Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En oynak hormon o günde 3 kere değişiyor testere dişli pençesi bende içiyorum ama adet sonrası yumurtlamaya kadar sonrası bazı hormonları bozar öyle kullanmışsındır hayıtı da öyle içtim geçen ay
Valla butun hormonlarımı indirmiş cok şaşırdım. Bende dediğin gibi içicem canım bu ay

Ben de mi 10 gün icsem bugün tam adetimin 14.günü ve yumurtlama oldu
Kuzum bana kalırsa ya korunup on beş güne tamamla ya da korunma on günde bırak. Ha on beş gün yapıp korunmayip gebe kalan da var. Bir haftadan sonra etkisi başlıyormuş zaten. Yumurtlama oldu çatladı diyelim. Çatladıktan sonra bırakabilirsin

Şimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyor
Maşallah canım ☺️ Benimde hemen hemen aynıdıt o zaman cnm bugün testi yeniledim böyle çıktı gün ortasında yaptım bugün tam regl günü cuma gittiğimde 4+1 olacak sat 23 nisan ☺️

Eklentiler

• 1589751142454296016266553401083.jpg
    1589751142454296016266553401083.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 39
Bu grubu cok aktif buldugum icin sizlere de sormak istedim. Ben adetimin 16. Gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum ve 6 gundur hep pozitif cikiyor. C ve t esit koyulukta yada t daha koyu.
7 yil once erken menopoza girdim sadece ilacla hastaliyorum. Ilac kullandigim icin mi surekli pozitifi goruyorum acaba? Daha onceleri ginera kullaniyordum o zamanlar hic pozitif gormedim. Simdi cyclo kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim 💕
Lh fsh yüksek olduğu icindir muhtemelen. Ben de lh ımın yüksek oldugunu ovulasyon testinden öğrenmiştim

Lh fsh yüksek olduğu icindir muhtemelen. Ben de lh ımın yüksek oldugunu ovulasyon testinden öğrenmiştim
Bitkisel takviyeler kullanmanizi tavsiye edebilirim yüksek lh ı düşürmeye yardımcı olur. Lh yüksek olduğunda yumurtlama gerceklesmiyormus malesef ben de dusurmeye çalışıyorum değerlerimi. Hormon değerleriniz nasıl

X