Öyle cnm cok şükür iki kere hamıle kaldım ama yavrularımı kucagıma almak nasıp olmadıbiraz dinlen hem vücudun hem psikolojıkmen rahatla biraz destek alabilirsin sonra yine denersiniz hamile kalabilmek bile büyük bir nimet
Hayır yok canım bizde çok şükür ameliyat oldu bundan dolayı eşinizBizim %21 varikosel var mıydı sizde?
Hayır olmadı eşim ameliyat biz doğal yollarla deniyorruzHayır yok canım bizde çok şükür ameliyat oldu bundan dolayı eşiniz
Ameliyat olmaması daha iyi diye biliyorum isterseniz dediğim combi fertili deneyin 1 kutu eğer faydasını görürse eşiniz gerek olursa bi kutu daha denersiniz reçeteyle alınmıyor zaten bitkisel olduğu içinHayır olmadı eşim ameliyat biz doğal yollarla deniyorruz
Eline sağlık kuzum insallah bu topikte hamile olduğumuzu öğrenirizBatın ları ve satın ları ekledim kuzucuklarım
Evet malesef tutmadı yine regl oldum onu bende duydum bi deniycemKesin regl olduğundan eminsin değil mi canım? Maydanoz suyu duymuştum istersen bir araştır yanlış bilgi vermiş olmayayım amann
Ama ameliyat iyi geçti çok hafif vardı ama gebelik oluşmayabilir dedilerYa o kürtaj oldum bitti diyorsun ama yine hep sıkıntı. Bendede rahim duvarında incelme oldu sonrasındahormon ilacı kullandım yeni bitti bakalım
Rabbimin izni ile olusacak kuzummmAma ameliyat iyi geçti çok hafif vardı ama gebelik oluşmayabilir dediler
Aminnnn herkesi tek tek not ediyorum. Salavat ile buluşalım :)Beklemek cidden zor oluyor benimde 12 gün gecikti adetim normalde düzgündü adetim bugün kanamam oldu biraz cidden insanin umudu kırılıyor ama dua etmek en güzeli Rabbim hayırlısını versin gönlümüzce olsun
Denicem faydası olur inşallahAma testin gelene kadar da gün aşırı denemeye devam et
Adetlerin düzensiz miydi, nasıl bir kanama oldu?Beklemek cidden zor oluyor benimde 12 gün gecikti adetim normalde düzgündü adetim bugün kanamam oldu biraz cidden insanin umudu kırılıyor ama dua etmek en güzeli Rabbim hayırlısını versin gönlümüzce olsun
Bugün dahada fazlalaştı batma hissi . Hiç böyle olmamıştı daha önce o yüzden merak etmemek elde değil . Sonucu mutlaka haber vericemHadi insallah gebesindir haberdar et kendinden meraklanırım
Canım cok yaptım cıftte gordum hep ama ılgınc tutmadı sperm testi ıkı defa yaptrdım sonuc ıyı bakalım yumurtlama takıbındeydım bir ay gittim ikinci ayda korana oldu ara verdık
Haber ver ve gebe kalma mücadeleni bizim ile paylaşmanı rica ediyorumBugün dahada fazlalaştı batma hissi . Hiç böyle olmamıştı daha önce o yüzden merak etmemek elde değil . Sonucu mutlaka haber vericem