Valla canım ben ne zaman yoğun akıntı gördüm o zaman ovulasyon pik yaptı. Ne zaman ki akıntı azaldı yumurta çatladı. Bu herkeste böyle olacak diye bir kaide yok ama naçizane tavsiyem akıntı olduğu günleri değerlendir

Valla canım ben ne zaman yoğun akıntı gördüm o zaman ovulasyon pik yaptı. Ne zaman ki akıntı azaldı yumurta çatladı. Bu herkeste böyle olacak diye bir kaide yok ama naçizane tavsiyem akıntı olduğu günleri değerlendir
Değerlendir dim önceki iki günü ama şimdi hareket etmem dahi yasak boyunluk takmak zorunda kaldım artık kısmet Allah büyük canım😊

Hayırdır canım ne oldu ki?
[/QUOT sol kulak krstali yerinden oynamış aşırı şekilde baş dönmem var doktor yerine koydu 3gunluk hareket kısıtlı dedi ilaç verdi ama gebelik denemesi var diye kullanmamı istemedi midebulantisi çok zorluyo beni ilacta alamiyorum

sol kulak krstali yerinden oynamış aşırı şekilde baş dönmem var doktor yerine koydu 3gunluk hareket kısıtlı dedi ilaç verdi ama gebelik denemesi var diye kullanmamı istemedi midebulantisi çok zorluyo beni ilacta alamiyorum
Oo baş dönmesi çok zor canım Allah şifa versin

Bu kürleri aynı anda yapma bide yumurtlama görünce bırak kesin net bildiklerim bu
Hava değişimi olabilir psikolojik olabilir kafanı boşalt ummadığın anda olucak tabi elinden geleni de eksik etme

Çok teşekkür ederim canım sağol. Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin .

Değer yüksek çıkarsa ikiz ihtimali olabilir diyorlar ama net bilmiyorum
Doktora gittin mi canım ben öğrendiğimde 700 falan çıkmıştı 1 hafta sonra da doktora gitmiştim 5 hafta 1 günlük dedi benim hesaplamama göre 3 haftalık falan sandım doktorlar adet gününden hesaplıyor

Son düzenleme:
Geçmiş olsun çok dikkat et kendine düşme sakın sakın yüz üstü eğilme tedavinin gidişi doğru kesinlikle boyunluk ilaçtan daha etkili
Ayy gerçekten canım bu konuda bilgili son belli bazen hafif eğilmek zorunda kalıyorum su doldumak için damacanadn ilaç içemiyorum ya tutmuşsa diye bilmiyorum

Ayy gerçekten canım bu konuda bilgili son belli bazen hafif eğilmek zorunda kalıyorum su doldumak için damacanadn ilaç içemiyorum ya tutmuşsa diye bilmiyorum
İçme vardır belki ilaç çokta etkili değil bu rahatsızlıkta bu üzüntü ile ortaya çıkan birşey neye üzülüyorsan derhal son ver çabuk iyileş lütfen :KK5: sürahi yap ordan al suyunu düzelene kadar

İnnovita marka ovülasyon testi kullandınız mı kızlar tavsiye eder misiniz

İçme vardır belki ilaç çokta etkili değil bu rahatsızlıkta bu üzüntü ile ortaya çıkan birşey neye üzülüyorsan derhal son ver çabuk iyileş lütfen :KK5: sürahi yap ordan al suyunu düzelene kadar
Çok sağol canım Annem yanimdi iki ay çok alıştım git iki hafta önce çok üzüldüm ondan mı bilmiyorum birde işte bebis olmuyo diye üzülüyoruz malum😔

X