- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhsb genetik sonuckariniz gelince sonuca göre kortizon ilacı verilecek ve dozu ayarlanacak. Korkmayın. Non klasik olan diğerine göre daha risksiz. Benim de çok küçük yaşlarda tuylenmem vardi. Ama doktorlar normaldir deyip yıllarca onemsemedi.evlendim infertilite ile uğraşırken ortaya çıktı. Şimdi kortizon kullaniyorum değerlerin düştü. Vücut gelişimi boy kilo vs hiç bir geriliğim yok sadece tüylenme ve infertilite var. Bir de kizlar ergenliğe girince adet düzensizliği olabilir fakat ilaçlarını içtikleri müddetçe bir sıkıntı yaşamazlar. Dediğim gibi ben 27 yaşımda ilaç kullandım. Non klasik şanslı grup sayılırMerhaba 5 yaşında ikiz kızlarım var iki hafta önce non klasik kah suphesi çıktı genetik test yapildi sonuç bekliuoruz. Bir ay önce genital bölgede tüylenme ile şikayetiniz başladı. Hastalığı hiç bilmiyoruz tehlikeleri nedir yardımcı olabilirmsjiniz
Ya yazını çoktan gördüm ama hesabım onaylanmadığı için yorum yapamıyordum düzelmiş biz iyiyiz çok şükür kesemiz göründü@Jaylah
@Missmelo
@Gamzeekrt
@Minikkadin_19
N Narin99
@Hannereyyan
@Esmeralda41
Kızlar Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kan değerleriniz nasıl? Kese veya bebek görüldü mü bizleri haberdar edin yahuu
@KaramelDelisi canımm sen nasılsın kendini daha iyi hissediyorsundur inşallah
İnşallah canimmm Allah razı olsun bekleyen herkesle inşallahKızlar Merhaba herkese iyi günler
nurr64 canım bat günün inşallah çift çizgi görürüz, göremezsek de önümüzdeki aya hep umudumuz olsun
Gözün aydın kuzumYa yazını çoktan gördüm ama hesabım onaylanmadığı için yorum yapamıyordum düzelmiş biz iyiyiz çok şükür kesemiz göründü
Çok sağol canımGözün aydın kuzum
Daha olmadim canım daha önce kontrole gittigim doktoruma msj attım beklenen regl gününden 10 gün geçince gel bakalım dedi. Yani 11 gün sonra falan gideceğim inşallah. Yakın zamanda betana baktirirsan haber ver banada değerini canım ❤İnşallah canım ☺muayene oldun mu peki sen ☺
Canım ben aşılama oldum ve spekulum takılırken hiçbir şey hissetmedim. Aşırı sıkışık olursan biraz tuvaletini yapmana izin veriyorlar diye biliyorum. Ben hiç sıkışık değildim meselaankara baskentte transferi anesteziyle yaparlar mi.haziranda baslayacagim insallah idrara sıkışık olmak korkutuyor.spekulum takilirken kaciririm die
Ben fena sıkışıktım kaçırma durumu olmuyor pek ama bastırınca inanılmaz ağrı oluyor. 20 dk sonra felan lavaboya gidebilirsin dediler. Önceki asilamamda da hiç sıkışık değildim saatler sonra lavaboya gitmstim. İkisi de negatifsizin de Allah tamamina erdirsin bu arada.saglikla buyutun
Hiç gerek yok transferde narkoza zaten zararlı bişey evet sıkışık olmak gerekiyor orta derecede yeterli görmedikleri zaman onlar yapıyor sonda ileelleri hizli zaten hocalarin ama bazen aklima geliyor tedirgin oluyorum.illa cok su icmeye gerek yok o zaman
Bat sat olsun inşallah birdahaki ayYeni bat 10 Haziran
Aybush canım yeni bat 12 Haziran
hıh geç kaldı uyuzYeni bat 10 Haziran
Canm bişe sorcam yineYumurtlamagunleri birliktelik nasıl olmalı gün aşırı mi eşimin sperm hareket hızı düşük sayı çok amahıh geç kaldı uyuz
Sayı çoksa hergün pik, çatlama günü ve sonraki iki gün yaniCanm bişe sorcam yineYumurtlamagunleri birliktelik nasıl olmalı gün aşırı mi eşimin sperm hareket hızı düşük sayı çok ama
Çok teşekkür ederim pik olduğu gun yumutlama akıntısı da oldu öğün mu catliyo yumurta yadim büyük ama bilgim yokSayı çoksa hergün pik, çatlama günü ve sonraki iki gün yani