- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ne imtihanlar var, duyunca insan kendini daha yolun başındaymış gibi hissediyor ama unutunca kendi derdiyle başbaşa kalınca çok uzun yıllardır bekliyormuş gibi oluyor ,Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kucağınızı doldursun evimizi neşelendirsin,bize sabrı cemil versin inşallahYa bunlar çok normal elbette ağlayıp içini dök sonra yine toparlan..
Gittiğim bir klinikte bebeklerin dört boyutlu ultrason fotoğraflarini duvara asmışlar. Hasta yakınları soruyordu doğdu mu hepsi aynı bebek mi vs diye. Sekreter hasta yakınlarına anlatıyordu orda duydum; bir tanesini gösterdi ve dedi ki bu nazlı bebeğimiz tam on yıl üzerine gelmiş. Annesi doğum yaptığı gece hiç uyumamış hep ona bakmış on yıl dile kolay.. on yıl boyunca o anne kaç kere pes etmiştir hayal kırıklığına uğramıştır. Gündüzleri hadi bir şekilde ağlatıyor insan, gce başını yastığa koyduğun zaman hasreti hep seninle
Bende aynı durumdayım canım bende evleneli temmuzda 4 yıl olcak ilk 9 ay korunduk sonra bir yıl beş ay sonra gebe kaldım o da kürtajla sonuçlandı kalbi durduğu için ve bu ağustosta iki yıl olacak ben gebe kalalı ama hala tık yok ,bizde bir sorun yok Allah a şükür ,ama bir rahim filmi istiyorum rahimde görünmeyen şeyler varsa diyeAh ben istiyorum Allah nasip ederse 3.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım vajinusmus vardı çok şükür yendim ama hala gebe kalamadım sebepsiz infertilite deniyor. Ama bir sebebi mutlaka olmalı
bilemedim.. ben genelde vajinal muaynemi regl 2. günü olmuştum.. hormonlarımla birlikte bakmıştı cnmİyi geceler kızlar bişey soracağım size. Benim yarın cildiye randevum var gitmişken kadın doğuma da randevu alayım gideym dedim. 8 aydır evliyim 3 aydır da korunmuyoruz. Hiç vajinal muayene olmadım. Yarın doktor vajinal muayene ederse yumurtlama olmuş mu çatlamış mı gebelik oluşmuş mu vs bişey söyleyebilir mi bana? 2 mayısta adet oldum 30 mayısta beklenen adet günüm.
Gebe olsanız bile ki rahme tutunma aşamasıdır zaman olarak tahminim göremez doktor birsey kese oluşmadan diye biliyorum. Cunku kanda pozitifi gördükten sonra kese gormek icin 2 hafta sonraya çağırır doktor. Yumurtlama olmusmu bilir ama en guzeli 21.gun progesteron baktırmak. Migrenim var benim dediginiz vakitlerde acillik olmuştum ilaç vermeyin hamile olabilirim deyince doktor gülmüştü banaİyi geceler kızlar bişey soracağım size. Benim yarın cildiye randevum var gitmişken kadın doğuma da randevu alayım gideym dedim. 8 aydır evliyim 3 aydır da korunmuyoruz. Hiç vajinal muayene olmadım. Yarın doktor vajinal muayene ederse yumurtlama olmuş mu çatlamış mı gebelik oluşmuş mu vs bişey söyleyebilir mi bana? 2 mayısta adet oldum 30 mayısta beklenen adet günüm.
