Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. Normalde 11. Günümde yumurtalarım. Bugün 11. Gün ve ovülasyon testim böyle çıktı çatlamaya yakın mı acabaa

Eklentiler

• IMG_20200516_094504.jpg
    IMG_20200516_094504.jpg
    126,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar günaydın. Normalde 11. Günümde yumurtalarım. Bugün 11. Gün ve ovülasyon testim böyle çıktı çatlamaya yakın mı acabaa
Sanki daha koyu olması gerek canım..bu ay bende ilk kez ovülasyon kullandım ve 11 ve 21. Günlerde 2 kez pik gördüm kopkoyudu..bence test yapmaya devam edin

Kızlar çatlamanın üzerinden geçen bugün 12. Gün gebelik olda çıkardı dimi sabah test yaptım negatif

Çatlama için hangi günü baz aldın canım ovülasyonun pik olduğu gün mü ondan 24 ila 36 saat sonrayı mı sayınca 12 gün oldu
Test pik olduktan sonra silinmeye başlıyor yani çatlıyor o günden itibaren sayıyorum canım .13. Gün yumurtladım 14. Gün çatladı 24 saat sonra.

Ya bu erken gebelik testleri nezaman yapiliyor bilmiyorumda normalde adetin 10gün yapiliyor niye acele ediyorsunuzki biraz sabir bi kac gün daha bekleki sonu güzel olsun. Simdi test negativ cikti morelin bozuldu

birde kızlar ben birkaç vitamin takviyesi aldım onları kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum haftada 4-5 gün onada vitamin almama gerek var sizce en son bir sıkıntııs yoktu alıp almama konusunda kararsız kaldım maaşımı aktarlara eczaneye yatırmaya karar verdimde ahahaha :)

X