Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
birde kızlar ben birkaç vitamin takviyesi aldım onları kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum haftada 4-5 gün onada vitamin almama gerek var sizce en son bir sıkıntııs yoktu alıp almama konusunda kararsız kaldım maaşımı aktarlara eczaneye yatırmaya karar verdimde ahahaha :)
Canım bir sorunu yoksa sperm tahlilleri normalse bence gerek yok çünkü erkeklerin psikolojisi inan bizden daha beter. Kötü etkileniyorlar :KK51:

Canım bir sorunu yoksa sperm tahlilleri normalse bence gerek yok çünkü erkeklerin psikolojisi inan bizden daha beter. Kötü etkileniyorlar :KK51:
sorma canım ya daha 2 aydır doktora gidiyoruz oda kontrole sadece ben sıkıldım sürekli doktora gitmekten diyor tabi ben şok başlıcam walla onların psikolojisine

evlendim birkaç doğum kontrol hapı kullandım kist vardı sonra bıraktım sonra bir yıl tamamlanmış oldu bebk olmamıştı rahim filmi çekildim hamile kaldım oda nasip olmadı
Kuzum sabırlı olmalısın ilki de hemen olmamış ama neticede olmuş. Bu şekilde psikolojik olarak kendini çok yıpratırsin evet inan seni çok iyi anlıyorum ama tek çözüm sabırla beklemek

Kuzum sabırlı olmalısın ilki de hemen olmamış ama neticede olmuş. Bu şekilde psikolojik olarak kendini çok yıpratırsin evet inan seni çok iyi anlıyorum ama tek çözüm sabırla beklemek
inşallah canım bu ay birşeyler yapmaya başladım aslında ama ne kadar takmıyorum desemde takıyorum illaki sence tedavi için erken mi

inşallah canım bu ay birşeyler yapmaya başladım aslında ama ne kadar takmıyorum desemde takıyorum illaki sence tedavi için erken mi
Benim bir şey söylemem doğru olmaz kuzum doktor muayene edip ona göre bir öneride bulunmalı. Ortalık biraz daha durulsun detaylıca muayene olursun ama ondan önce kendini bu kadar yıpratma. Yine takviye vs al için rahat etsin inşallah çok kısa zamanda gelir yavrun 🙏 hep umutlu ol 😊

X