İyi bari canım zor günlerin Geçmiş çok şükür darısı sağlıklı bir gebeliğeCanım benim iki kimyasal gebelik bir de 13 haftalık bir düşüğüm vardı. Hamileliğim de hep kanamalı geçti o sebepten oldum. Kalp rahim düzeltildi küçük bir septum varmış o da alındı yine polipler varmış onlar temizlendi bir de rahme çizik atıldı bebeğin tutunması için. Yarın iki hafta oluyor çok şükür ağrı sızı kanama bir şeyim kalmadı. İlk iki gün birazcık zordu kateter takıldığı için ama onu çıkarınca her şey bitti çok şükür şimdi iyi hissediyorum
Canım benim adet başlamadı çatşamanın üzerinden 16 gün geçti dün hafif leke gelmişti adet sandın gebelik testi sabah yaptım negatif hayatımda ilk defa böyle birley yaşıyorum çok düzenlidirİyi bari canım zor günlerin Geçmiş çok şükür darısı sağlıklı bir gebeliğe
Ay bu lekelenme olayını hiç yaşamadım ya bana garip geliyo testini bi atsana canım bugün mü yapmıştın?Canım benim adet başlamadı çatşamanın üzerinden 16 gün geçti dün hafif leke gelmişti adet sandın gebelik testi sabah yaptım negatif hayatımda ilk defa böyle birley yaşıyorum çok düzenlidir
Aybush çok yoğun balım, ben de kaçırdım hep tarihleri. Geriye dönük bakıp düzenleme yapıcam inşallahaneyy benim bat değişmemiş yuazmıştım
aney aney aney
2 hazirana ertelendi bat.. geç yumurtladım
balım yok kullanmadım yaAy bu lekelenme olayını hiç yaşamadım ya bana garip geliyo testini bi atsana canım bugün mü yapmıştın?
Aybush çok yoğun balım, ben de kaçırdım hep tarihleri. Geriye dönük bakıp düzenleme yapıcam inşallah
Demek geç yumurtlama oldu bir şey kullanmış miydin?
Aaa çok geçmiş adet döngün kaç gün canım?balım yok kullanmadım ya
benim yumurta değişik... 22-28 arası yumurtluyorum ilginç
stresten sanırım
normalde 33-36 arası kuzumAaa çok geçmiş adet döngün kaç gün canım?
Evet canın bu sabah yaptım test ama negatifAy bu lekelenme olayını hiç yaşamadım ya bana garip geliyo testini bi atsana canım bugün mü yapmıştın?
Aybush çok yoğun balım, ben de kaçırdım hep tarihleri. Geriye dönük bakıp düzenleme yapıcam inşallah
Demek geç yumurtlama oldu bir şey kullanmış miydin?
Yumurtlama gecikince adetin gecikmesi iyi bir şey aslında çünkü aradaki süre artıyor bebek olunca tutunabiliyor.normalde 33-36 arası kuzum
ama bazen 40ı buluyor geçiyor
Bekleyelim bakalım adet mi sokulecek ne olacakEvet canın bu sabah yaptım test ama negatif
Sağol canımmYumurtlama gecikince adetin gecikmesi iyi bir şey aslında çünkü aradaki süre artıyor bebek olunca tutunabiliyor.
Ama yine de böyle bilinmez döngü rahatsız edici. Doktora da göründün kaç defa bir sıkıntı yok diyorlar. Stres mi nedir ki
Bekleyelim bakalım adet mi sokulecek ne olacak
Evet çok şükür atlattım şimdi sırada yeni bir heyecanı beklemek var Sağlıkla gelsin inşallahİyi bari canım zor günlerin Geçmiş çok şükür darısı sağlıklı bir gebeliğe
Amin kuzumm sağlıcakla gelsin minikler Herkes gebe kalsın bu topiktee ♥Evet çok şükür atlattım şimdi sırada yeni bir heyecanı beklemek var Sağlıkla gelsin inşallah
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canm testi mesela ben 10 gün sonrası yaptım böyle çıktı alttan böyle sadece kuruma çizgisi kıvamı vardı ertesi gün tekrar yaptım baya silik çıktı ama pembeleştiEvet canın bu sabah yaptım test ama negatif
Canım nasilsin bebiş nasıl inşallah iyisinizdir benim yumurtlama ve ertesi günü yakinlasmam olduAaa çok geçmiş adet döngün kaç gün canım?