- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
Yumurtlamadan 4 gün sonra sabahtan beri sağ kadigimda ara ara batma oluyo merak ettim ondan sormak istefimCanım nasilsin bebiş nasıl inşallah iyisinizdir benim yumurtlama ve ertesi günü yakinlasmam oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan 4 gün sonra sabahtan beri sağ kadigimda ara ara batma oluyo merak ettim ondan sormak istefimCanım nasilsin bebiş nasıl inşallah iyisinizdir benim yumurtlama ve ertesi günü yakinlasmam oldu
Amin canım benimAmin kuzumm sağlıcakla gelsin minikler Herkes gebe kalsın bu topiktee ♥
16 gün canımYumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canm testi mesela ben 10 gün sonrası yaptım böyle çıktı alttan böyle sadece kuruma çizgisi kıvamı vardı ertesi gün tekrar yaptım baya silik çıktı ama pembeleşti
Canım hamile misn anlamadımKızlar hcg değeri 5 haftalık çıkıyor ama şuan 3+6 yım erken döllenmemi oluyor bu? 4 haftanın en yüksek değeri 420 küsür gözüküyor hemen her yerde . Kısaca adet döngüm 25 ti bu ay ama 26 günde 469 çıktı ve şuan 27. Gündeyim
Nasıl gidiyor hamişlik herşey yolunda mıCanım hamile misn anlamadım
Biz çok iyiyiz canımm valla sizler gebe kalırsanız ki Allah'ın izniyle elbet olacak, çok daha iyi olurum ben deCanım nasilsin bebiş nasıl inşallah iyisinizdir♥ benim yumurtlama ve ertesi günü yakinlasmam oldu
Canım sonradan bebek haftasını yakalıyor hcg değerine takılma sen. Kese kalp atışı vs görünsün doktor söyler kaç haftalık olduğunu.Kızlar hcg değeri 5 haftalık çıkıyor ama şuan 3+6 yım erken döllenmemi oluyor bu? 4 haftanın en yüksek değeri 420 küsür gözüküyor hemen her yerde . Kısaca adet döngüm 25 ti bu ay ama 26 günde 469 çıktı ve şuan 27. Gündeyim
Canın bu ay testere dişli aslan pençesi ve hayıt suyu kullanayım diyorum hayıtın suyu daha iyi diye düşündüm sence olurmu birde bunları yapmadan soğan kürü mü yapsam acaba sence ne önerirsiniz kızlarBiz çok iyiyiz canımm valla sizler gebe kalırsanız ki Allah'ın izniyle elbet olacak, çok daha iyi olurum ben de
Gelsin yumurtalar gelsin bebişler dolsun göbüşler ♥
Değer yüksek çıkarsa ikiz ihtimali olabilir diyorlar ama net bilmiyorumCanım hamile misn anlamadım
Söküldü demek ben hiç böyle lekelenme ile adet yaşamadım
Canım Kesinlikle Hayıt çayını değil suyunu öneririm. Bence önce soğan kürü uygula, sonra Hayıt ve aslan pençesiCanın bu ay testere dişli aslan pençesi ve hayıt suyu kullanayım diyorum hayıtın suyu daha iyi diye düşündüm sence olurmu birde bunları yapmadan soğan kürü mü yapsam acaba sence ne önerirsiniz kızlar
Probleme bağlı kullanman gereken şeylerCanın bu ay testere dişli aslan pençesi ve hayıt suyu kullanayım diyorum hayıtın suyu daha iyi diye düşündüm sence olurmu birde bunları yapmadan soğan kürü mü yapsam acaba sence ne önerirsiniz kızlar
Benim de çok yüksekti acaba ikiz mi diye düşündüm ama tek bebekDeğer yüksek çıkarsa ikiz ihtimali olabilir diyorlar ama net bilmiyorum
Ayy inşallah ne güzel yazmışsın öyleBiz çok iyiyiz canımm valla sizler gebe kalırsanız ki Allah'ın izniyle elbet olacak, çok daha iyi olurum ben de
Gelsin yumurtalar gelsin bebişler dolsun göbüşler ♥
Bende yaşamamıştım ilk canım . Çok şükür söküldü canım.Söküldü demek ben hiç böyle lekelenme ile adet yaşamadım
tamam canım bu ay ilk soğan kürü o zaman. İnşallah gerek kalmaz olmaz sa da diğer ay diğerlerini deneyeyiö.Canım Kesinlikle Hayıt çayını değil suyunu öneririm. Bence önce soğan kürü uygula, sonra Hayıt ve aslan pençesi
Canım adetim düzenli 28 güne bir ilk defa bu ay ovu çatladıktan sonra 16. Gün oldu. Onun dışında hiçbir sorunum yok hormonlarımda normal . Eşimin de sorunu yok yinede ona keçiboynuzu ve macub kullandıracağım.Probleme bağlı kullanman gereken şeyler
İnşallah şifa olur canımBende yaşamamıştım ilk canım . Çok şükür söküldü canım.
tamam canım bu ay ilk soğan kürü o zaman. İnşallah gerek kalmaz olmaz sa da diğer ay diğerlerini deneyeyiö.
Canım adetim düzenli 28 güne bir ilk defa bu ay ovu çatladıktan sonra 16. Gün oldu. Onun dışında hiçbir sorunum yok hormonlarımda normal . Eşimin de sorunu yok yinede ona keçiboynuzu ve macub kullandıracağım.
Bu kürleri aynı anda yapma bide yumurtlama görünce bırak kesin net bildiklerim buBende yaşamamıştım ilk canım . Çok şükür söküldü canım.
tamam canım bu ay ilk soğan kürü o zaman. İnşallah gerek kalmaz olmaz sa da diğer ay diğerlerini deneyeyiö.
Canım adetim düzenli 28 güne bir ilk defa bu ay ovu çatladıktan sonra 16. Gün oldu. Onun dışında hiçbir sorunum yok hormonlarımda normal . Eşimin de sorunu yok yinede ona keçiboynuzu ve macub kullandıracağım.
Canım benim sabahtan beri sağ kasığımda batma oluyodu şimdi yine şeffaf kaygan akıntım geldi 4 gün önce vardı iki gün durmuştu sonra kesildi ama bugün tekrar başladıİnşallah şifa olur canım